Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát ja hazait mondtam,de nem magabíztosan 😄
"Jaro - MyPa
hazai
odavágót is megnyerte a jaro,jobb formában is van..."
ez nem magabíztosság xD
ha odaírom,hogy:
"most simán vállalható!,ez nálam sima hazai siker!,Nálam tuti szerepelni fog a szelvényemen a vendég csapat gólt lõ opció,"...stb és ehhez hasonlóakat akkor mondhatod ,hogy magabíztos de így nem 😊
a mai nap szinte összes mérkõzését megtippeltem :S egyszerüen rosszul választottál :S
de az állás 1-2 amibõl még lehet 3:2is :S
cottbus-hertha 0-1
no még1 gólócskát kérek itt.
bursaspor 1:0 eddig 2/2 az 5ös kombis szelómon :S kezdek félni a slovackotól 😞 nehogy leadja nekem!
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"
Banán a Real azért egy Levantét csak megdug.. Még a Barcára azt mondom hogy oké, bennelehet egy döntetlen, de a Real egy ilyen gyengécske Levante ellen?
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
most bepróbáltam a cottbus meccsen egy 1.5 overt 2.1ért :S
hátha...
amúgy tök mind1, de látjátok ezeket a tippeket most nem én találtam ki, és mégsem fogok nyerni, rakhatok én akármit...
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Nekem szombat délután kell egy meccs és jön egy 3-as kombi meglehetõsen nagy téttel.
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Kazan inkább hozhatja holnap, a zenit úgyszintén, bár azt vmiért mellõztem.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
ha nem jön be akkor meg hétfõn 3.5 over a b2-re 😛
egyébként a slovacko gólidejét meg 1 perc csúszással de eltaláltam XD
hertha meccsen félidõre 1 gólócska nem lenne rosssz...
és nem is tettem, a Braga kell mára csak 😄
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
de még így is megéri 😄
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
hétvégére majd olyan meccseket mondj már amit simán 1X2-be megraknál (csak mert ha lenne ilyen jópár akkor lehet dnb-be ill. adott csapat góljára fogadnék)
chelsearõl mi a véleményed? illetve a ma esti hoffenheim meccsrõl?(vonatkoztassunk el,hogy németek 😄)
tehát 5000ft-os ingyen fogadást kapsz amit ha felraksz egy 2es szorzós meccsre akkor nem 10ezret kapsz hanem csak a nyereményt ,tehát 5000ft-ot 😊
ja és úgytudom azt csak 1 meccsre rakhatod fel 😊
egyébként én a chelsea-ra rakok tuti , 2.1ért pláne megéri
Laval h gól
Metz h gól
Legia h gól
egyébként a legia gólt mire alapozod megérzés???
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Használja ki ezt a nagyszerû lehetõséget és fogadjon a Man.City – Chelsea mérkõzés végkimenetelére(1-2-X)!
SportingBet
csak 23. és 25-e közt érvényes
nekem is kell a Braga, remélem nem érvényelsül most weed átka 😄
cesc fábregas
Jaro - Mypa H
Slovacko - Slavia H
F. Sittard - Volendam V
Braga - Naval H
3/4-es kombi
40ezerre hozhat 320-at....
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...
Twente - Ajax V 2,48
Caen - Bordeaux V 2,45
Chievo - Lazio D 3
Samp - Udinese V 3,95
Wol - Astonv V 2,54
Toulouse - Lille H 2,63
4/6-ban raktam meg tét 200 játék ára 3000ft
max nyeremény: 188 205 ft 😄
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!