Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor
Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
remélem rangers nyerni fog ezek után 😄 pana meg kapja be...
fotográfik kolomp edisön :D
Hol tudom nézni a Davos - Rapperswill meccset élõben? Nagyon fonts lenne köszi
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
pedig a szelóre elsõnek a hazait raktam, csak utána néztem eddig áhny gólosakat játszottak.
"45' Tony Chapron lefújta a 2. félidõt.
no remélem kazan behuzza és nem fog egy szaros 0-0at tolni -.-
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Chelsea - Szpartak Moszkva H
Milan - Real Madrid V
Sahtar Doneck - Arsenal V
1.000Ft ból ===> 11.430Ft ha bejön.
Sz.tetek adja?
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
PSV Eindhoven - DVSC Debrecen Gólok száma 2,5 Over 2.5 1,45
Lech Poznañ - Manchester City 2 1,65
AA Gent - Sporting Lisszabon X2 1,30
AEK Athens - SC Anderlecht X2 1,52
Auxerre - Ajax X2 1,48
AC Milan - Real Madrid X2 1,38
cirka 9x odds 😄
na én oda hazait rakok de az 1X 1.44ért ajándék kategória 😊
Ässät Pori - KalPa H
Bern - Biel H
Davos - Rapperswil H
Skelleftea - Timra H
Brighton - Exeter H
Colchester - Leyton H
Kazan - Panathinaikos (0-1) H
FC Köbenhavn - Barcelona (1-0) V
Hapoel Tel Aviv - Schalke 04 V
örülnék hogy ha bejönne bár nem sok esélyt látok rá😄😄
Basel-Roma X2
Milan-Real Madrid X2
5000 x 2.04
elég kellemes oddsok,ma toltam fel 10k-t unibetre,szerintem jöhetnek miket néztem,mondjuk csalóka ezek a jó oddsok,azért itt mindkét meccsben benne lehet akár egy hazai siker is,de a papírforma szerint egyik hazai se nyer 😊
nah feladtam a remélhetõleg nyertes szelvényem😄
5 jéghoki és 5 foci
Gent-Sporting X2
AEK-Anderlecht X2
5000 x 1.98
vélemények??
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!