Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AlieN911
LOL. Nem is figyeltem, qrva fáradt vagyok.. Szeva, helyzet? Sportfogacc? xD

Honda - The Power of Dreams

DeerHunter01
Bogarat ültetettetek a fülembe, hogy nem fog nyerni holnap a Barca a Rubin ellen 😄 most emiatt nem fogok tudni aludni<#idiota>

\"Erről van szó!\"

AlieN911
Hercules, léccilécci

HANCOCK
:S bukónak néz ki...

Ez a Porto is egy vicc, haza pályán min 3 gól vártam volna, ehhez képest volt egy nem 11-es 11-esük....

0-0 lesz én leköpöm a monitort

Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor

Ulvar
Te Ali mi meg elbeszélgetünk faszán egymás mellett mintha nem ismernénk egymást xDDDD. Most esett le hogy te vagy az 😄.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Ulvar
Nem igaz hogy büntetõbõl tud csak gólt rúgni ennek az uccsó brigádnak ... mi az gyerekek erõbõl nem megy? GYERÜNK MÁR...

Shep
Igen 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DeerHunter01
én igen

\"Erről van szó!\"

dragon11
Realt valaki rakta?

Napoli gól kelllllll

Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor

Tigristank
Lyon és Schalke már továbbjutott...

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Ulvar
ne idegelj mert a tökömet lerágtam már csak hogy ne kapjon gólt ez a brigád :$

setubal gólra meg 6os szorzó van :S bazz amilyen mákja van a portonak még bekap 1et 😄
(11 meccse nem is ikszeltek )
tmp
köszi a tippeket<#eljen>

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

ajtó ablakok maradni ki hazai részrõl :S

még1 kell 😄 pedig lemondtam róla de így visszajött az esély XD
napoli meg nehogy 0-0 maradjon mert idegesek leszünk 😞
hazai gól lenne a legfontosabb...
Ulvar
Ez a Porto ki fog nyírni még ma...nagyon súlyosan befosatnak...

ááá töb gól nelegyen a liverpoolon 😊
DeerHunter01
tudtam h rakni kellett volna a Liverpoolra.....

\"Erről van szó!\"

én is megtettem öket...

spurs eddig mindig 2.5 overt tolt a bl-ben :S mi van ha most 1-1re lesz képes ?

brémának ez + meccs végülis tétnélküli
inter ugye verhetõ ellenfél aki a gólgyártással hadilábon áll 😄 (ok odavágót 4-0ra nyerte mind1)
szal itt X-et is eltudok képzelni de nem raknék erre a meccsre.

barca-kazan
ugye tavaly is ott volt a kezdõben az öreg zlatan mégis kikaptak 1-2re! én poénszelón az X2õt tuti megjátszom de a kazan gólt mindenképp!

bursaspor-rangers
ugye tétnélküli találkozó ahol az odavágón 1-0ra nyert a rangers...
bármi lehet... (akár gólzápor is de 1-1 is..)

MU-Valencia
a mu ugye eddig gólt se kapott csak a bibi az h az odavágón se bírt a valencia gólt lõni pedig akkor még a bajnoki 1.helyen voltak és kurva jó formában voltak a két meghatározó játékos nélkül is! (villa,silva)
a mu meg hazai pályá már fene tudja (3éve?) milyen régóta nem kaptak ki bl-ben 😄 szóval poénszelóra akár a vendég is mehet 😄

Benfica - Schalke
benfica bl-ben otthon nyert míg idegenben mindig kikapott!
a bl-re a schalke összeszedte magát de egyébként meg gyatrán szerepel 😄
nekik az 1 pont is elég a bíztos tjhoz...
sztem sima hazai lesz de veszélyes erre fogadni.

lyon-hapoel
ha nyer a lyon akkor ott van a nyolcaddöntõben és a másik eredményétõl függõen 1 vagy 2 helyen végez! 1 pont is elég azonban a tuti 8addöntõs szerepléshez!
viszont az odavágót is simán megnyerte! (bajnokságban emberhátrányban döntetlenre voltak képesek a psg ellen...stb) sztem sima hazai

szóval nálam a holnapi két tuti meccs!

157 FC Köbenhavn - Panathinaikosz H 1.40
134 Lyon - Hapoel TA H 1.33
Eredõ odds: 1.86200

picit rizikósabb két szeló!

117 *(0-1) Twente - Tottenham V 1.33
Eredõ odds: 2.47646

VAGY

117 *(0-1) Twente - Tottenham V 1.33
130 *(1-0) Benfica - Schalke H 1.19
Eredõ odds: 2.94699

duplikáltatéaldéflasdlféalsdf
mi a rák 2 méterrõl áááááhhh

Cavani 1 méterrõl -_-

kezd jó meccs lenni a napoli csak gól nincs

AlieN911
?dzsumsztájlt? böööl?

Shep
egy p kimaradt. Hogy honnan? A helyes megfejtõk között kisorsolok egy ingyen vesztes tippet 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Na ezt baxhatom, ez a digó meccs max 1-0 , vagy 0-1 lesz, de a láttotak alapján egy jó nagy 0-0.....

Shep
Nem csak most ezt találtam és szerintem jó de egyébként én a teknót, juródenszt, hárdkór, dzsumsztájlt kedvelem, meg ha olyan a kedvem a hárdbész is jöhet.

Shep
Hát én is azt csináltam, nem értem miért nem volt jó.

Ars3nal
én tettem rá

megtettem Benficat,Kobenhavnt meg Lyonon 2,5 over

odavágón idegenben is 2-0ra nyertek 😄 baszki ha nyernek ott vannak a nyolcaddöntõben 😄 kell ennél több motiváció? 😮
a panának meg tök8 mit játszik 😄
Ars3nal
Palermo gólt kérek...

dragon11
valaki rak a köbenhavnra?

liverpool meccsen se lesz még 2 gól 😄 kurva unalmas a meccs.
aston nem támad le igazán, pool meg nem erõlködik 😞
AlieN911
Hercules gólocskát kérnék szépen 😊

Hát reméljük jön, 45 perc alatt lehet lõni 30 gólt is 😄😄

nekem mindkét csapattól 1-1 gól :S munkahelyen a közös szelón mindkét csapt gólt lõ-re fogadtunk (alapból döntetlent akartunk tenni) 😄 de mondom 0-0 ugyse lesz...
Nekem kettõ 😄

Kell 1 szaros gól

HANCOCK
tettem palermo gólra 😊 remélem jön 😄

Digókon fog elmenni szelóm, Cavani csinálhatna már valamit 😄

Ulvar
Naaa...a National Madeira - Naval meccsrõl tud valaki valamit? Állítólag törölve lett... de Unibet még írja hogy még áll a fogadás.

ott a pont

Gólok száma a mérkõzésen (3.5) és ha megteszem hogy kevesebb akkor 3 nál több gol nemlehet ugye?
ilyeneket szoktál hallgatni? :d
inkább hallgasd ilyet :d
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

btw elég késön esett le hogy ma csak hétfö van én meg már várom hogy kezdödjön a BL :d a fszom 😄

Porto sorry😞

Porto 1-0 ezaz gyerünk nagyon jól áll a szelvényem lekell kopogni 😮))))
annyi! porto büntetõ! 😊