Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de bocs h ezt mondod de oltári barom vagy hogy 99ezer forintot mersz kockáztatni 990ft-ért 😄
inkább rakok 1000ft-ot 2es szorzóra mint 99ezret 1.01re 😮
még ha 1.1es szorzóra rakod akkor azt mondom zsír ,mert az azért hoz szépen 100ezres tétnél de hát 1.01 az nálam nem játszana...
am multkor néztem teniszt és tényleg nagy átlagban jönni szokott az alacsony szorzó
azon csodálkozom,hogy nics a tétek közt 1.6 os szorzó, pedig sztem nálad is volt a mai nap 1-2 meccs ami elég tuti volt
Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor
Már csak az a kérdés hogy ha ez annyira jól mûködik akkor fölösleges dolgozni menni,naponta csináld meg 80x aztán majd meglátjuk.. "biztos bejön".
Ettõl függetlenül te írtad még ph-n hogy ,,egyszer felvittem 1millióig aztán el is buktam az összeset" szóval ennyi.
Lyon gól 1.25
Lorient gól 1.25
Nice gól 1.42
elég sanszos h jönni fognak.
Továbbá spanolhon ban egy:
Santander gól 1.30
Valamint meggondolandó az espanyol gólja 1.53ért.
Sebaj, csak azért tettem be, hogy igen is, lehet nyerni, sok kicsi sokra megy alapon is, persze ezt már párszor itt bizonyítottam, de le lettem ugatva. Ha felmegyek 1 millióig, elhiszed, hogy lehet ezzel is nyerni?
MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION
hajrá Sevilla,Lazio,Lyon
MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION
50k -> 116k.
Itt kivettem 100k-t és a maradékot elkezdtem fialtatni.
16k -> 30k. Jó hétvégém volt
<#hamm>#hamm>
egyébként 4perc hosszabbítás a gól meg a 93:55-ben jött xD elvileg picit les is volt 😄
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Lyon gól 1.25
Lorient gól 1.25
Nice gól 1.42
elég sanszos h jönni fognak.
Továbbá spanolhon ban egy:
Santander gól 1.30
Valamint meggondolandó az espanyol gólja 1.53ért.
Lyon - Lille H
Sporting Gijon - FC Sevilla V
1899 Hoffenheim - Borussia Mönchengladbach H
Blackpool - Manchester City V
@ 24.97
vki tett hasonlót?
223 Bari - Lazio 2.66 v
246 Sp. Gijón - Sevilla 2.16 v
249 Lyon - Lille 2.10 h
253 Genk - Standard Liege 2.10 h
kezdek nagyon izgulni😄
Török bajnokság én így szeretlek 😄DD
REAL MADRID
monoton.:
galata az ,de még mekkora 😄
ha azt várom h kikapjanak akkor nyernek ha gyõzelmet várok akkor kikapnak...
ma éreztem h veszélyes de csak egy vendég gólt mertem volna jósolni erre meg 3at is kaptunk :S
219 Juventus - Lecce H 1.38
209 Gyõr - Podravka Koprivnica H 1.10
250 Videoton - Paks H 1.36
237 Locarno - FC Zürich V 1.20
Eredõ odds: 3.07195
Tét: 500 Ft
Várható nyeremény: 1535 Ft
hát ez a nap is jó volt, remélem lesz még pár ilyen napom 😄
weed ma mit alkottál?
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
REAL MADRID
innen remélem nem adják el, és a zaragozát ismerve meg elvileg nem fog két gólt lõni
galata 1-3 XDDDD
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Willem II - PSV Eindhoven V
Hoffenheim - Mönchengladbach H
Juventus - Lecce over 1,5

cesc fábregas
REAL MADRID
no bilbao is vezet, remélem nem adják le!
vagy ink hagyam és maradjak tipmixnél?😊
Prem. League Matches
1X2 Blackpool - Manchester City 2 2-3 1,55
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
REAL MADRID
ha jön akkor 1650ft-ot rádobok a flumiensére!
de vmiért félek h vendég siker lesz :S