Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kraawz
én is csináltam ezt, és idõvel bukás lett a vége.. ugyanúgy, mint mindenkinek.. és ahogy neki is volt és még lesz 😊

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Shep
Figyelj utána lehet csinálni, bárki képes rá de 5 próbálkozásból jó ha egyszer összejön, mert hiába 1,01-es szorzókkal van tele az is bebukhat és ahogy már írtam 100e-et kockáztatni 1000-ért szerintem nem éri meg. Én is játszottam ilyet régen voltak 20-as szériáim is de ez a fajta fogadás nem az én világom, meg én amúgy is utálok élõben fogadni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kraawz
csak amíg 40 ft-onként kapsz 1 market pontot (ha jól emlékszem), akkor az azt jelenti , hogy 2500 pontért 100 000 ft-ot kell feltenned. A 2500 pontot beváltod egy euróra, 275 forintot nyersz.

Csak mondjuk amíg bwinen adnak vmi szarra 1.03 szorzót, addig egy jobb irodánál simán megvan az 1.10 is. Nem egyszer láttam ilyet.. És az ekkora tétnél már +700, nem 275 ft..

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

mondjuk 10ezres tétnél mennyi pontot kapsz? vagy legyünk konkrétak.
1.03as szorzó 50ezres tét - erre mennyi pont jár?
sevilla :@ faszom😄
ForRedGlory
Azért, mert nem látod értelmét, még van. Aki bwin-ezik garantáltan tudja... házi feladat, gondolkozz csak koder barátoddal rajta, és kb 1 óra múlva leírom, ha nincs tippetek. Rohadtul nem az 1.01-es szorzó a lényeg <#csodalk>

Na de inkább megmutatom, nincs kedvem 1 órát várni, úgysem tudjátok felfogni:
https://binside.bwin.com/hu/binside.aspx?view=products&catid=30

hopsz,,,, Összefújt a szél 400.1000 market pontot, na ezért... Be lehet váltani jó dolgokra pl... költsd el gondolatban hogy 400.000 market pontot mire lehet itt elkölteni, majd rájössz miért teszek fel 100.000 ft-ot 1.01-re.

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

Sztem NFL

REAL MADRID

Na az Anderlecht nem tudott nyerni.

REAL MADRID

loofy
a többi kommentet is elovastam de még mindig nem jöttem rá...ez amit csinálsz szimpla hazárdírozás.
szvsz ha egy kis pénzû ember mint pl én nyerek a kis tétjeimmel 10-20 k körüli összeget,biztos jobban örülök neki mint te a 850ft-odnak
neked valszeg nem kenyérre kellenek ezek a más számára felfoghatattlan tétek,ezért az sem bánod ha bukod...de bezzeg a 850ft-nak megtudsz örülni...na hagyjuk már...

\" You\'ll never walk alone\" /// \"fix my problem with the blade...\"

az elsõ az baseball vagy NFL?
WuFraZselic
én csak abba tudok belekötni, hogy full random eseményekre fogad. aztán ki tudja hogy a kis csík ping-pongos hogy fordít mondjuk 6-2es hátrányból 7-11re 1.04es szorzó ellenére, aztán bukás. vagy ha teniszbe feladni kényszerül sérülés miatt az általa megtett egyén

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Shep
Miami Dolphins @ Green Bay Packers – Match Spread Miami Dolphins +3 @ 2.05

DET Lions @ NY Giants
(Pont hendikep) DET Lions +10.0 1.90

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

igen de ez alapján 160ezres tétet se nézi hanem hogy 1600ft-ot nyer 😄 aztán így van a cumi.
de mind1 ha neki ez igy jön és csak +ba van akkor gratula meg minden elismerés , szóval jó ez.
csak hát a döntõ többség fél kockáztatni ennyi pénzt
"rohadt nagy kockázat" kis nyeremény.
koder
Ülsz.

koder
3-1 Lyonnak.

ForRedGlory
Ok 960.000 Ft-ból buktam 1 milliót, NYERTÉL

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

Shep
EZ AZZZZZZZZZZZZZZ Dolphins !!!!!!!!!!!!

koder
Hát mert taktika meg logika meg tudás ..érted.

Shep
Mert õ nem azt nézi, hogy 85e-t rak fel hanem, hogy 850-et nyer de ezt már leírta, bár én értelmét nem látom de hát nem vagyunk egyformák.

ForRedGlory
Emésztgesd... a Lyon-Lille meccsen lesz még legalább 1 gól, a Sevilla meccsen is. 1.599-es szorzó... elég jó

Na de tényleg megyek, ennyit a tuti tippekrõl, és a megérzésrõl. Kb megint bejött, annyi a hátránya, hogy nem tettem meg, mert mára elég volt.

koder
"960k nagy részét elbuktam" és az neked 380...ok leülhetsz szerintem most már.

loofy
nem belepofázásként,de mi értelme van pl. 85000 ft-ot kockáztattni 850 ft-ért???
nem vágom...

\" You\'ll never walk alone\" /// \"fix my problem with the blade...\"

WuFraZselic
nem volt pénzem bwinen, oda macerás feltennem mivel a bankom nem engedi, tippmaxon pedig nem volt ilyen opsön. persze, hogy bánom, ha bejön akkor holnap már vehetném is meg a 2 lejátszóm + keverõmet és a macbookot 😄 így most várnom kell vmi jó alkalomra...

#93888 hát azért, mivel az Inter a kedvenc csapatom, és azon csapatok egyike akikre nagyobb összeget is rámerek tenni (persze nem ész nélkül, elõre megfontoltan, ellenfél/hiányzók stb tudatában). de ez sem rendszeres, a juve elleni kupameccsre még télen (1.58x, 2-1 lett 0-1rõl...), CSKA ellen, és nemrég a BL napon Lyon + Interre ment 100k. na meg a Sampra 1 nappal késõbb. mostanában elég elfoglalt vagyok, nem tudok annyit foglalkozni a dologgal mint anno, és sajnos most pénzszerzés az elsõdleges célom, ezért kockáztatok/tam

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ForRedGlory
Per pillanat még mindig ott járunk hogy hazudtál, mert nem találtál olyat, ahol bevallottam, hogy 1 milliót buktam... Linkeltél egy olyat, ahol azt írtam, a 960.000 Ft nagy részét elbuktam... ez számomra rohadtul nem ugyanaz, amit állítasz. Na de megyek ,csak felcseszem az agyam a hülyeségeden. Legalább tanulj meg konstruktívan vitázni.

ForRedGlory
Jó az, bosszantóbb a kis szorzós bukás, az tény 😄

lol 😄DD
koder
Vagy amennyit nem szégyellsz bevallani😉
Én is mikor 100-at bukok akkor csak 1000Ft-ot mondok xDDDDDD

nem hiszem el, a Sevillán megy el 4500 -.-
ForRedGlory
Igen, 960 ezret nyertem... de
1. Hol látod hogy mind elbuktam?
2. a nagy része a 960.000-nek nem 960.000 Ft-ot jelent, de sebaj. Na jó, vegyük úgy hogy nincs kedvem ehhez többet hozzáfûzni. De ha annyira lovagolunk rajta, nem 60k maradt, tehát összességében bõven pluszban vagyok, szóval,,, na de mindegy, logikázz, nincs hozzáfûznivalóm...
Elárulom 380.000 Ft-ot buktam belõle el...

fsgh a másik interes XD tavaly megismerhettük õket 😄DDDD

tényleg wufra: ugye bánod h nem raktad 100k-t az interre, de ha érezted akkor raktál volna inter gólra 1.2ért ,még tutibb is ,de végül sztem jól jártál ! kisebb tét és végül jött is
Shep
Hát na nem kell ,hogy szeressetek de vannak igazságok azokban amiket írok még ha nem is ért vele mindenki egyet 😊

koder
Nem vagyok kocsis mondtam már,de gondolom a teniszre írta akkor ok elnézést.xD

bayern-intre bl döntõre 600k-t raktál fel? mire fogadtál? bayern gólra? 😄

közben matt tesódnak rád kellett volna hallgatnia és a bíztosabb tuti nyereményre hajtani..
koder
Elismerjük mi,csak nem úgy h 1évig nem vagy aztán csak jön egy két oldalas kép hogy mennyit nyertél 1nap alatt.
Itt van pl wufra aki 100ezreket szokott interre tenni 😄 (nemtom miért pont mindig rá xD),aztán van még egy interes csávó is aki ugyancsak nagyobb pénzben játszik.
Shep-et meg nem szeretjük mert túl titokzatos xD ,de legalább itt van.

kocsis, legalább odafigyelhetnél, hogy mire írtam
w77d
én tettem már fel 600k-t is a bl döntõn és buktam is XD mégsem számoltam a napokat.... de komolyan mondom az a 600k nem idegesített annyira, mint az 1,03-as szorzós 200K bukta...

koder
Túltetted volna magad rajta xD..federer roddick a nyáron volt..már leszarom.Nadal meg 1-2hete talán..és már az se érdekel.

#881 akkor vidd fel 1millióig,bwin amúgy is egy segélyszervezet,azért ad 1% "kamatot" 5percre.

Shep
Ja csak a többség nem rak még 50-et sem ahogy te csináltad (ebbõl is az derül ki, hogy te ha el is bukod nem ver földhöz úgy meg teljesen más a dolog), arról nem beszélve, hogy én is azt mondom hülyeség 100e-t kockáztatni 1000-ért. Na de azt csak nem mondtad meg, hogy hányszor van olyan, hogy elmegy a nagy építkezés.

koder
Kis keresés után csak megvan😉

,,Na jó8, tényleg megyek, még a végén álmosan megremeg a kezem és egy mozdulattal bukom az összeset... A régi szép idõkben 60k-ból csináltam 960k-t, mondjuk nagy részét el is buktam. Most is tervben van egy hat számjegyû összeg."

Akkor nem 1millió,csak 960 elnézést...de ettõl függetlenül jól emlékeztem.

Bazzeg...vezet a Brugge :S:S
attól, hogy balfasz vagy, még jó dolog 😄
ForRedGlory
Naná, akkor jövök, ha játszok, csak nem szoktam minden nap játszani, nem is értem, hogy lehet ilyet feltételezni. Normális magánéletem van, nem a fogadás az elsõ... Egyébként ide azért nem írok csak ritkán, mert nem ismerik el ha más nyer úgy, ahogy szerintük nem lehet. Meg lehet nézni a ph-t, ott legalább elismerik ha nyer valaki, mert kit érdekel hogy nyer, ha nyer. Igen, azért teszem be, hogy az orruk alá dörgöljem azoknak, akik szerint ez nem buli... Jah, tegyenek fel 100k-t 1.6-os, 1.8-as szorzóra és meglátjuk mennyit nyernek vele... 1-szer buknak, és 1 hónapig nem játszanak, csak a napokat számolják a fizuig. 😄

de én arra gondoltam mikor vki játszmát vagy szettet nyer , nem a kimentelt mondom 😄
am részvétem :S én nemtudom mit csináltam volna ha igy véreztem volna el 😞
ForRedGlory
1. nem ajánlottam fel, csak megkérdeztem, hogy akkor elhinnéd-e... Szöveg értelmezés.

2. ilyet nem mondtam, ne kábítsd a népet. Mutasd meg, itt a link, keress ár egyszerûen. Garantáltan ilyet nem találsz. Bírom, amikor valaki hazudik, és még csak annyi becsülete sincs, hogy elismerje, hogy füllentett. Kb most mindenki el fog könyvelni egy hazugnak, mert ilyet nem mondtam, és nem tudod bizonyítani. Az esély adva van, keresd meg, nagyon egyszerû a prohardver keresõje, akár még szavakra is rákereshetsz. Szóval beírod, hogy "1 millió" és meglátjuk találsz-e valamit. Ha nem megy, segítek keresni is, mert egyre jobban izgat, mikor mondtam olyat, amit állítasz...

No commentxD

Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor

Shep
A problémája az a többieknek amirõl már volt itt többször szó, hogy ez, hogy elõjössz a semmibõl és beraksz egy ilyet csak dicsekvés. Az meg megint más kérdés, hogy ok most megcsináltad nagyszerû de azt is említsd meg, hogy hányszor buksz el ugyanígy ezzel a módszerrel ezreseket mert, hogy nem minden ilyen szériád jön össze az szinte biztos.

koder
"am multkor néztem teniszt és tényleg nagy átlagban jönni szokott az alacsony szorzó"
Tényleg...xDD A tenisz az jó dolog xD

koder
Akkor mivel felajánlottad az elõzõ hsz-ben,kérlek vidd fel 1millióig...hogy neked jó legyen csakis azért.

Egyébként pedig mondtál ilyet ph-n nézz utána.

ForRedGlory
1.6-os szorzót jó hogy nem látsz, mert olyanra most nem teszek. Régebben máshogy játszottam, amikor 500k-t tettem fel két meccsre, kb. 2-es szorzóra, de az az öngyilkosság. Mondjuk akkor bejött, de vénülök, egyre kevésbé merek nagyot kockáztatni 😊

Jól látod 100.000 Ft tiszta 1.000 Ft-ért szar, de én úgy nézem, hogy tiszta 1000 Ft, és nem a tét nagyságát nézem.

ForRedGlory
LOL, mikor írtam, hogy felvittem 1 millióig és elbuktam az összeset? Linkelj már kérlek, mert ez baromság... nem buktam el, amúgy 1.5 millióig vittem fel 170 ezret, szóval ne kábíts... <#idiota>

Egyébként azért ez nem csak szerencse kérdése, persze annak tûnik, mivel kicsik az odsok, de élõ fogadásnál rohadtul nincs idõ sakkozni, hogy "megtegyem-ne tegyem meg". szóval ezek nagy része nem ods kérdése, hanem megérzés kérdése. Amit linkeltem, két esetben zörgött a léc, fõleg a Galata meccsen, de végül is bejött, az a lényeg.

"Már csak az a kérdés hogy ha ez annyira jól mûködik akkor fölösleges dolgozni menni,naponta csináld meg 80x aztán majd meglátjuk.. "biztos bejön"."

Látom nem érted. Szórakozásból fogadok, ebbõl nem lehet milliomossá válni, aki feladja a munkáját emiatt, az egy barom... Én azért játszom, mert jól esik ha nyerek, pláne ha 100k-s tétek vannak. Azok felérnek egy kis orgazmussal... Persze ezt csak az tudja, aki így játszik.
Egyébként ha jól megnézed majdnem egész hétvégén folyamatosan gép elõtt voltam azért hogy így nyerjek, és nincs idõm folyamatosan gép elõtt punnyadni, annyit nem ér az egész. Szóval havonta 1x, maximum kétszer játszok, és kedvtelésbõl. Itt mindenki magyarázza hogy nem lehet nyerni így, csak a saját elgondolását szajkózza. Végül is, a képek önmagukért beszélnek, aki cáfolja, az nem lát az orráig. Tisztában vagyok vele, hogy nem ez a legtutibb verzió, de amíg bejön, addig hadd nyerjek, nyerjenek már mások is vele...

Karajjj, bocs, nem vettem észre a dicséreted, legalább van valaki, akinek tetszik hogy 80k egy hétvége alatt...