Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

eddig jobban állok mint a ház :d

Shep
Hát az sem sokkal jobb :) Úgyis a ház nyer :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

soha életemben nemnyomtam semmilyen pénzes dolgot online max poker freeroll ilyen 11-12000 embereset de a pöcsömnek van kedve 7 dolcsiért megint délután 1töl másnap reggel 8kg gép elött ülni folyamatosan :D:D
élöben rulettezem :d

limperatore
remélem gól gazdag meccs lesz az mu-arsenal :D

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

limperatore
Manchester United - Arsenal
Gólok száma 3,5
Over 3.5 (3,15)
Valletta FC - Hibernians FC Paola
1 (1,25)
Románia Nõi - Horvátország Nõi
1 (1,25)
Energie Cottbus - 1. FC Union Berlin
Döntetlen esetén a tét visszajár
1 (1,25)
Bursaspor - Kasımpaºa
Döntetlen esetén a tét visszajár
1 (1,07)
Valencia - Osasuna (0-1)
1 (2,22)
Tét: 3000,00
Teljes nyereményszorzó táblázat: 14,61
Lehetséges kifizetés: 43842,83

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Shep
Kell neked ilyen kamu online rulettet nyomni. (nem mintha élõben sokkal jobb lenne a helyzet :))

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

AlieN911
Nekem is kellenek xD
Csak meglesz..

Honda - The Power of Dreams

Shep
Azzal nincs gond, miért ne lehetne megrakni az a mesebeli 2,x-es szorzó a kamu gyanús :)

hát bekaphtja 3x dobta le egymás után a 17est aztán rögtön ezután 3x az egyest majd !!9x!! dobta vissza a középsö sort..bekaphatja :d de megint várni este 9ig áhh nembirom ki :d

Megvagy bolondulva a rulettel:D

Hûség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor

vazz remélem Mu-arsenal meccsen tényleg mindkét csapat lö gólt valencia meg nyer megint belenéztem rulettbe szal jol jönne megint fszom :D

Majd biztos megrak minden over 0.5-re meg majd akkor hiszem el ha mutat képet:D

Hûség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor

Shep
Mármint mi igaz?

köszi.. megtaláltam.....
Hát én befogok fosni, ha ez igaz:D

kiki888
ne legyen igazad :DD

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

Shep
Tegnap délután.

Mikor írta amúgy be ezeket ???

AlieN911
Sima 2-1 Arsenal siker lesz este.

kraawz
Na, ma is találtam egy meccset, amin nagyon jó value van, 8.5/10

Cottbus v Union Berlin H 1.81

Az over 1.5 szinte tutinak tûnik (1.29), az over 2.5 már kockázatos, mint az odds is mutatja, de szerintem az is jönni fog 1.92ért. Esetleg egy Union berlin gól is befigyelhet 1.55ért.

Tipp: 2-1 / 3-1

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Shep
Hát elég gyanúsak voltak a 2,x-es szorzóval ezért is mondtam ,hogy tegye már be a képet a szelvényrõl. Na de mindegy.

Frankó....
ugyanezt raktam :D csak MU rúg gólt:D

talán
am múltkor megraktam a
barca-real (0-1) V-t most a mu-arsenallal tettem igy :D
filoztam h vendégre rakjak vagy félidõ V-re vagy döntetlenre így erre jutottam!
am félidõ V vége D lesz sztem
Tigristank
Akkor azt már cseszheti. :)

Amúgy is azok a 0.5 overes szorzók is eléggé kamuk voltak...

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

002 Románia-Horvátország H
018 Bursaspor-Kasimpasa H
028 Rkc Waalwijk- F Sittard (0-1) H
040 Man Utd-Arsenal (1-0) H
2000-5455
Ma ezzel próbálkozom:)
kraawz
9. idegenbeli meccsén betalál végre a Gimnasia ? :)

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

A Bursaspor -t se hagyjátok ki ma! Fix H siker lesz!
Shep
Ha azt rakta ami írt akkor nem nyert, mert a Bordeaux meccs 0-0 lett.

kamugyerek az a javából :D
a bónusz-t tuti nem kapja meg de a 0.5 overek jöttek :D csak vagy nem raktam eg és a szája járt vagypedig most nyomja a ps-t h elkészítse a képet nekünk :D
Ars3nal
mára ezt raktam:

Valencia-Osasuna mindkét csapat gól V(nem)
Manchester United-Arsenal mindkét caspat gól V(nem)

3000->9500

Shep
Az amit már elõre megmondott mindenki, de én azért várom a szelvényt :)
DET, CBJ

Ez jönni is fog, mert 80% h én is csak arra teszek 2-3k-t , a b2 meccset valószínûleg én is hanyagolom :)
Tigristank
Szerinted? :D

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Shep
Jut eszembe! Mi van petmo kollégával az over 0,5-ökkel és a bónusszal?

Shep
Következõ 1-2 meccs valamelyikén most már szerintem tuti nyerni fognak és 60 perc alatt aztán lehet tovább "pihennek" és majd csak jövõre térnek vissza :)

AlieN911
Én xD
De csak lekerekítettem a számlámat xD

Shep
Akkor nem értem mirõl beszélsz :)

senki
Shep
Ki rakta a WSH-t?

akkor bocs :D visszaszívom a gratulációt xD azt hittem h pont ezt a 3 meccset mondtad nekik :DDD
akkor meg nemértelek h miért nem a vancovuert raktad meg a whasingot helyett? :D
Shep
BAL, NYG de ezek nem olyanok, mint a tegnapi tippjeim.

Shep
Nem, én csak a Vancouvert mondtam, annak a rövidítése a VAN, persze a te elméleted sem rossz de az nem biztos, hogy mindig célra vezetõ lenne :)

haha ugyse tettem most NFLt xd

effe
triestina gólra raktam mindent!
andreas is favolja :D
én is hazai gyõzelmet várok szóval ezt is tuti bukom és egy kurva nagy nulla lesz a számlámon :D

am mellé a b2 vendég gólt már nem mertem bevállalni
AlieN911
Úgy néz ki, hogy elkerülte a figyelmemet. :(

NHL 3/3 :D
VAN - mindhárom nyert XD
Vancouver-Anaheim-Ney York Rangers
vagy te a VAN-tipped a multkor másra értetted? :D
Azért én egy Osasuna gólt nem tartok esélytelennek...

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának fõtámogatója a Barcelona és a SONY...

Shep
???

shep bátyád megmondta h nem nyer a whasington xD
zöldíesz itt :DDD faszért nem rakdtad meg mindhárom meccset?

VAN <#worship>