Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jáájj mekkora kamugyanús komment
😄DDDDDDDDDDD

fotográfik kolomp edisön :D

koder
Jött a másik szelóm yeheee...de elszámoltam magam😞 -7 a hétvége basszameg xDDD de lehetett volna -97 is😄

LOOOOOOL

5-0 lett <#conf>

Atromitos - Panathinaikosz
Döntetlen esetén a tét visszajár
2 1,18
Chelmsford City - Boreham Wood
1 1,33
Beºiktaº A.ª. - Kasımpaºa
1 1,22

ezekrõl a meccsekrõl mi a véleményetek? pana csak nem kap ki, elvileg nyerniük kéne, olympiakost is idegenben verték. kasimpasa csak nem most támad fel, elég nagy mélyrepülésben vannak. az angol meccsrõl néztem statisztikákat, de nem tudom mennyire lehet komoly ez a black square south bajnokság, ne mtudom érdemes e fogadni rá, vagy ez olyan mint mo-n egy megyei cucc, tehát bármikor bármi megtörténhet?

HANCOCK
esetleg ha nem 5 meccset kombinálnál...

üdv mindenkinek
nem tudom ti hogy vagytok vele de szerintem a fogadásokkal csak bukni lehet és ez személyes tapasztalat is pedig én a lehetõ legkisebb téttel játszom.Mert ha tutinak tûnõ meccseket játszunk meg abból is tuti van ami nem jön be és ott ráadásul a várható nyeremény sem sok ha pedig váratlanra teszünk ott kevesebb meccsnél is nagyobb a bukásveszély.Nincs is annál bosszantóbb mikor 1 meccsen megy el(én mindig így járok)
Mostani hétvégém:
Erzgebirge Aue - Düsseldorf H
Bochum - FSV FrankfurtH
Volendam - CambuurH
Reims - AngersH
Blackburn - WiganH
Bologna - LecceH
St-Etienne - LorientH
200Ft
Nancy - MonacoV
Cardiff - SwanseaV
VfB Stuttgart - BremenH
Hartberg - Grödig H
Frankfurt - WolfsburgV
200fT
szintén bukta
-400Ft és ez csak egy hétvége
Én is szívok, de már gólok se jönnek, szoptam ma arsenal over 1,5-ön, most este meg 2-0 után a 20. percben tettem egy real meccs over 2,5. Na mennyi lett a vége??? 2-0 A qrva annyát mindnek.

kraawz
ekkora egy fos napot. amit nyertem a héten, elment minden. bármivel próbálkozok, idén nem tudok egyrõl a kettõre haladni fogadások terén :\

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Holnapra ezek közül válogatok:

Bate v Dinamo over 1.5 1.22
Pirin Blagoevgrad v CSKA Sofia over 1.5 1.25
Tours v Boulogne over 1.5 1.40
Tours v Boulogne Tours over 0.5 1.222
Atromitos v Panathinaikos over 1.5 1.30
Maccabi Haifa v Hapoel Tel Aviv over 1.5 1.25
Maccabi Haifa v Hapoel Tel Aviv mindk. cs. gól 1.70
Sporting CP v Guimaraes over 1.5 1.30
Sporting CP v Guimaraes Guimares over 0.5 1.75
Rubin Kazany v Szpartak Moszkva Kazany over 0.5 1.20
Sevilla v Valencia Valencia over 0.5 1.25

REAL MADRID

szomferi
mondom én 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Shep
Kezdõdik bizony, pár percen belül a Colts meccs.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Effe88
kezdõdik ja<#hehe>

szomferi
apa kezdõdik

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

dragon11
ok..

Shep
Semmi, érti akinek érteni kell.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Effe88
bocsi nem akarlak megbántani de néha hozzá járultál te is az ovodás dolgokhoz
ugye csapatok szidni stb...

Effe88
annyi<#papakacsint>

tessék? mi az hogy pont ezt raktam meg? mivan??? <#confused>

dragon11
..:\

amúgy mindketten azért nem járnak ide, mert "óvoda szinten" van a topik..

anno még ezt feszegette ezt még vlki, hogy szar a házigazda és azért van, és ilyenkor léptek le mindketten egy jó idõre.. és azóta írogatnak csak néha-néha..

valenciára holnap tippmix 2.95õt add..hmm.
Akinek kalandozni támad kedve:

Venezuela 22:30
Caracas v Aragua FC
Aragua FC over 0.5 1.571

REAL MADRID

Shep
Meccs nézés közben az unalmas perceket itt töltöm ki, sokkal többet nem ér már a topic 😊

atyaúristen

Shep
Nincs ebbõl semmi gond. Én úgysem hiányzom ide mert csak a feszültséget keltem és hülyeségeket írogatok. Wufra egyszerûen csak nem ér rá, Matt meg is-is.

Effe88
ahoz képest shep állandóan itt bassza a rezet😄😄

dragon11
eddig azt fújtátok, hogy "óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó a szorzó nem lényeg, nem azon múlik a meccs.."

most meg már csak 2es eredõjû szelvény?

hagyjuk már a hülyeséget..

kezdem érteni miért nem jár ide matt és wufra.. + shep is utál már ide jönni..

Shep
Na persze majd pont ezt raktad meg, tét? 😄DDDDD

mára csak biztonsági szeló volt:

Barcelona - Több mint 1,5 gólt szerez 1.38x
Real Madrid - Több mint 1,5 gólt szerez 1.25x
FC Liverpool - Gólt szerez 1.44x

össz: 2.48x

Effe88
Grat!!
Én csak egy portó gólt mertem be válalni 1.19ért
A getafe gólt meg nagyon bánom utólag!!!

Shep
Na éledezik az Atletico

Egyébként aki nézné a francia meccset katt.

REAL MADRID

És ott is van 😊

PSG - OM OM over 0.5 1.363

REAL MADRID

Közben ám PSG - OM 2-0. Remélem jön a vendég gól.

REAL MADRID

Shep
Mert õk a legjobbak és mindig is azok voltak. Remélem az idén mindent megnyernek amit lehet.

jaja
mondhatni belekell törödni h buktál és túltenni magad rajta! nem kell 1 nap visszanyerni a bukást ! ha nincs semmi értelmes meccs akkor várni 1-2 napot és akkor szakítani 😄

real 2-0 😄DDDDDDD
annyira örülök :S 6/6 a mérlegük eddig, egyszerüen fantasztikus...
Shep
Milyen gólokat kap az atlétás csapat. Legalább úgy fest a Real marad az élen.

koder
real halkan jegyzem meg 2:0

a legnagyobb hiba pedig az, hogy ha valakinek elmegy a mixe, akkor másnap dühösen megpróbálja méginkább felturbózni a szelvényt, és még nagyobbat bukik

koder
dragon?XD

elején szerintem mindenki ugy kezdi, hogy a sok "tutibõl" rak egy 6 körüli szorzót, mert kurváraesélyes. aztán a 10-es nyeretlenségi széria után rájön, hogy semmi értelme annak amit csinál. nem mondok neveket, de itt is van aki már legalább féléve (mióta idejárok azota követem)(és nem 1 ember) 8-9-es szorzókat rak össze, aztán sír hogy elmegy a szelvény, meg a kurva annyát a csapatnak.
aztán szép lassan rájönnek, hogy stratégia kell (legalábbis szerintem nem baj ha felépiti agyban a dolgot) és biztosabb odds

koder
Keddre tottenham gyõzelme jó pénz szvsz fulham ellen

Na kezdõdia nagy meccs 😄

tisztelet a kivételnek 😄
én is álltalában 2es szorzóig megyek hiszen én meg anno mikor még neten nem fogadtam akkor tippmixen azon az elven voltam,hogy elég 3at eltalálni és örülök annak.
van aki rak 6 meccset , nos én meg csak a kötelezõ 3at raktam mert ugye eltalálok 3at akkor örülök neki és kész, minek kockáztassak be egy 4. meccset mikor nem muszáj?

holnapra:
meglepinek az odense vereséget is simán eltudnám képzelni
w77d
jaja, kínos XXD

Tigristank
Elnézték az órát. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

koder
Én csak azért játszok mert jól esik függõnek lenni amíg nyer az ember.
Pl hétvége elõtt még úgy döntöttem hogy nem rakok semmit és pihenek..aztán péntek este mondom muszáj tenni vmit de nem 100al max 50el de nagyobb szorzóval,így ugyan ott lennék mint nagy téttel kisebb odds-al.
Ezért raktam egy 6os kombit 50el,ami 80%-ban bejott,a maradék kettõ is kétesélyes..szóval ma mondom rakok még egy szelót 50 el nevezetesen chelsea x2 és psv x2 ..psv jott cselzi ment szóval -50..de ha jön a másik szeló akkor +45 tisztán és mivel kaszinóztam tegnap hajnalban egy jót unibeten ezért +3-4 ezer lenne a hétvége 😊Ami szar,ahhoz képest h plusz 75 is lehetne...de persze ha nem jön ma az a hülye ötlet hogy meg kell rakni cselzit akkor ugye 49 is lehetne.

Effe88
ne 1.71-ért kínáltáákkkkkkk neeeeeee<#rinya><#vigyor3><#vigyor3>

Effe88
lehet még is lesz getafe gól:S:S

fook
oké köszi , akkor annyi amennyi szokott. remélem marad a makkszériám és ez is átmegy már 3nap alatt 😊