Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A 2-es csapat szerez gólt?
Bursaspor - Glasgow Rangers
Manchester United - Valencia
Szerintetek bejöhet? ~2,77
Honda - The Power of Dreams
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
fortunán meg pittsburg X-et raktam az 5 meccsbõl!
ugye 3 iksz lett és pont ez nem 😞
K 10-12-07 01:00 Atlanta Thrashers - Nashville Predators
dupla esély NHL 1X
K 10-12-07 01:00 Columbus Blue Jackets - Dallas Stars
dupla esély NHL 1X
1.45
K 10-12-07 01:00 Pittsburgh Penguins - New Jersey Devils
dupla esély NHL 1X
K 10-12-07 01:00 Washington Capitals - Toronto Maple Leafs
dupla esély NHL 1X
K 10-12-07 01:30 Detroit Red Wings - San Jose Sharks
dupla esély NHL 1X
---
4.11
csak otthon rakom meg õket többet......
Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor
ja nyertem<#pias>#pias>350re 4.20-as szorzó 1.470ft.Majdnem fedezte a tegnapi bukómat.<#integet2>#integet2>
Go Jeff Go!!!!
Twente - Tottenham V 2,2
Bursaspor - Rangers V 2,95
Barcelona - Kazan H 1,35
MU - Valencia H 1,6
odds:14
A tottenham nemrossz idegenben, habár az utolsoval a bremennel leikszelt,de az inter ellen szép meccset jáccot,habár ott is kikapott 4-3 ra vendégbe.
Bursaspor szörnyen jáccik hazai pályán,rengetegszer kikapott , sztem a Rangers 2 góllal nyerni fog, az igazán bátrak megpróbálhatják(1-0) ban is😊
Barcelona alap gyözelem,nem azért mert Barca drukker vagyok,hanem mert ha hazain kikap elégetem a barcas sálamat😊
MU meg hajrá!(:
Az Inter meccsrõl fogalmam sincs mi lesz a vége erõs bennem az érzés hogy leikszelnek,bármi lehet, várom az inter mecssrõl az esetleges tippeket...
Meg a kommenteket erre a bevállalós szelvényemre 😊
14706 New York - Minnesota 1 1.33 Törlés
14709 Utah - Memphis 1 1.23 Törlés
14503 Washington Capitals - Toronto Maple Leafs 1 1.65
14502 Pittsburgh Penguins - New Jersey Devils 1 1.75
Szerintetek?
Dean egy Realos logót tudnal nekem berakni 😊)))
Werder-Inter (0-1) V
Köbenhavn-Pana H
Barca-Kazán H
Twente-Tottenham (0-1) V
2000->9000
holnapra sztetek?
Honda - The Power of Dreams
arsenalnak is kettõt
de a poolnak 1et se ? 😞
és fergeteges lesz a nap😄
Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor
áhh jólan
Kikapcsoltam a streamot
aztaa kurvaa 1-0 😄
hudejóóóóóóóóóó
legalább nem mérgelõdök h nem a Xet raktam hanem a mindkét csapat gólt lõtt xD
no hajrá hercules is mostmár XD
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
no hajrá pool vagy villa!
pool meccsen legalább jönne 1 gól :S (vagy napolin a 2 percben)
ÉÉÉS IIIGEEEN nyertem egy 1000est..nyögve nyelõsen amire azt hittem lazán bejön.