Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
off vége
#103973:
gratula! szép eredmény!
nekem a legelsõ online versenyem eredménye: 1605 indulóból 12.hely! de a 12.hely is azért mert akkor jöttem rá h ez nem pénzes verseny hanem belehetett jutni Pestre vmi versenyre így ráhagytam azt ment az all in 😄 No meg úgy emlékszem h kb 2óra telt el a kezdéstõl számítva...
#103974,#103976:
ja nemhogy örülnétek más sikerének egybõl lefikázzátok h szar meg nem nagy cucc ez az eredmény 😄DDDD
azért majd 2000bõl 7.helyen végezni kurva jó eredmény! a top10be ott lenni oltári nagy eredmény szerintem 😊 De hát ti porfik vagytok akik csak pénzes versenyen indultok és mindig az elsõ helyen végeztek <#sniffles>#sniffles><#rolleyes>#rolleyes>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
azert koszi -.-
Palermo - AS Roma hazai csapat gólt lõ
Valencia - Almería 1
Sporting Braga - Nacional mindkét csapat gólt lõ
3,15x
De most komo lyan bwinen a 500$ freerollon 3000 bõl 6. lettem
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
off:
Eletem elso Poker versenye, de tenyleg 😄 Haverom azt mondta, hogy szuz kez miatt 😊
Pokerstars: World Cup Team Hungary Freeroll-ba... 10K reg, 1904 versenyzo es BEKERULTEM A FOTASZTALRA, majd ott 7-ik hely 😊))
Igaz ma mar nyertem igazi penzt, de ennek orulok a legjobban 😊

Shep: addig úgyse írják jóvá a pénzem, ma nincs NFL/NHL
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Na nee....<#zavart1>#zavart1> 😄DDD
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
"... utolsó döntetlenük óta nem ikszeltek"
xDD
Barca nyerni fog akkoris!
😄D
1.5 overt várok , esélyes? Mondjuk végeredményre is 1:1et érzek :S
barca-real rohadt jó lesz
egyrészt az utolsó döntetlenük óta nem ikszeltek 😄 vagyis az x-et követõen 2 real siker majd 4 barca gyõzelem következett (ebbõl 2gólt lõtt a real méghozzá a 2-6os vereségükkor)
holnap egyrészt barca gyõzelmet kéne rakni mert hát ugye valakinek megkéne szakítania a real veretlenségét,
másrészt meg JM az interrel is megfékezte a barcát így gondolom a reallal is kitalál valamit
szóval tökre 3 esélyes ez a meccs :S
mixen 2.5 overt rakjak vagy real sikert ezen töprengek...
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
spursnak adták a gólt? igen -> õk lõtték ? -> nem ,de mégis 😄
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
milyen fasza lenne ha a hazai mozik is adnák 😄 aztán csak egy sima mozijegy ára lenne a meccs...
simán beülnék a szelvénnyel a kezemben xD
2,49
xD
600 ft -> 1494 ft
Honda - The Power of Dreams
aki látta a meccset mondja már el h az öngól h született 😄DD
spurs 1 et vállaljon már!!!!!!!!444
nehogy már ennek a poolnak pont ne lõjjenek :S