Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ha real hibázik akkor 37.5 jön,ha a barca akkor 23...ha csak az egyik már akkor is jók vagyunk.Amit meg ezek a héten produkáltak...fõleg a barca..enyhén vicces volt.Arról nem beszélve h jövõ héten BL van.
a démonokat írtani szoktam <#eplus2>#eplus2>
Vityaz Podolsk - Metallurg Lipetsk
ezt hol tudom követni? 😮
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
DNB H
1.40x
Vannes OC - Tours FC
Gólok száma😛ÁROS
1.85x
Xerez - Tenerife
2.csapat gólt szerez
1.50x
Nitra - FC Trnava
1.csapat gólt szerez
1.25x
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Volendam szorzója miért ilyen magas (1,8x)?? Volendam a Jupiler liga 4. helyezetje 12 rúgott, 7 kapott góllal. Elmúlt hat meccsen mutatott formájuk 3-3-3-1-1-3.
Fortuna sittard liga utolsója 6 rúgott, 18!! kapott góllal. Formájuk: 0-0-0-1-0-0
Szerintem bár idegenben lesz simán nyer Volendam, 1,8x ért ajándéknak tûnik.
szerk:
no 2-1 😄 jólvan...
csak így folytatódjon a többi tippsor amit ma beírtam ^^
Adelaide United - Perth Glory
Gólok száma: PÁROS
1.85x
Némi szerencsefaktor is segített 😊
pl. barca nyerni akar és ezért fog nyerni xD
Miért, amúgy melyik csapat megy ki úgy a pályára, hogy ki akar kapni? - egy két kivételtõl eltekintve. (Aki emlékszik: az angolok az ukránok ellen, hogy a horvátokat megszivassák 😊)
Nem rég a szomszédunk jött át hogy nem akarunk e közösen tippmixelni (70körüli) mondom játszhatunk,azt hittem hogy a tapasztalt rókától majd tanulok valamit de kb ennyi indok volt 4meccsnél.:
-Szerintem most a sevilla nyerni fog.
-Anderlecht nyerni akar otthon
-Jobb csapat a vidi.
-Erõsebbek a vendégek.
<#fejvakaras>#fejvakaras>
"A Dózsának most nyernie kell, hogy a Törõ ne kapjon még nagyobb agyvérzést" - teljesen logikus... vagy:
"Figyi', van egy tuti tippem! Rakd meg a Hammarby-t, tutibiztos hogy nyer! - Miért? - Mer' érzem!" - egyszer kaptam el ilyen beszélgetést, direkt megnéztem mi lett a sorsa az aznapi tutinak. kikapott.
slovacko H
drogheda H
vannes X
Xerez H
Bursaspor H
5/3-ba
õszintén kb 3 tuti elmegy
slovacko V
drogheda D
vannes H
Xerez D
Bursaspor H
-- ezt megtolom 5/4be mert vmi ilyen fog jönni, hiszen mint mondtam ha én 5/3ast rakok akkor tuti elmegy 😊
Videoton - Haladás 1
Újpest - Szolnok 1
Jaro - MyPA 1X
Slovacko - Slavia Praha 1X
Bursaspor - Bucaspor 1
Almere City - Emmen 2
F.Sittard - Volendam 2
<#taps>#taps>
Mi az abszolút szemtelenség?Valakinek az ablaka alá szarni, majd bekopogni papírért.
Fluminense-RJ - Atlético-MG
Vitória-BA - Avaí-SC Vitoria gól
bilbao - barca?
mit gondoltok?
Mi az abszolút szemtelenség?Valakinek az ablaka alá szarni, majd bekopogni papírért.
<#nezze>#nezze> #90259
érvek-ellenérvek jöhetnek,hogy kiszedjem a kérdéses meccseket!
Köln - Hoffenheim
ez nálam ma X
Cottbus - Hertha BSC
tökre 3 esélyes ez a meccs!
Karlsruher - FSV Frankfurt
talán dötetlen,de csak h mondjak rá valamit :S
Braga - Naval
ez nálam sima hazai siker!
Xerez - Tenerife
tenerife 4/4 no nem a gyõzelem hanem a vereséget illetõen,visznt egymás ellen kurva rég ikszeltek így csak DNB-be mehet a hazai!
Angelholms - Sundsvall
vendég de csak mert 2 vereséget követõen 2szer ikszelt és most jól mutatna 2 gyõzelem 😄
Bursaspor - Bucaspor
a hazai csapatnak meglesz az 5/5 ös mérlege 😊
Slovacko - Slavia Praha
meglepõdnék ha a slavia pontot tudna szerezni.
Múltkor 1-0ás elõnyt elrontottak és hazai pályán kikaptak a spartatól!
szóval bíztosabb a DNB hazai vagy 1X !
Jaro - MyPa
hazai
odavágót is megnyerte a jaro,jobb formában is van...
G.A. Eagles - Waalwijk
vajon erre mit mondok? sztem simán kitaláljátok 😄
X , hazai nem ikszelt még míg az RKC 4szer is pontozkodásra kényszerült 😊
a félõ csak az,hogy sorozatban harmadik mérkõzésük is döntetelen lesz?
St. Patricks - Dundalk FC
utóbbi 13 egymás elleni mérkõzésük során a dundalk egyszer sem bírt gólt lõni a patricksnak! Sztem amilyen formában vannak a hazaiak (3 meccs 1 pont) most simán vállalható! Sõt még a pontszerzést is megkockáztatom! Nálam tuti szerepelni fog a szelvényemen a vendég csapat gólt lõ opció
Shamrock - Galway
hosszú idõ után a shamrock kikapott,de sztem az apró botlás volt és ma megint nyerni fog ,de nálam ilyen alacsony szorzóért nem fog játszani a tuti!
Drogheda - Sporting Fingal
drogheda nagyon hosszú ideje nem nyert már mérkõzést!sztem most jönni fog!2010-07-19-n idegenben 2-1re nyrt a mostani ellen fél ellen.
szóval a hazai gólt nálam szintén tuti játszik,a gyõzelem viszont egy poénszelóra tökéletes! (1X-re is jó a szorzó)
Vannes - Tours
vannes ligakupában 07.30-án 1-2 re nyert idegenben, viszont idén még 0 iksz a mérlege a bajnokságban! szóval 1X ez nálam 😊
Gólok száma: PÁROS
1.85x