Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Matthew Prosac
betway-en megtalálod a választ, de segítek:

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

na miért zsír ? 😞

ez van kapufa a mainznak gól a hoffenheimnek 😞
kellett weednek elkiabálni bassza meg :@ :S
Matthew Prosac
bwinen ecsém 😄
közben 1-1 zsíííííírrrrrrr

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
azért a Leeds hétközi meccs sem volt semmi 4-1rõl 4-6-ra 😄
Mainz meg közben megúszott egy tizenegyest.

hol nézed? streamet adsz akkor? ha nem nézed akkor keresek ,de ha neked egy klikk akkor légyszi oszd meg velem 😄
Forza Italia
Schalke is mi a túrót csinál. még kapura se lõttek:S

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Italia
drága jó Cottbus meccs volt 5-5😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

banok
Hamburg fordíthatna...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Matthew Prosac
Mainz majdnem 2-0, de a kapusnak sikerült a kapufára tolni a szabadrúgást 😉

o b+ ilyet ne mondj :S most örülök picit h 1-0 de 2-0nak jobban örülnék ,de akkor is ideges leszek a 90.percig mert a mai fociban akár a 89 és 93.percben is lehet lõni 2 gólt -.-
ugye láttuk 1-5 rõl is ellehet kurni és lehet 5-5 ös meccset játszani 😛
Matthew Prosac
ManUtd meccs késik kb egy negyed órát. Aki megrakta az szerintem itt nézze, jobb streamet nem találtam.

Szalai adta a gólpasszt <#eljen>

REAL MADRID

w77d
kurva vicces vagy haver XXXD

Matthew Prosac
máris lefújták a meccset? <#wow1> az komoly

ha ma nyernek ezekután még 1 meccset tuti behuznak 😄

Matthew Prosac
láttátok a szurkolói táblát a Mainz szektorjában?
"Még 22 pont a bentmaradásig" - ezek tényleg túlzásbaviszik a szerénységet 😊

w77d
gyerekek ez a Mainz verhetetlen és kész XD

Forza Italia
és vezet is a Mainz xd

Matthew Prosac
mégjobb. nagy lett volna az "öröm" 😊

Matthew Prosac
csak azt tudom, hogy döntetlen nem lesz. az 1-0-ra ugyanakkora az esély, mint a 0-1-re. elég nehéz kiigazodni mostanság kedvenc csapatomon. pl a Bolton ellen azt vártam hogy nyerünk, a Valencia ellen meg hogy kikapunk. ehhez képest hoztuk a nehezebbet és elcsesztük a könnyebbet.

95.ben 😄
bubu13
Matt: Szerinted a MU nyerni fog?

EEE 1899

Matthew Prosac
huhh! a Hearts-Rangers meccset is terveztem a system-X-es szelvényre, még jó hogy végül nem tettem, mert a 90. percben ment volna el 😊

loofy
hát nekem amekkora sikerem van mostanában ,hogy örülnék egy 3300ft nyereménynek...<#taps><#eljen><#taps>

\" You\'ll never walk alone\" /// \"fix my problem with the blade...\"

loofy
szvsz a newcastle simán jó lehet egy x-re. ne feledjükhogy az mc a héten játszott el meccset is ami még esetleg benne lehet a lábakban...

\" You\'ll never walk alone\" /// \"fix my problem with the blade...\"

FrezeR
Mindenesetre ha valakinek volt már hasonló gondja és tudja mi lehet a probléma az utalással az írjon nekem priviben ha kérhetem.

köszi

Matthew Prosac
nem, mert nincs pénzem rá 😊 2 hét múlva már lesz.

halihó, 3 napja nem voltam itt, de egy jó hír 4 hónap után nyertem.😊 a csütörtöki el ligával.. igaz nem sokat 200 ra- 3300 at..
youn boys-getafe h
paris -lviv-h
paok-zagrab-h
bate boriszov-az alkmar-ha
rem most is jön a folytatás
Tigristank
Mostanában nem raksz komoly szelókat? 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Ezért van systembe 😄
Matthew Prosac
angol meccsek neccesek rajta

Matthew Prosac
szerintem nem nyer a Mainz ma (mert végülis az lenne a papírforma, az viszont nem jellemezõ a bundásra). amúgy raktam ismét egy X-es poént:

Monaco : Brest 4 meccse nem kapott gólt..szntm most a hercegek behúzzák

Hull: Jobbcsapat a Hull, és coventry idegenben nem olyan jó mint tavaly.
FrezeR
Nem fogyott el ez is biztos.

Effe88
austria wien-sturm v gól (austria 4 meccse nem kapott gólt, egy hete sturm-austria felállás volt 0-2 lett az austriának most illene legalább 1 gólt lõnie a sturmnak)

w77d
elfogyott róla a pénz?

Effe88
Mai tippek
palace-qpr h gól (palace 3 meccse nem szerzett mig a qpr 5 meccse nem kapott gólt és a palacnek jól megy otthon a qpr ellen-merészebbeknek mind 2. csapat gól )
leicester-scunhorpe h gól jól megy a hazaiknak a scunthorpe ellen
gimnastic-xerez h gól ( a xerez 3 meccse nem kapott gólt)
sociedad espanyol h gól illetve mind 2 cs gól
bristol-norwich h gól jól megy a hazaiaknak a norwich ellen otthon
st.johnstone-hibs h gól
tottenham-villa h gól
excelsior-roda h gól (excelsior 2 bajnokiján nem szerzett gólt+ a csapatban van r.bergkamp d.bergkamp unokaöccse is
<#vigyor3><#vigyor3>
breda-nec h gól

FrezeR
Azt nem hiszem, mert 2013 van az érvényességhez írva. Nem tudom még is mi lehet egyik napról a másikra.

dragon11
160 1 Tottenham - Aston Villa 1.93 H
150 1 Mainz - Hoffenheim 2.30 H
179 1 Valencia - Ath. Bilbao 1.69 H

ez jó lehet?

tottenham döntetlen gyanús!:S

w77d
Monacoban miért vagy olyan biztos? meg a Hull city is 3 esélyes stat alapján...

Effe88
lehet lejárt a kártyád...
De az a legbiztosabb hogy ha megkérdezed a szolgáltatódat!

FrezeR
sziasztok

kicsit off

Eddig gond nélkül tudtam befizetni bwin-re most viszont ezt a szöveget kapom: "A tranzakció végrehajtását hitelkártya szolgáltatója visszautasította. Kérjük vegye fel velük a kapcsolatot."

ilyenkor mi van?:S

Leveri,mint vak a poharat...

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

én ma csak mainz gyõzelmet raktam 😄
ha nem jön akkor gondban leszek...
Én tettem ma egy ilyen kombit:
Sunderland - MU V 1.78
Monaco - Brest H 1.97
Hull City - Coventry H 1.94
Udinese - Cesena H 1.70
3/4
Ajánlom figyelmedbe😊
Matthew Prosac
618 új üzenet. ajha. kicsit le vagyok maradva 😊

Tigristank
Arles-Avignon v Auxerre 2-es csapat 0.5 gól fölött/alatt Fölött(+0.5) 1.25
Nancy v Lyon 2-es csapat 0.5 gól fölött/alatt Fölött(+0.5) 1.25
Sunderland v MU (DN😎 V 1.25
1,953

Szerintetek?

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

FTC - Gyõr 3.20 / 10.00 / 1.43 V
Ajax - Utrecht 1.23 / 5.00 / 10.00 H
Barcelona - Mallorca 1.21 / 5.75 / 12.00 H
Real Madrid - Deportivo 1.22 / 5.60 / 11.50 H
+
Manchester City - Newcastle 1.48 / 3.80 / 6.70 H
vagy
Internazionale - Juventus 1.80 / 3.30 / 4.35 H

elgondolkodtato :d

csabeda
siófok üti ma a szolnokot?