Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Eddig sem volt gond amíg nem jött fel a tét kérdése :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

csabeda
10 perc és kezdõdik a mai nap elsõ meccse juppy:D

Matthew Prosac
mondjuk én is csak 1-et szeretek rakni, de azt nagy pénzzel. úgy még nem igazán tévedtem idén, csak az Anaheimmel múltkor, az 3 ezrembe fájt. na, milyen jó hogy lett közös témánk :)

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

csabeda
okok

Shep
Kihagynám.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát én meg örültem neki, nem kellett sokat gondolkodni a dolgon :) 3-4 meccs számomra az ideális.

csabeda
phil-ra mit mondtok?

Matthew Prosac
viccelsz? tegnap majdnem meghaltam hogy csak 1 nhl meccs volt :D
tisztára függõ vagyok már :)

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

floridára mit mondtok? már nem merek rájuk rakni :S
2szer raktam X-et -> nem jött
most raktam DNB-re floria -> nem jött
Shep
Utálom mikor sok meccs van :)

na jólvan akkor most átnézem én is az NHL meccseket :D
Matthew Prosac
San Jose is jónak tûnik. Húúú mennyi meccset fogok én rakni :D

Shep
Hát ezért mondom én is :)

Matthew Prosac
Devils otthon, egy Washington elleni siker után? Elég sanszos. Ha képesek kikapni ismét, akkor "minden tiszteletem".

Shep
Colorado fog nyerni szerintem.

Shep
Egyébként én MON, DET, NYR-re fogok rakni és talán még a Devils is szóba jöhet.

Matthew Prosac
Vancouver hazai is csábító, bár a Colorado-t jobb csapatnak tartom. De elég rapszódikusan teljesítenek, szóval jöhet egy botlás simán

Shep
Hát nálam már az Atlanta ellen eljött és majdnem meg is lett de képesek voltak elszarni. Elsõ gólt õk lövik ez "tuti" :) aztán bármi lehet :) Egyébként 17 a vesztes széria rekord úgyhogy még lehet gyûjtögetni a vesztes meccseket a rekord döntéshez :)

kispeki
ha nem minimum 2 góllal nyer* :)

SoF II: C4z0rla

Matthew Prosac
eljött ma az Islanders ideje Shep? :)
(sztem igen)

Shep
Mekkora káromkodás lesz itt ha a Totth. nem nyer, te jó ég.

Shep
Hát ez az túl sok is, ilyenkor szoktak jönni a belenyúlások :) Úgyhogy én inkább nem tippelek csak véleményezek :)

Vagy nem :D

Hûség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor

Rubin kazan sima hazai lessz!

szomferi
fõszeló:

185 Panathinaikosz - Barcelona V 1.34
202 Tottenham - Bremen H 1.45

Eredõ odds: 1.94300
Tét: 5000 Ft
Várható nyeremény: 9715 Ft

és a poén se maradhat el:

186 *(1-0) Panathinaikosz - Barcelona V 1.91
200 Internazionale - Twente: Twente szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.59
203 *(0-1) Tottenham - Bremen H 2.10
208 Schalke - Lyon H 2.30
223 Valencia - Bursaspor: A mérkõzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz D 1.98
229 Rangers - Manchester Utd.: A mérkõzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz D 1.93

Eredõ odds: 56.05316
Tét: 300 Ft
Várható nyeremény: 16815 Ft

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

AlieN911
Hali

Valami NHL tipped van? Jó sok lesz xD Átnézem, aztán összevetem a Te tippjeiddel

Honda - The Power of Dreams

kispeki
(0-1) Rubin - Köbenhavn 2
(1-0) Pana - Barca 2
(0-1) Tottenham - Bremen 1
Schalke - Lyon 1
Rangers - MU 2

29,54402-es eredõ
500ft-ból
14770Ft

a mai poénszelvény :D hajrá!!

SoF II: C4z0rla

Shep
Akkor ma-holnap az rajta is lesz a számlán.

hát ha holnap este se kapod meg akkor írj nekik
Kösz!
Csak az a gáz hogy már múlt hét csütörtökön feladtam a pénzt, máshol már visszajelezték hogy megjött meg minden itt még nem de szerintem ma már jóvá fogják írni

Na googleztam kicsit.

"A Postai átutalás átfutási ideje átlagosan 1-2 munkanap."

REAL MADRID

Na megkönnyebbültem <#vigyor2> És ezen úgy körülbelül hány nap nem tudod ?

Jó ez is :)

REAL MADRID

Én is ott utalok és soha nem volt még másnapra ott, 2 nap volt a minimum.

REAL MADRID

Ilyet, ez jó nem? ( Pontosan ugyanúgy ahogy van a képen úgy töltöttem ki csak a bwines adatokkal :) )

neten utalod csütörtökön akkor pénteken ott a pénz (K&H-nál)
Vagyis remélem a rózsaszín Átutalási megbízás csekket töltötted ki :)

Én errõl beszélek:

Ha viszont ezt töltötted ki akkor nem tudom pontosan, de nem lehet sokkal több.

REAL MADRID

Teljesen jó az is, nem tudom itt mit röhögnek a többiek. Kb. annyi idõ mintha interneten utalnád át. 2-3 nap.

REAL MADRID

AlieN911
Inter - Twente
Mindkét csapat szerez gólt : Yes

Rangers - Manchester Utd

Panathinaikos - Barcelona

5,74

Honda - The Power of Dreams

Hát lehet az lesz :D:D Mostanában meggyûlik a bajom az over 1,5-ökkel, bár tegnap Braga megmentett a 93. percben. :D De ha Valencián 1 gól lesz akkor lemegyek hídba. Ez a török csapat nem ellenfél legalább 3:1-et várok :D

Hát amúgy, két helyre adtam fel pénzt bwinre meg domain ért... Domain nál már emailbe tegnap visszaírtak hogy megérkezett a pénz.. igazából szerintem már oda is megérkezett

valencia 1:0 ? :DDDDD
Na én ezzel indulok ma harcba

Barcelona meccs over 1,5
Valencia meccs over 1,5
Totten gyõzelem

Odds.: 2,05

hát majd írd meg h mikor érkezett meg a pénzed aztán tudasd velünk,hogy müködött-e a dolog :)
de egyébként ha van bankkártyád amirõl befizetsz akkor miért nem úgy intézed el?

am mai poénnak én még a lyon gyõzelmet érzem picit (bár ezt nem raktam meg)
Miért, nem jó postán azt mondták így is lehet és ott lessz a bank kártyán a pénz meg a megjegyzésbe beírtam a kódot :D így nem jóó?

Lammer
Miert "erzem" azt, hogy a Werder meg fogja fing@tni a Spurst?

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Matthew Prosac
már az is elindult Gibraltár felé, biztos ami biztos :D

Lammer
nah gyerekek... en is dobtam egy "poenszelvenyt" :D

Esemény Tét Nyereményszorzók Eredmény Kifizetés

Hapoel Tel Aviv - Benfica
Mellékfogadás
Döntetlen esetén a tét visszajár
Az Ön fogadása: 1

'
3,70 2010.11.24.
'

Rubin Kazan - FC Copenhagen
Mellékfogadás
Az Ön fogadása: 2

'
3,00 2010.11.24.
'

Schalke 04 - Lyon
Mellékfogadás

'
2,28 2010.11.24.
'

Tottenham - Werder Bremen
Mellékfogadás

'
5,95 2010.11.24.
'

Az Ön fogadása: négyes kötés
200 Ft 150,6 0 / 4 Függõben

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Banano007
Mért nem postagalambbal küldted el a pénzt? SDA:SD:ADSA

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"

Matthew Prosac
wtf??? rózsaszín postai csekk, mint banki átutalás? khmm