Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Hát hétvégén kiderül 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Keroz1n
Akkor elbúcsúzok deák bácsitól,de nekem ennyit megér mert valamelyik botlani fog szerintem csak nemtom melyik. <#finom>

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"

Shep
És akkor mi van ha mindkettõ nyer? Ezt az opciót nem részletezted 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Keroz1n
Én a hétvégén tuti hogy barca és real ellen fogok feltenni egy 10-est kétesélybe.
Ha real hibázik akkor 37.5 jön,ha a barca akkor 23...ha csak az egyik már akkor is jók vagyunk.Amit meg ezek a héten produkáltak...fõleg a barca..enyhén vicces volt.Arról nem beszélve h jövõ héten BL van.

😄DD
a démonokat írtani szoktam <#eplus2>

Vityaz Podolsk - Metallurg Lipetsk
ezt hol tudom követni? 😮
w77d
ki tudja, aztán lehet hogy tényleg egy démon XXXXD

ja ne is demon😄 hanem Dean Winchester sorry😄
Matthew Prosac
ki az a demon ? 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
Mai napra egy Laval gól 1,35x-ért nagyon jó (vagy akár sima hazai 2,35x-ért), + Go Ahead meccs (1-0) 1,4x, Legia gól 1,4x (!) illetve a Nimes vagy a Vannes valamelyikére egy páros gólos fogadás. Sienával vigyázni, Volendam hasonló helyzet, de ott azért könnyebben meglehet a vendég.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

okés meg szoktam rakni amit irsz tán te meg demon érresz is hozá😄
Le Mans - Dijon FC
DNB H
1.40x

Vannes OC - Tours FC
Gólok száma😛ÁROS
1.85x

Xerez - Tenerife
2.csapat gólt szerez
1.50x

Nitra - FC Trnava
1.csapat gólt szerez
1.25x
Matthew Prosac
mármint? minden héten szoktam írni tippeket, most is épp a hétvégit írom össze.

Matt azért néha kiváncsi lenék a tippjeidre..😄
szomferi
bazz be akartam mára húzni a Caja Laboralt, de valahogy kimaradt a szelvényrõl 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Shep
Bankroll 5%-t kockáztasd

Matthew Prosac
nagyon változó hogy mikor mennyi pénzem van és hogy mikor mennyit kockáztathatok, szóval még nem tudok kialakult bankroll-menedzsmentrõl társalogni. a fõsulis tandíjam eléggé befolyásolja az egészet sajna.

Fortuna Sittard-FC Volendam

Volendam szorzója miért ilyen magas (1,8x)?? Volendam a Jupiler liga 4. helyezetje 12 rúgott, 7 kapott góllal. Elmúlt hat meccsen mutatott formájuk 3-3-3-1-1-3.

Fortuna sittard liga utolsója 6 rúgott, 18!! kapott góllal. Formájuk: 0-0-0-1-0-0

Szerintem bár idegenben lesz simán nyer Volendam, 1,8x ért ajándéknak tûnik.

hááh kössz, most jut eszembe 9:30kor raktam vmi apróval 2.5 overt az ausztrál bajnokira, no meg is nézem!

szerk:
no 2-1 😄 jólvan...
csak így folytatódjon a többi tippsor amit ma beírtam ^^

Adelaide United - Perth Glory
Gólok száma: PÁROS
1.85x

Némi szerencsefaktor is segített 😊
balintka
Matt, engem még érdekelne a bankroll menedzsmented. Konkrét összegek nem is fontosak, arra lennék kíváncsi, hogy pl. ha teszem azt 5000-t töltesz fel, akkor milyen tétû szelvényeket raksz, milyen össz szorzókkal, ha nyersz/veszítesz hogyan módosulnak ezek. Elõre is köszi.

w77d
én meg azé teszek ilyen szelókat me nyerni akarok... ennyi XXD

na jah 😄 de itt is elõfordult egyzer kétszer ilyn indok 😄
pl. barca nyerni akar és ezért fog nyerni xD
Matthew Prosac
Áááááááá, a kedvenc érvem "Xy csapat nyeri akar".
Miért, amúgy melyik csapat megy ki úgy a pályára, hogy ki akar kapni? - egy két kivételtõl eltekintve. (Aki emlékszik: az angolok az ukránok ellen, hogy a horvátokat megszivassák 😊)

Keroz1n
Legalább volt valami indok😄
Nem rég a szomszédunk jött át hogy nem akarunk e közösen tippmixelni (70körüli) mondom játszhatunk,azt hittem hogy a tapasztalt rókától majd tanulok valamit de kb ennyi indok volt 4meccsnél.:
-Szerintem most a sevilla nyerni fog.
-Anderlecht nyerni akar otthon
-Jobb csapat a vidi.
-Erõsebbek a vendégek.
<#fejvakaras>

Matthew Prosac
lehet rakni olyanra, amit nem ismersz (én is szoktam, sõt), de akkor ne csodálkozz ha elmegy (én sem szoktam, sõt). az meg valami kabaré, hogy mi megy a lottózóban mikor 3-4 öreg összeáll - volt benne részem.
"A Dózsának most nyernie kell, hogy a Törõ ne kapjon még nagyobb agyvérzést" - teljesen logikus... vagy:
"Figyi', van egy tuti tippem! Rakd meg a Hammarby-t, tutibiztos hogy nyer! - Miért? - Mer' érzem!" - egyszer kaptam el ilyen beszélgetést, direkt megnéztem mi lett a sorsa az aznapi tutinak. kikapott.

esetleg hendivel-1?
Szerintetek holnap nyer a schalke?
rakd meg ezt.:

slovacko H
drogheda H
vannes X
Xerez H
Bursaspor H
5/3-ba
õszintén kb 3 tuti elmegy

slovacko V
drogheda D
vannes H
Xerez D
Bursaspor H
-- ezt megtolom 5/4be mert vmi ilyen fog jönni, hiszen mint mondtam ha én 5/3ast rakok akkor tuti elmegy 😊
XXXXXXD

w77d
kikérem amgamnak, csak a fele XXXD

biztos mind bevoltak baszva...

w77d
a Jokerit sikerében tegnap egy egész lottózó egyet értett pedig 😄

megesik hogy elmegy lásd chelsea meg ilyen de most is nemtudom mire tettél valami hokira lehet hogy tulzok de szerintem gözöd nemvolt a csapatokrol amiket megtettél max megnézted ki hányadik helyen áll oszt' jovan....a hülyeség az az, ahogy csinálod a dolgokat...szerintem...

sabbyz
mára :

Videoton - Haladás 1

Újpest - Szolnok 1

Jaro - MyPA 1X

Slovacko - Slavia Praha 1X

Bursaspor - Bucaspor 1

Almere City - Emmen 2

F.Sittard - Volendam 2
<#taps>

Mi az abszolút szemtelenség?Valakinek az ablaka alá szarni, majd bekopogni papírért.

Igen nyertünk, jött egy kis apró 😄

Fluminense-RJ - Atlético-MG

Vitória-BA - Avaí-SC Vitoria gól

w77d
amúgy csak ennyit nem értek: hülyeségeket rakok? akkor ti is miért pakoltok hülyeségeket? Mióta megy itt a dolog, hogy elmegy nektek is amit én megraktam. Ezek szerint ti is pakolgatjátok lelkesen a hülyeségeket fiaim....

Shep
Hát ha nem is röhögünk rajta, mert az azért nem helyes de elsiklunk sirámai felett.

sporting gijon - valencia ?
bilbao - barca?

mit gondoltok?
Matthew Prosac
tökigazadvan - hagyjuk. veszítsen csak, neki az jó. én meg innentõl csak röhögök rajta 😉

Shep
Te még mindig veszed a fáradtságot és ilyen prózai hosszúságú elmélkedéseket írsz neki mikor egyértelmûen látszik ,hogy úgysem fogadja meg senki tanácsát, mert úgyis el van átkozva és különben is minden meccs bunda? Pedig ha egyszer tényleg átgondolná a dolgokat és nem pakolna ész nélkül hanem felállítana akár saját maga egy kezdetleges stratégiát amit aztán csiszolgatna akkor lehet, hogy még nyerne is.

Matthew Prosac
nem kell törperõs, inkább bukjad csak szorgalmasan a millióidat ^^ <#puszi>

ebböl megint nemlesz semmi szoval... -.-

w77d
apci ígérem átgondolom amiket írtál és nekiállok és kitörpölök valami új stratégiát...

csabeda
xerex,siena meccsekrõl ki mit gondol?

Tapasztalat?😄
sabbyz
Hát igen osztom a véleményt!! az édes kevés ha valaki a tipp mixen csak a szorzókat lesi ,abol nem fog profitálni mert ha aszt hiszi pl:hogy az 1,23 szorzójú az már nyerõ a 6,50 ellen akkor téved.<#fejvakaras>

Mi az abszolút szemtelenség?Valakinek az ablaka alá szarni, majd bekopogni papírért.

most 😄
<#nezze> #90259
mai napra megint egy kis szösszenet!
érvek-ellenérvek jöhetnek,hogy kiszedjem a kérdéses meccseket!

Köln - Hoffenheim
ez nálam ma X

Cottbus - Hertha BSC
tökre 3 esélyes ez a meccs!

Karlsruher - FSV Frankfurt
talán dötetlen,de csak h mondjak rá valamit :S

Braga - Naval
ez nálam sima hazai siker!

Xerez - Tenerife
tenerife 4/4 no nem a gyõzelem hanem a vereséget illetõen,visznt egymás ellen kurva rég ikszeltek így csak DNB-be mehet a hazai!

Angelholms - Sundsvall
vendég de csak mert 2 vereséget követõen 2szer ikszelt és most jól mutatna 2 gyõzelem 😄

Bursaspor - Bucaspor
a hazai csapatnak meglesz az 5/5 ös mérlege 😊

Slovacko - Slavia Praha
meglepõdnék ha a slavia pontot tudna szerezni.
Múltkor 1-0ás elõnyt elrontottak és hazai pályán kikaptak a spartatól!
szóval bíztosabb a DNB hazai vagy 1X !

Jaro - MyPa
hazai
odavágót is megnyerte a jaro,jobb formában is van...

G.A. Eagles - Waalwijk
vajon erre mit mondok? sztem simán kitaláljátok 😄
X , hazai nem ikszelt még míg az RKC 4szer is pontozkodásra kényszerült 😊
a félõ csak az,hogy sorozatban harmadik mérkõzésük is döntetelen lesz?

St. Patricks - Dundalk FC
utóbbi 13 egymás elleni mérkõzésük során a dundalk egyszer sem bírt gólt lõni a patricksnak! Sztem amilyen formában vannak a hazaiak (3 meccs 1 pont) most simán vállalható! Sõt még a pontszerzést is megkockáztatom! Nálam tuti szerepelni fog a szelvényemen a vendég csapat gólt lõ opció

Shamrock - Galway
hosszú idõ után a shamrock kikapott,de sztem az apró botlás volt és ma megint nyerni fog ,de nálam ilyen alacsony szorzóért nem fog játszani a tuti!

Drogheda - Sporting Fingal
drogheda nagyon hosszú ideje nem nyert már mérkõzést!sztem most jönni fog!2010-07-19-n idegenben 2-1re nyrt a mostani ellen fél ellen.
szóval a hazai gólt nálam szintén tuti játszik,a gyõzelem viszont egy poénszelóra tökéletes! (1X-re is jó a szorzó)

Vannes - Tours
vannes ligakupában 07.30-án 1-2 re nyert idegenben, viszont idén még 0 iksz a mérlege a bajnokságban! szóval 1X ez nálam 😊
Mikor nézed át a mai meccseket Dean?😄
12:00 Adelaide United - Perth Glory
Gólok száma: PÁROS
1.85x