Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Basel kérdéses .... elég rossz szériában van, akármi lehet
Inkább a Benfica sikerét javaslom
Basel - CFR Cluj 1.59 / 3.40 / 5.30 H
erröl a kettöröl kinek mi a véleménye ha megkérdezhetem? :d
annyira fasza h most kaptam egy livescore-t a meccshez 😊
és még jött az 5.5over tippem + a detroit iksz is!
sõt az islanders 5.5 under is jött !
hát most ennek örülök 😊
(Játékidõ eredménye) AZ 5.50 Egyik sem Nyert
SEA Seahawks @ NO Saints
(Nyereményszorzó) NO Saints
1.16 Egyik sem Nyert
OAK Raiders @ PIT Steelers
(Nyereményszorzó) PIT Steelers 1.30 Egyik sem Nyert
SEA Seahawks @ NO Saints
(Nyereményszorzó) NO Saints 1.16 Egyik sem Nyert
BAL Ravens @ CAR Panthers
(Nyereményszorzó) BAL Ravens 1.15 Egyik sem Nyert
A két meglepetés meccs meg csak hajszálon múlott 😞 (hülye Manning IC-t dobni szinte már nyertes helyzetben)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Remélem segítettem vkinek, én csak Levante és Ankaragücü gólt tettem végül.
"Fulham - Manchester City
Szerez gólt az 1-es csapat?
Tipp: igen 1.44
Genoa - Juventus
A 2-es csapat szerez gólt?
Tipp: igen 1.34
*Levante - Racing Santander
Tipp: igen 1.30
Lens - Lyon
Dupla esély
Tipp: X vagy Lyon 1.25
*Zulte-Waregem - Standard Liege
Tipp: igen 1.40
FC Utrecht - NEC Nijmegen
Kétesély (ha a rendes játékidõben döntetlen lesz, a tét összege visszajár)
Tipp: FC Utrecht 1.34
*Ankaragücü - Istanbul BB
Tipp: igen 1.25 "
Most nézem csak a koronáidat, ezek szerint elég durva dolgokról maradtam le mostanság 😊 Gratulálok hozzájuk, majd visszakeresem h hogy néztek ki a szelvények. 😊
Más: Ez a Detroit meccs kegyetlen volt. Harmadik harmadban 2-4 a Calgary-nak, aztán 8 perccel a vége elõtt 3-4, majd az utolsó két perc következett. Elõször kiállítottak 1 majd rögtön még 1 Calgary játékost, így alapesetben 5 vs 3-ba támadt volna a Detroit, de levitték a kapust is, így 6 vs 3 lett belõle. 10 másodperc volt, a Calgary-ba visszatért az egyik kiállított játékos (6 vs 4), majd úgy tûnt, hogy el is vesztik a pakkot, de valahogy a detroiti támadónál maradt, bevitte, átpasszolta, 3 másodperc, lövés, "SCOOOOOOOREEEE", 4-4!! Látni kellett volna a vendégek edzõjének fejét 😊... Persze a hosszabbításban már be is húzta a Detroit. Szegény Calgary 😊
Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
ti tudtok olyan kapust mondani, aki büntetõket szokott rúgni?
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"
Monoton.: grat, szép ez is!
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
REAL MADRID
detroit 5.5 over
Islanders 5.5 under
így utólag az elsõ 4 tökre egyértelmû volt 😄
bl-re is vmi nyerõt tegyél már be pls 😄
am azt hittem vmi 150k-t nyertél már megint ^^
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
de jó az így is..arról nemtok most képet adni mert az nem online fogadás volt...
de jó ez is..jövõhéten remélem BL-lel is lesz vmi siker..majd rakok be szelókat 😄
GGMU
hálisten az atletico meccsen jött vég
napoli meccsen viszont az utolsónál már nem 😞 (de mind1 mert minimál téttel játszottam)
a lényeg 3500ról indultam ma és 7000en zártam
az elsõ szelót amit megraktam ill. beírtam az jött (juve,sevilla,blackburn -> over 1.5
hercules -> over 0.5
2,35 - szorzót ad ki)
(+ van már éjjelre két NHL szelvényem)
Anaheim-Detroit-Vancouver
5,81 - szorzót ad ki
Detroit X - 4,3as szorzó
jóez nah 😄
Meccs eredmény : Lyon 2,40
Lyon X2
Sevilla meccsen over 1.5
Real S. 1X
15.000--2.56-->38.400
Lens 1-0ás vezetés félidõben..1kapuralövés 1 gól..megteszem h 1-0 marad végig 8k-val,jön 26 és még így is plusszos..SD:A:SDA Szóval -15+(-8) xD
de mind1 😄
Cesena - Palermo V
Lecce - Sampdoria V
Napoli - Bologna H
20,71905 * 200 -----> 4.145[/szín]
golyo asszem megint nyert 😄