Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Keroz1n
Magyarázd ki magad.<#idiota>

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"

jaro-t?????
hát ja hazait mondtam,de nem magabíztosan 😄
"Jaro - MyPa
hazai
odavágót is megnyerte a jaro,jobb formában is van..."
ez nem magabíztosság xD

ha odaírom,hogy:
"most simán vállalható!,ez nálam sima hazai siker!,Nálam tuti szerepelni fog a szelvényemen a vendég csapat gólt lõ opció,"...stb és ehhez hasonlóakat akkor mondhatod ,hogy magabíztos de így nem 😊

a mai nap szinte összes mérkõzését megtippeltem :S egyszerüen rosszul választottál :S
de az állás 1-2 amibõl még lehet 3:2is :S
cottbus-hertha 0-1
no még1 gólócskát kérek itt.
bursaspor 1:0 eddig 2/2 az 5ös kombis szelómon :S kezdek félni a slovackotól 😞 nehogy leadja nekem!
Keroz1n
Szerintem benne lehet mindkettõben az X a hétközi teljesítményt látva,plusz nálam még egy lapáttal is rátesz hogy jövõ héten BL.

Matthew Prosac
lolmá, ketten 😄
Banán a Real azért egy Levantét csak megdug.. Még a Barcára azt mondom hogy oké, bennelehet egy döntetlen, de a Real egy ilyen gyengécske Levante ellen?

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

köszi, gyorsan ránézve a lorient tetszik,fõleg h hétközben éppencsak nyertek 1:0ra

most bepróbáltam a cottbus meccsen egy 1.5 overt 2.1ért :S
hátha...
w77d
nah jo nem össznépi, de ketten mondták, köztük Dean elég magabiztosan...

amúgy tök mind1, de látjátok ezeket a tippeket most nem én találtam ki, és mégsem fogok nyerni, rakhatok én akármit...

Keroz1n
Real nem ^xD és barca sem^

Matthew Prosac
mitõl volt az össznépi? hányan mondták?

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Holnapra szerintetek Arsenal,PSV,Real vállalható nagyobbacska téttel?(2,14)

w77d
hát gyerekek ez a Jaro össznépi tipp nem jött be....

Matthew Prosac
ofcóz. a szombatot már átbogarásztam, kb éjjel be is írom. kicsit még polemizálnom kell rajtuk hogy milyen tippeket vállalok "nyilvánosan" is.

Matthew Prosac
nem vettem kötekedésnek. de mivel nem papírformákat teszek majd, ezért a karón varjút esete most nem áll fenn 😊 nem fogok csodálkozni, ha elmennek 😊 csak szomorkodni.

Keroz1n
Beírod majd a tippeket a blogodba?😛
Nekem szombat délután kell egy meccs és jön egy 3-as kombi meglehetõsen nagy téttel.

Matthew Prosac
ok, mondok majd 1-x-2 dolgokat, egy-kettõt már olvashatsz a betway-en. Hoffenheim meccsrõl tényleg fogalmam sincs, jöhet bármi. City-Chelsea-nél egy hazai gólt tutira megfogadok. X-gyanús amúgy.

Shep
Ok, gondolom sejted, hogy nem kötekedésképpen írtam csak hát ugye karón varjút ugyan még nem láttam mert elrepült de érdekes dolgokat foci meccseken már igen 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Effe88
jó rendben így már értem!
köszi a választ<#wink>

szpartak nincs olyan erõs csapat hogy együtt bírja a bl-t és a bajnokságot szvsz szerint...

Kazan inkább hozhatja holnap, a zenit úgyszintén, bár azt vmiért mellõztem.
Forza Italia
Mi ez a gólcsend a németeknél???😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

akkor holnap egyik nagycsapatra sem érdemes fogadni mivel BL?

ja hát én a chelseara raknám az 5-kt
ha nem jön be akkor meg hétfõn 3.5 over a b2-re 😛
egyébként a slovacko gólidejét meg 1 perc csúszással de eltaláltam XD
hertha meccsen félidõre 1 gólócska nem lenne rosssz...
szomferi
én is szemeztem vele, de mondom áááááá nem kockáztatok, szoptam már a ruszkikkal sokat... 😄
és nem is tettem, a Braga kell mára csak 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

szpartak bl meccset jáccik jövõ héten....kicsi szorzója volt..kis pénzel esetleg elmegy de nagyobbal butaság lett volna rá rakni
Forza Italia
minek raksz a szar orosz meccsekre

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

dragon11
én ma is buktam a szpartak moszkván, gg..

szomferi
jaja, olvastam a feltételeket én is
de még így is megéri 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Fõleg úgy hogy a jó meccseknek mind jó magas szorzóik vannak.
no meg csak vertek az arsenalnak 5öt 😄DD
hétvégére majd olyan meccseket mondj már amit simán 1X2-be megraknál (csak mert ha lenne ilyen jópár akkor lehet dnb-be ill. adott csapat góljára fogadnék)
chelsearõl mi a véleményed? illetve a ma esti hoffenheim meccsrõl?(vonatkoztassunk el,hogy németek 😄)
Matthew Prosac
Szerintem ez így rendben van. A Legia zsinórban 3 vereséget szedett össze mostmár 1 pont legalább kijár nekik. azt pedig nem 0-0-al képzelem el. a Legia jó csapatnak számít a lengyeleknél, a legjobb 3 között van (Legia-Wisla-Lech). Kb ennyi.

jaja de az ingyenes fogadást vágod h mit jelent?
tehát 5000ft-os ingyen fogadást kapsz amit ha felraksz egy 2es szorzós meccsre akkor nem 10ezret kapsz hanem csak a nyereményt ,tehát 5000ft-ot 😊
ja és úgytudom azt csak 1 meccsre rakhatod fel 😊
egyébként én a chelsea-ra rakok tuti , 2.1ért pláne megéri
Effe88
Matt egy ilyenhez mit szólsz?
Laval h gól
Metz h gól
Legia h gól
egyébként a legia gólt mire alapozod megérzés???

Matthew Prosac
mindeképp beszámolok majd róla, hogy miként alakult a hétvége 😊

Shep
Hát aztán nehogy sírás legyen annak a nagy dúskálásnak a vége!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

szomferi
Fogadjon most kockázat nélkül 5. 000 Ft értékben! Ha szeptember 25.-ig fogadást tesz minimum 5.000 Ft (EUR 18.-, USD 24.-) értékben a Man. City – Chelsea mérkõzés végkimenetelére (1-2-X) és veszít, számláján egy 5.000 Ft-os (EUR 18.-, USD 24.-) ingyenes fogadást írunk jóvá (48 órán belül), melyet bármely fogadásra feltehet szeptember 30-ig.
Használja ki ezt a nagyszerû lehetõséget és fogadjon a Man.City – Chelsea mérkõzés végkimenetelére(1-2-X)!

SportingBet
csak 23. és 25-e közt érvényes

szomferi
áhá, köszi a felhomályosítást 😄

nekem is kell a Braga, remélem nem érvényelsül most weed átka 😄

Matthew Prosac
szerintem mind a kettõ jó, nyilván a hazai gól biztosabb

Matt, szerinted melyik a biztosabb, Lorient gól (1,3x) vagy DNB hazai (1,61x)?

cesc fábregas

dragon11
Nekem is kéne a Jaro és a Braga, kurva életbe..

A fene, Volendam + Braga nekem is meg van rakva :-( 😄

w77d
nna most nem mondhatjátok, hogy hülyeségeket játszok, tõletek vettem a tutinak mondott tippeket:

Jaro - Mypa H
Slovacko - Slavia H
F. Sittard - Volendam V
Braga - Naval H

3/4-es kombi
40ezerre hozhat 320-at....

Matthew Prosac
Atletikus Bilbogyó.

szomferi
kivel játszik a Barca? nem láttam a tippmixújságban 😄

Matthew Prosac
gyerekek, nézem a hétvégét és kegyetlen jó meccsek lesznek. elég sok olyan, amit nagy téttel is bekockáztatnék. végre itt az elsõ olyan hétvége, hogy dúskálunk a jobbnál jobb helyzetekben, azt sem tudom melyikeket rakjam majd meg.

Hát ha nem érzed mind a 2-t sima gyõzelemre, az nem azt jelenti, hogy akkor 20k-val ellenük fogadok😄 Szerintem.

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...

Shep
Hát tõlem ilyet még nem nagyon hallottál érvelésként 😊 (értem miért írtad)

fsgh
Raktam egy két szelvényt😄 itt a hétvége poénja:

Twente - Ajax V 2,48
Caen - Bordeaux V 2,45
Chievo - Lazio D 3
Samp - Udinese V 3,95
Wol - Astonv V 2,54
Toulouse - Lille H 2,63

4/6-ban raktam meg tét 200 játék ára 3000ft

max nyeremény: 188 205 ft 😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Keroz1n
Azért mert ,,nyerni akar nem?"😄

Shep
Persze benne van, hogy beég valamelyik de ugyanúgy nyerhet is mindkettõ.

Keroz1n
Nekem az X is jó.<#kacsint>

Matthew Prosac
szerintem egyik sem kap ki, de lelked rajta.

Keroz1n
Miért,most õszintén megraknád mindkettõt sima V-be , egy hétközi forduló után,ahol igencsak gyengén teljesítettek,ráadásul jövõ héten BL?Max kétesélybe X2..de az meg nem pénz.