Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

3-4-5 nap

REAL MADRID

fook
1 nap ?😮 nem bankártyával , hanem hogy bemegyek a bankba , és úgy 😊

w77d
a 80-adik percben a vendégek haza mentek? XXXXXXXXD

Tigristank
Ventspils meccs eléggé érdekes volt. 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Shep
Ezt itt hiába is írod, nem értik meg. Leírtam én már ide is az elején, privátban is pár embernek de hát elég kevés aki megfogadja.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Pontosan. Banktól függ mindig a tét.
Olyanra rakok ami szerintem tuti. Nem rakok kettõnél több eseményt egy szelvényre, nem kell 2-szeres oddsnál nagyobb. Ha kisebb az se probléma.
Én úgy vagyok vele inkább kevesebbet nyerjek, mint többet bukjak.

REAL MADRID

De leesett, csak valaki úgyis belém kötött volna 😄

REAL MADRID

Shep
Ja az 5% tétenként értendõ.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Én is egyformát rakok, nagyon ritkán rakok valamire nagyobb tétet, mint másra. Így sokkal több mozgástér van és biztonságosabb is a játék ha nem kockáztatsz 1-1 tétnél csak a bankod max 5%-át

Shep
Ne már, hogy neked se esett le. ÁÁÁÁÁÁ

koder
Angoloknál lesz hétközi forduló

eredmenyek.com jól írja a labdabirtoklást?
barca 24%? 😄DD

Monoton.: ne már,hogy akkor kb azonos téteket raksz szinte mindenre :S
nincs pl. tét ingadozás? gondolok itt arra,hogy vmit 200 ft-al raksz és van amit 1500al?

fook.: 1nap (ugytudom)
hali
hát a tippmix megint nem jött...
de legalább a toton van 4db 10-em meg 1 db 11-em😊😊
fook
Bwinre sima banki készpénzes átutalással mennyi idõ amíg megérkezik a pénz? ill. melyik bank a leggyorsabb ?😊

<#vigyor5>

Én amúgy már leírtam nálam minden fogadás fontos, én nem rakok poénszelvényeket meg "hát ennyit megér ha nem is jön" fogadásokat.

REAL MADRID

Shep
Na a Villa gól meg is van 😊

Shep
Hát erre inkább nem reagálok.

nálam b2re menni fog egy vendég siker
sevilla nálam X

#99224: na ez miatt maradt egy pici hitem ^^
Shep
2/3-ban van barca 1x real x2 meg egy NFL meccs, de szerintem nyer a Real, csak hát ilyen szorzóért megpróbáltam.

már bocs de ezeket nem annyira hihetetlen fogadás mint pl. egy arsenal vereség fõleg annak tükrében,hogy ligakupában (igaz némi szerencsével) idegenben 1-4 es gyõzelem, most meg ugye hazai pályán voltak
koder
hát ne nyerjen

oké!
ha már itt tartunk estére bepróbálod a vendég sikert vagy nem?

am a chelsea-t mára nagyon éreztem és kb ennyire érzem az atletico-t 😄 szóval én már nem is bízom bennük -> meglepõdök ha félidõ vagy végeredményben nyer az atletico...
Shep
Ez kamu, na persze pont megraktad ezeket. Tét? 😄DDDDDDDD

Shep
Már nem azért de banán mindig rákérdezett a pirosra és azt is leírtam szóval ...

Vagy felbeszakad 😊

REAL MADRID

koder
sevilla vagy valencia vagy döntetlen

Effe88
szerintem X

Sevilla - Valencia???

Gyorsan átfutva talán:

Bate H
Aris H
AEK H
Kazan H DNB
Valencia over 0.5

REAL MADRID

Hétfõ és a sportfogadás két különálló fogalom..😊

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

koder
hétfõre?-.-

VRolee94
Nah ennyit a nagy Chelsea rõl...
Torres elintézte õket 😄 😛

Újpest & Liverpool Michelisz Norbi a király!

holnapra valami tipp?

koder
50

Én sem, pedig nagyon vonzó az odds. Inkább tettem OM gólt 1.363 -ért.

REAL MADRID

Effe88
végül csak nem raktam meg a getafe gólt remélem jól döntöttem!!!

dragon11
mennyi ment el ?

koder
Na grat cselzi😄D

VRolee94
Remélem kibírja a CSZKA Moszkva...

Újpest & Liverpool Michelisz Norbi a király!

Ukránok meg mit csinálnak? Még jó, hogy nem fogadtam semmit, sok a meglepetés meccs.

Sibir - Zenit Zenit over 1.5 1.40
St. Mirren - Rangers Rangers over 1.5 1.363

Ultrecht - PSV PSV over 1.5 1.70

Lille - Brest Brest over 1.5 1.80

REAL MADRID

Valahogy nem tudom elképzelni,hogy az atletiko nyerjen...visszamenõleg évekre ,rendre a reál nyert,max döntetlent volt néha-néha.Ez városi derbi,harapni fog mind a kettõ

Kemény tét..

na fasza
mai nap még atletico félidõben vagy végeredményben nyerjen 😄
dragon11
nagyon szépen játsszanak, chelsea szurkolóként mondom hogy megérdemelnék a gyõzelmet..

kispeki
megtettem 5kilóval napolit és sampot........... :@

SoF II: C4z0rla

kinek van az rajtam kívûl hogg csak egy ment el?
sõt most már 1,33x

koder
Vége van a meccsnek?
Igazán liverpool-os lenne egy 2 gólos elõnyt elszarni.

fettel?