Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja egy ezrest.

REAL MADRID

jaja hertha mostanában igen tolja...

Úgy néz ki bundesliga 2-be legjobban a hertát volt érdemes megtenni...

79' Hertha BSC 4 - 0 Karlsruher

1:2 :S részvétem
1:0-> 1:1 -> vajon lesz még gól? 😄
obrehausen meg kettõs emberelõnyben sem bír nyerni?
szomferi
hajrá bezony, havernak is kell 😄
tegnap nem válaszoltál a jutalékos kérdésre, majd írd már meg 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

w77d
hajrá FSV Frankfurt!!!

jójó de azért érdekelne,hogy mégis milyen ujságot kaptál 😄
de te is csak 1k-t fizettél be aztán írtál nekik és kész?

íme a példa,hogy 3:0ás vezetésnél sem feladni a meccset és bízni a csapatban,hogy megfordítsa a meccs állását 😄
Nem tudom még nem láttam, csak telefonáltak othonról hogy megjött a csomag 😄

Am. engem a könyv jobban érdekel mint az újságok 😄

REAL MADRID

remélem ma a real behuzza bár a holnapi napon lesz inkább izgulni valom chelsea handy inter meg barca :d

Fehéroroszország U17 12 - 0 Liechtenstein U17

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...

Dean után szabadon, 1,08-ért hasonlóan😄

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...

szomferi
na nekem Real & Bayern & Arsenal over 2,5 és Birm. gyõzelem kell, 500ft a tét

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Ezt tettem ma: HAJRÁ! 😄

1,2-1,3-ért a fele is elég lenne😄😄

1.03as szorzóért körülbelül így kellene mindenkinek teljesítenie 😛
Hát most már borzasztóan kíváncsi vagyok! 😄😄

Én megtettem szokásos téttel az X2-t! Matt véleményére is kíváncsi lennék 😄
neked is 😄
LACEJKA
Sziasztok új vagyok most kezdtem tippmix-ezni remélem nyerni is fogok csak az a baj hogy nem kiszámíthatok a meccsek. De ha kicsit belemélyülök akkor biztosan menni fog.... 😄 MINDENKINEK SOK SZERENCSÉT.

Shep
Tudom, de a Higany jobb 😊 Majd unalmas perceimben írok neki, hogy mi lenne ha átíratná a hátán a nevet Higanyra 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Higuain sem bonyolult! 😊

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

rooney8
na ne szégyelld nem fogunk kiröhögni 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Shep
Dean jut eszembe az interjún nem kérdeztek Pesoto mesterrõl? (hú de aljas vagyok 😊)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
El ne hidd már, csak poén volt 😊

Kacifántos neved lehet...😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Shep
Amúgy meg a saját nevemet is alig bírom leírni, majd pont egy focistáét fogom rendesen 😊

Shep
Az hát, Higany 😊

akarod mondani Higuain!
Shep
Berepülõ pilóta.

Shep
Nem érzek semmit rá ill. amit igen (over 1,5) az túl kicsi szorzó. Lehet rárakom, hogy Higany betalál aztán lesz ami lesz.

"Egyik munkahely olyan, mint a másik. A fõnök egy paraszt, a kollégák jópofáskodnak de a többségük egy kanál vízbe belefojtana ha ezáltal neki több/jobb lesz. A háta mögött mindenkit kibeszélnek. Mindig van egy fõnök kedvence egyén."
ezzel tökéletesen egyetértek és sajnos volt szerencsém megtapasztalni is 😞 no te egyébként mire raksz a real meccs? eldöntötted vagy még nem?

#89777: nem publikus <#eplus2>
de mondhatnám,hogy ne akard tudni mert ha rájössz akkor megkell öljelek 😄 (vicc volt,nehogy magadra vedd 😊)
rooney8
mit melózol? 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Shep
Egyik munkahely olyan, mint a másik. A fõnök egy paraszt, a kollégák jópofáskodnak de a többségük egy kanál vízbe belefojtana ha ezáltal neki több/jobb lesz. A háta mögött mindenkit kibeszélnek. Mindig van egy fõnök kedvence egyén. A túlórát természetesnek veszik, az ebédidõbõl mindig lecsípnek stb. stb. 😊

bennem olyan érzés van mondjuk hogy nemakarok elsö napot sem ;D soha D😄

nem az,csak sztem mindenkiben van egy ilyen érzés az elsõ nap elõtt 😄
am már voltam és tudom milyen,csak na mégis 😄 aztán ha az elsõ nap lement no para egyálltalán 😄
orvosi elõtt is izgultam pedig tudtam h semmi gáz nem lesz :S
idegesit hogy meloznod kell? : d

elõre is bocs ha vkinek csunyán szólók ,de picit ideges vok :S
ma voltam orvosi alkalmasságin,holnap megyek szerezõdést kötni aztán csüt. vagy jövõhét kedden meg melóba állok
Jah bazze félreolvastam😄😄

Flora Tallinna-Sūduva Marijampolė meccsre valaki tesz valamit?

a félidõ vendégen
ezen mit nem értesz?
vendég azaz espanyol ,elvégre õk lesznek idegenben ,szerintem :S
real hazai! akkor azt irtam volna h félidõ hazain ...
Mármint 1/1? Vagy simán félidõ H? Amúgy szerintem X/1 vagy mindkét csapat gólt szerezre rakok.

én gondoltam a félidõ vendégen is de inkább a bíztosra megyek :S
Shep
Ebben látok is fantáziát

Real Madrid meccsen X/1 (Félidõ X végeredmény H)? 4,30-ért😄 Még nem is túl esélytelen.

Espanyol gólt lõ 2.1 ért
mondom ha jön akkor jöjjön a duplája ha meg nem jön akkor ugyis megforgatom mint a múltkor...
most 1.2ért tuti nem rakom meg :S a 2.5 over meg 1.5ért gyenge hiszen a 3:0át kizártnak tartom!
Shep
Na jól van, akkor mondjad inkább mire raktad az ezrest a Real meccsen?

<#rolleyes>
Shep
Miért akkor szerinted már nem esélyesek?

😄!

szvsz egy smile-t rakhattál volna s akkor lenyelem ezt a poént de így kicsit unalmas 😊

#89757: sztem hoffenheim nyerhet de abban igazad van ,hogy néha a bayern is tud balfasz lenni és nyer 😄 kb ezt a meccset ugy érzem mint az udinese-juvet! tökre hazai kellett volna lennie , erre fel mi lett? sima 0-4 ugy h a hazai csapat még gólt sem lõtt -.-
remélem azért itt a hazaik villanni fognak és nem fogják hagyni a bayernt jásztani ! (erre a meccsre viszont nem fogadok,max hoffenheim gólt lõ opciót