Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"occ" :SSSS

odds inkább...
w77d
basszus jégkoronban az osztrákok 3-1-rõl leadták 😞

Effe88
Garantáljuk, hogy jól indul a játék az Expektnél! Regisztráljon és használja ki az ingyenes elsõ fogadását! Egyszerû: ha elveszíti elsõ fogadását, bónuszként visszaadjuk a tétet, amelyet csak egyszer kell megforgatnia – egy kristálytiszta ajánlat! 6000ftig vissza fizetik

murcia 😄 összevédekeztek egy 0-0t elsõ meccsen, most meg kaptak egy ötöst. ilyenekbõl azért ne következtess 😄

Shep
Az a kezdés ideje 😊 3 körüli szorzóért adják irodától függõen.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

szomferi
17 és félszeres pénzt fizet a lovacska???? <#pardon1><#pardon1>

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Pápa kibaszik velem már az elején? 😞
Második félidõben azért rúghatnák a gólokat már...

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Shep
EW-el.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Tipp: Wolwerhampton 17.50 Jhonny Hancocks (akinek van kedve meg némi fölös aprója)

szomferi
én se totóztam még életemben, kipróbáltam, az õ pénzén 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Effe88
Találtam egy érdekeset
bvb-hamburg v gól(a borussia 4 meccse nem kapott gólt és a legutóbbi 2 bvb-hambrug meccsen nem tudott gólt rúgni a hamburg,bár van nistelroyy nem játszik sérülés miatt:S:S)

Shep
Na de látod ma már nem játszanak, mert rájöttek ,hogy a totóval nagyon nehéz nyerni 😊

szomferi
jaj tényleg, ezek is úgy szokták 😄😄😄

anyámon meglepõdtem nemkicsit 😄
maradt 100ft a szerencsejátékos számláján, na mondom ezért veszek egy totót, el is kezdem nézni a listát, anyám meg elkezdi mondani hogy Bremen - Frankfurt V, Köln - Gladbach X, Kaiser - Stuttgart V ésatöbbi...

na mondom hééé 😄 azt mondta régebben õk is totóztak faterral, akkor tudom honnan örököltem ezt a dolgot 😄
egyszer kitöltetek már vele egy tippmixet, szûz kéz 😄

Shep
Amcsi kommentátorok amúgy szerintem elég jók talán a focit kivéve. Nagy kedvencem a hazafutásnál a SeeYaaa kiáltásuk 😊

mert a herculesnek és a murciának is sok volt 😄
poénra bõven jó, túl jól menetel a két sztárcsapat, éppen ideje lenne az újabb buktának

fotográfik kolomp edisön :D

<#eljen>

Hajrá Pápa! 😄

Matthew Prosac
ez a sima "góóóóóóóóól" inkább a dél-amerikai kommentátorokra jellemzõ. a spanyolok meg (sokan) belevisznek egy kis õrületet: "gol gol gol gol gol gol gol gol gol... goooooooooooooooooooooooooool..
vagy pu-po-po-po-puyoooolll! (ki ne ismerné? 😄)

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

szinte középkezdés van és még a góóll nál tart 😄 na az is durva , ezt viszont nem csipázom...
na ja mikor néztem akkor én is ezt bírom benne! a hangsúlyozást nagyon pöpecül tolják!
én mára tours gyõzelmet raktam , mivel egyik kollega felhívta rá a figyelmem! remélem nem cseszek rá mert én meg erõs ikszt érzek 😄 (akár 0-0át) most csak ezt az egyet raktam 800ft-al
ill. 200ft-al tours gyõzelem meg mellé 2 meccs
bár most jut eszembe h az RKC ikszet meg kifelejtettem a szelóról -.-
sok esélye van 😄

szomferi
ez kb olyan mint amikor spanyolul nézek spanyol meccset...
ott két percig kiabálja a kommentátor egy levegõvel hogy GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL 😄

Matthew Prosac
én mindig "origi" amerikai közvetítéssel nézem, streamen
imádom ahogy mondják (mindegyik tökugyanúgy) h "Scoooore" (eleje megnyomva aztán lejtõ hangsúly 😄)

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Szuper,köszi! 😊

szomferi
a Sport2 szokta adni õket, ráadásul magyar kommentátorral <#smile>

Amúgy jéghokit TV-ben melyik adón szoktátok nézni élõben?

Matthew Prosac
áhh, el is vesztené a dinamikáját a játék. jó ez így, csak palánk és a távoli kamera miatt néha tényleg nehéz követni. még az elsõ meccseknél én sem láttam szinte semmit, aztán hozzászokott a szemem 😊 a követítést kellene kicsit másképp megoldani, a szabályokkal nincs gond.

amúgy nincs is jobb mint élõben izgulni rajta. tavaly többször bejátszottam hogy az éjféli meccs után még a hajnali 3-kor kezdõdõt is megnéztem. a harmadik harmadra már kelt fel a nap 😊 jó, mondjuk én sokszor fordítva élek ha nincs suli: fennvagyok reggelig, aztán du 2-ig alvás, aztán megint fennvagyok reggelig, etc...

bocsánat barca x és real kikap, de az is ugyanennyi kb. 😊

szomferi
én az elõzõ szezont néztem míg fogadtam rá, de azóta nem nagyon 😄
ha van fölösleges pár száz forintod amit nem sajnálnál ha elmegy, szerintem húzd meg a Colorado X-et, valamiért érzem...

én real X és barca kikapról beszélek, 6 ill. 10-es az occ

Shep
Olyankor szerintem már mind alszunk 😊

Múlt héten míg éjfélkor kezdõdött az elsõ meccs belenéztem ,de egyébként utálom nézni a jégkorongot szar nem látszik csak hogy korcsolyáznak meg ütik a jeget 😊 Erre mondta egyik haver, hogy szar a TV-m na ja de HD stream-en is ez van 😊 Lehetne 2x akkora a pálya 2x nagyobb kapuval és kétszer nagyobb piros koronggal 😊

Én szoktam de felvételrõl😄
Jah értem😄

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...

Matthew Prosac
de õ nem papírformát vár, ezért "brutál" az odds

U.i.: Unibet odds.
Ettõl függetlenül persze lehet bármi😄

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...

Brutális odds?😄 Hol?? Idegenben volt már pl. a Barca idén 1,35 is, ehhez képes a Real csak 1,28 MOST! Míg a Barca azért egy Villareal ellen játszik, nem egy Levante ellen, ráadásul hétközi meccs után. Szóval oda se magas az 1,25. Meg még hol vannak a meccsek...

Na srácok, fura elõérzetem van a Barca és a Real meccsekre, és ott a brutáis nagy occ.
reményeszelóra simán mehet Barca X, Real kikap
😄

Matthew Prosac
egyébként ki szokott még rajtam kívül (viszonylag) rendszeresen nhl meccseket nézni élõben?

Matthew Prosac
középsõ hármat én is kinéztem, végül 2-t meg is raktam belõlük (Le Havre maradt ki, de valszeg az is jó lesz)

fook
New Yerseyt kicserélem Annaheimra és megy 5/3ba ...

w77d
nna akkor én is beírom mit tettem ma:

Ausztria - Franciaország H
Magyarország - Japán H
Németország - Kanada H
Karlsruhe - Aue V
Slavia Praha - Ostrava H

5/3-as kombi

Én Dunajska (1,30), HSV (1,40), W. Lodz (1,20), Almere (1,38) gól néztem. De sok pénzt azért ma nem raknék semmire.

Mai tippek:

Slavia Prága - Banik Ostrava
Szerez gólt az 1-es csapat?
Tipp: igen 1.25

Dijon FC - Stade Reims
Tipp: igen 1.30

Le Havre - Stade Lavallois
Tipp: igen 1.33

Wis³a Krakkó - Legia Varsó
Tipp: igen 1.34

Karlsruher SC - Erzgebirge Aue
Tipp: igen 1.30

Le Havre gólról eddig nem igen esett szó, pedig a Laval 3 meccse nem kapott gólt + a Le Havre jobb kerettel is rendelkezik.
Matt mi a véleményed?
fook
Mára szerintetek ?

Columbus - Colorado: V
New Jersey - Edmonton: D
Pittsburgh - Tampa Bay : V
Florida - Minnesota : V
Phoenix - Calgary: H

Ezt kombiba...

vagy Anaheim - Dallas: H -t berakni a D helyére..

Hát igen a mai foci kínálat sem túl jó... Viszont a Legia X valóban "bepróbálható".

szomferi
191 *(0-1) Barcelona - Villarreal H 1.65
255 *(0-1) Porto - Portimonense H 1.42
225 *(0-1) Chelsea - Sunderland H 1.58
245 *(1-0) Sp. Gijón - Real Madrid V 1.70

Eredõ odds: 6.29330
Tét: 1000 Ft
Várható nyeremény: 6295 Ft

nekem hétvégére ennyi van, lehet még lesz egy 200ft-ot késõbb, de nem valószínû

szomferi
87 Dortmund - Hamburg: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.69
72 Columbus - Colorado D 3.80

Eredõ odds: 6.42200
Tét: 200 Ft
Várható nyeremény: 1285 Ft

200ft-ot megérhet, de nincs neten pénzem 😄
ha jön a hoki X, elmondom miért vettem X-re, ha nem akkor így jártam 😄

Shep
NHL: Devils 1x2, Dallas +1.5, és talán a Calgary elverheti a Fõnixet

Shep
Adrenalin függõknek viszont kedvezõ 😊

Matthew Prosac
nembeszélve arról, hogy egy NHL meccsen döntetlennek drukkolni egyenlõ a szívhalállal. durván félpercenként helyzet, meccsenként vagy 60 kapuralövés, 1 percen belül simán be lehet pofozni 2 pakkot is, szóval... nem egészséges ilyen dinamikus sportágban x-nek drukkolni.