Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
KB. hány nap míg megjelenik a pénz a számlán mer csütörtökön adtam fel ma szerda van és még nincs ott a pénz ... az jó banki átutalás ha rózsaszín csekken feladtam a bankkártyájukra és hátulra oda írtam a saját kódomat??
<#fejvakaras>#fejvakaras>
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
mondjuk fsgh vagy wufra említette itt a vendég gyõzelmet 6os szorzóért?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
hendin gondolkodtam, de végül nem mertem, inkább a biztosra mentem. de hát bánhatom 😄
mai napra összességében
spurs nyer , meg hendivel is
pana gólt lõ
félidõben vezet a pana
rangers gólt lõ
köbenhavn hendivel nyer -> (0-1) V
inter hendivel X
spurs-tõl félek de rohadtul ezért se mertem a tegnapi nyereményt rátolni mert 1.45ért már félek eléggé 😄
vajon weed bácsi rátol a spurs-re 200k-t és lesz tiszta 90k haszna? vagy rak mellé 2-3 meccset és kockáztat?
viszont nem értek az nhl-hez, csak most kezdtem figyelni, tehát ha te tutinak érzed, tedd meg, ne rám hallgass 😊 vagy kérd ki Shep és Matt véleményét
bár a milan gól a végén jött ,az arzi meg akkor ment 😄

Phoenix Coyotes - Edmonton Oilers
Total Goals : Under 5.5
1170,75 Ft
2,00
2341,50 Ft
Honda - The Power of Dreams
"Internetes Fogadások, Tippmix
(476 új üzenet)"
LooL xD
Estére ki mit mond? Spurs sztem behúzza, de a gól biztos.
MU-Inter-Barca gólok tuti, gondolom kb 1.1 oddsz van rájuk..
Honda - The Power of Dreams
154 Carolina - Washington 2.47 / 3.90 / 2.05 v
160 Tampa Bay - NY Rangers 2.20 / 3.80 / 2.32 h
bejöhet?
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
207 Tottenham - Bremen 2,5gól felett V 1,5
189 Panathinaikosz - Barcelona 2,5gól felett V 1,62
221 (0-1)Valencia - Bursaspor H 1,49
odds: 3,62
<#hamm>#hamm><#integet2>#integet2><#guluszem1>#guluszem1>
ma csak barcának kell nyernie aztán királyság 😄 amugy érdekességképpen akiket megkérdeztem el klásszikorol mindenki kivétel nélkül a real-t mondja hogy tuti megnyeri :o hát erre nagyon kiváncsi leszek... :d
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
CF Valencia - Bursaspor 1 1.15
Panathinaikos - FC Barcelona 2 1.30
Glasgow Rangers - Manchester United X2 1.17
Összesen: 2,8
Szerintem én vmi ilyesmit rakok.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
legalábbis remélem 😄
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
mi is a mai nap tutija? nyugii nem all in lesz, ahhoz egy picit fáj most a fejem, de azért egy pár százast dobnék ha lenne valami nagyon biztos 😊
24/11/2010 07:05
Hiv: 011U100117761363
Egyszeres
Kosárlabda, NBA
LA Lakers 6-10
LA Lakers - Chicago Bulls
Különbség : Lak. 6-10
170,00 Ft 4,30 731,00 Ft
poén szeló estére😄
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
na akkor ma nyerni kéééééééne
Alapelgondolás: az elég valószínû volt, hogy a Phoenix gyõz, akkor pedig minimum 1 negyedet hoznia kell. Nekem csak az a dolgom, hogy 3 negyed közül 2-t megteszek (remélve hogy nem pont a kihagyott harmadban hozza a meccset a csapat) és rosszabb esetben nullszaldóval, jobb esetben pedig duplázva jövök ki a dologból... Hátõõõ 😊
Cirka 300 forintból pár óra alatt 4000 <#eljen>#eljen>
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Roma - Bayer H 1,85
Auxerre - Milan V 2,15
Ajax - Real V 2,23
Partizan - Sahtar V 1,64
1000--->14500
😄
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!