Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bale meg kurva jól nyomja most is :D
no de bursaspor találhatna egy gólt
ill. valencia-benfica-barca meccsen 1-1-1 gól kéne
Eredõ odds-nak 33,8 jött ki.Ha mind a 4 bejön,akkor mennyit nyerek?
13.500 Ft-ot? Vagy csak 3400-at?
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Hûség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor
Hûség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor
Tegnap este csináltam egy blogot Tippmixhez. Az elsõ tényleges bejegyzés csütörtökön kerül majd fel. Az oldalt tegyétek a kedvencek közé, hasznos lehet majd:)
http://lomextippmix.blog.hu/
\"Ohhhhhh Newcastle We Love You\" :)
Sokat kérek én? <#ravasz1>#ravasz1>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
mert minden bejött, most már csak azért vagyok itt gépnél..
tettem két szelvényt mára :D
1. szelvény.:
Rubin-Pana H
(1-0) Köbenhavn-Barcelona H
Tott-Inter 2.5 over
Valencia-Rangers V
200 ft -> 10.605 ft
2. szelvény.:
Spurs-Inter H
Hapoel-Schalke H
Val-Rangers 2.5 over
300 ft -> 4215 ft
gondolkozok a tottenham gólt lõ opción
3486 ft -> 4252 ft
de nagyon félek all in-t rakni :S
1.szeló elment
2.szeló még életképes és most picit bánt mert az all in-es cuccos jött volna ha bátrabb vagyok :(
most meg a spurs lõ még1 gólt is esélyes , de ettõl is félek h marad 1-0 XD
Blum.: sokat kérsz XD valencia meccsen még 2 gól + schalke vereség és punktum :P ja igen meg spurs gyõzelem :DDD
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
"3percre a vezetõ gól után kiegyenlít egy fos dán csapat???"
mit vártál már bocs :D ez a fos dán csapat idegenben is azért szorongatta a barcát, most meg hazai pályán vannak!
vártam a gólt és hát jött!
bursaspor is remélem betalál! kevesebb labdabirtoklása van ,de tbb lövése! csak 1 gólt kérek a mások szerint " fos török csapattól " :D
azért erre se mertem volna gondolni...
Nézi valaki a meccset?
Hajrá Inter :)
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Barca és Valencia kell ma.
1. perc: Barca vezet
2. perc: Valencia vezet :D
Azt fogadtam hoyg csak az egyik csapat rúg gólt!!!
A barca mit csinál 3percre a vezetõ gól után kiegyenlít egy fos dán csapat???
na
remélem bursaspor is betalál :)
de végülis jöhet , nem lehetetlen!
x2ben bíztosabb...
bazz félidõben kéne gól a barca és a rangers meccsen
külön szelón bursaspor gól + köbenhavn gólt kérek ^^
Ha már a bajnokságban ilyen nyalókák vagytok a bl-ben bizonyítsatok!!!!
GOGOGOGO!!
Holnapra az arsernal odds 2,30ért elég jó nem?Érdemes pakolni mondjuk egy 8ezerrel szerintetek?
szal kurvára mellényúltál :)
a mai napon olyan kéne nekem a poénszelóhoz hogy Bremen 1-1 gól, Hapoel és Valencia meccsen 2-3 gól, meg holnap Cluj 1X :D
Meg még hogy nem játszik Van Derka :D
Nem akarok senkinek rosszat, de én egyáltalán nem érzem azt az inter meccsen amit ti(ezt már többx le is írtam itt) , ezért én X2-õt tettem és Benfica meccsen over 1,5-et...de nyugi csak kis lóvéval :D Ha elmegy sincs gond.
De akkor legyen Tottenham - Inter 2-2 .. és mindenki g**i jól jár :D