Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi az abszolút szemtelenség?Valakinek az ablaka alá szarni, majd bekopogni papírért.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
még1 gól kéne mert raktam a 2.5 overre :S
nem mondtam hogy megtettem azt is, hanem hogy ha az jön ahelyett amit én tettem, ggrr...
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
500-->1475
Legalább ez jött -.-
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
de igy is megrakom sztem...
mostmár bánom,hogy 3.5os szorzóért nem raktam meg a schalke-t pedig szépen le is vezettem h nyernek :S
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"
valencia gólra fogadsz????????????????????????,
am vezet a schalke 😄 bazdmeg dobok egy hátast ha nyernek (csak mert mondtam,de nem raktam meg)
Bayernnek volt 1 100% meg 2 90% helyzete kb, más nem 😄
Honda - The Power of Dreams
G1nic.: én sopcast nélkül nézem a meccseket , nekem megfelel a minõség
atletico meccsen kéne 2 gól , mellé roma-n 1 gól + huesca meccsen is 1 gól 😄
félidõben meg egy schalke gól igazán jöhetne már -.-
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Már jó ideje nem volt 1500 ft feletti nyereményem :S
Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor
oldschool.trance.techno.rave
1 - 0
Atletico Madrid
😄DDD
mondom én a madrid ujabban mindig gólzáporos mérkõzéseket játszik 😄
am a lényeg a 3 pont nem pedig a hendis siker 😄
de részvétem..
ilyet raktam most
Schalke 04 v Bayern München
Hazai csapat félidõben 0.5 gól alatt/fölött
Fölött(+0.5)2.40
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!