Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Willem II-De Graaf h gól(h gyõzelem is jöhet)
Nimes-Troyes v gól(troyes 2 meccse nem szerzett gólt)
Dijon-Reims h gól( dijon 3 meccse nem szerzett gólt illetve mind 2 cs gól bátrabbaknak reims 2 meccse nem lõtt gólt)
First viennea-Lustenau v gól (vendég 2 meccse nem lõtt gól)
fürth-augsburg h gól(hazai 2 meccse nem lõtt gól)
mvv-almere city v gól (vendég 3 mecccse nem lõtt gólt)
nacional-maritimo v gól(hazai 2 meccse nem kapott gólt)
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
010: H
011:V
012:V
014:H
015H..... 35x odds :S:S
ÉS lust voltam lemmeni a sarokra a lottózóba :S:S:S
MAi NHL-en mire lehet menni szerintetek ?😊
A Panthers 13 meccset játszott eddig, mely meccseken egyszer sem kényszerültek túlórára (nincs X még a statisztikájukban idén).
A Wild már kétszer játszott rendes játékidõ döntetlent, de "NHL tempóban" az sem tegnap volt. Az elsõ még október 8-án a Carolina vendégeként, a második döntetlen pedig október 26-án hazai pályán született a Kings ellen. Az utolsó döntetlen meccs óta 6 mérkõzést játszottak, több-kevesebb sikerrel.
Szerintem holnap hajnalban nem jutnak döntésre a fiúk 3*20 perc tiszta játékidõ alatt! =)
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
REAL MADRID
Hány gólt szerez az 1. csapat?
Tipp: Több mint 1,5 -- 2.10x
ennek is tetszik a szorzója
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Szerez gólt az 1-es csapat?
Tipp: igen 1.30x
Hümm, ennek gratis illata van 😉 Bár néha nagyon bele tudok nézni az ilyenekbe.
inkább készülj: az esti NHL-rõl értekeznünk kell, mostanság bejönnek a hokis fogadásaim.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
elsõ ránézésre van egy két jó dolog, pl a Wisla - Legia meccsen meglehet végre a vendégek elsõ döntetlenje - amúgy is rangadó, szóval sanszos a dolog. ezen kívül a Volendam könnyen elvesztheti "szüzességét" (még nem kapott ki), illete a full reménytelen Willem II is képes lehet végre 3 pontot szerezni. a francia és német másodosztályú meccseket tüzetesebben átnézem nemsokára, aztán beírom mire jutottam ha érdekel valakit.
108 Grenoble - Tours 2.56/2.80/2.48
Grenoble az utolsó,Tours az elsõ. Én megraktam a Tourst,2.48-ért elég finomnak tûnik,remélem nem ba**ok rá.
Mindenesetre még a lottózóban rá is kérdeztem,hogy nem ment-e le az odds? És mondta,hogy nem. Hánem?Háde.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
REAL MADRID
under 1.5 - 2.55
under 2.5 - 1.45
http://www.soccerway.com/matches/2010/11/12/jordan/league/kfarsoum/al-baqaa/1035562/
REAL MADRID
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
szerintem a Real és Brca hendi alap, a Porto most kegyetlen jó, Chelsea-nek meg nem jelenthet gondot egy Sunderland, pláne otthon, és ha továbbra is elsõk szándékoznak lenni akkor biza nyerni kell
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
csak azért gondoltam,mert Roma kezd formába jönni,míg a juve,meg az internek nem megy mostanság,igaz a kereteket még nem tudom,addig nem is raknám meg,ez csak egy elsõ ránézésre.
mai tippem
Fürth-Augsburg H
Düsseldorf-Oberhausen H
Maastricht-Almere City H
mit gondoltok jó lehet?
MON Canadiens @ BOS Bruins
(Nyereményszorzó) MON Canadiens 2.20 Egyik sem Nyert
BAL Ravens @ ATL Falcons
(Játék összesített) Felett 43.0 1.90 Egyik sem Nyert
Ottawa Senators - Vancouver Canucks
Gyõztes (hosszabbítás és büntetõk beleszámítanak) NHL Vancouver Canucks Vancouver Canucks (2-6) 1.85
Focira tudok itthon is, így kihasználom az utolsó F1 futam adta lehetõségeket.
Amúgy akit érdekel: Niké SK
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Most írok elõször a fórumba,de msotantól szándékozom én is aktív tagjává válni😊.Eddig tippmixeztem,msot sportingbeten is fenn vagyok,de én valami hihetetlen balszerencsém van.Mínuszba vagyok,annyira nem dúrván,de azért eléggé,remélem ez a jövõbe változni fog.
én a hétvégére ezt raknám egy 4/3-os kombiba
Fiorentina - Cesena H
Juventus - Roma V
Internazionale- Milan V
Palermo - Catania H
Vélemények?😊
Én végül az Atlantánál kötöttem ki (pedig tavaly imádtam ellenük fogadni!), részben megérzés, részben a Minnesota 3-as gyõzelmi szériája miatt. Mert amit eddig megtapasztaltam az elmúlt 1 évemben az NHL-el kapcsolatban, az az, hogy hosszú sorozatok csak igazán jó (Capitals) vagy igazán szar (Oilers) csapatoknál alakulnak ki, amúgy meg egy daráló az egész, ahol bárki bárkit elverhet és a rengeteg meccs + kiegyensúlyozott erõviszonyok miatt (az elmúlt 10 évben 9 különbözõ csapat nyert Stanley-t ha jól emlékszem) egy 3-4 meccsbõl álló nyerõ szériát követõen már boldogan lehet egy adott csapat ellen fogadni. De te jobban értesz ehhez, én egyelõre a semi-kezdõk szerencséjét is élvezem. Szóval:
Amúgy 5-1 lett és nem kellett sokat izgulnom élõben 😊
225 *(0-1) Chelsea - Sunderland H 1.58
245 *(1-0) Sp. Gijón - Real Madrid V 1.70
253 *(0-1) Benfica - Naval H 1.56
255 *(0-1) Porto - Portimonense H 1.42
191 *(0-1) Barcelona - Villarreal H 1.65
174 *(0-1) PSV - Excelsior H 1.35
Eredõ odds: 13.25369
Tét: 1000 Ft
Várható nyeremény: 13255 Ft
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
165 Panathinaikosz - Larissza H 1.24
173 PSV - Excelsior H 1.11
190 Barcelona - Villarreal H 1.23
218 Bayern München - Nürnberg H 1.30
252 Benfica - Naval H 1.19
254 Porto - Portimonense H 1.12
225 *(0-1) Chelsea - Sunderland H 1.58
244 Sp. Gijón - Real Madrid V 1.25
223 Everton - Arsenal V 2.23
Eredõ odds: 15.11527
Tét: 1000 Ft
Várható nyeremény: 15115 Ft
egy ilyennel lehet nekimegyek a hétvégének... szerintetek?
(Játékidõ eredménye) Malaga 1.90 Egyik sem Nyert

(Játékidõ eredménye) Parma 2.30 Egyik sem Nyert
AC Parma - Sampdoria AC Parma AC Parma 2.25x
Valencia - UD Logrones Hendikep 0:1 Valencia Valencia 1.65x
Palmeiras - Atletico Hány gólt szereznek? Több mint 1,5 Több mint 1,5 1.22x
fotográfik kolomp edisön :D
Megyek csehországba SZARNI,az az egy mákja van hogy miután hozta az elsõ szettet 0-ra,megraktam Davydenkot egy 10-esel 2-es oddsért,így nullán vagyok-.-
-.-