Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szíííívás 😄
íjjj azt a kurva eget

igen sokan tesznek arsenalra..de szerintem ma égni fognak :/ aztán kitudja mindegy..egyéni vélemény :d

*(1-0) Manchester Utd. - Arsenal V

1000--> 8250

gondolom nemvolt ideges 😄

Na ez lesz...

Cottbus meccs over 1,5
Arsenal gól

1,68x

Shep
+2 meccs és tuti jött volna.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Egy nyertes tipp már tutira van benne 😊 (Az Emmen meccs elmarad)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

cassoneitaly
Haver szelvénye... <#zavart2><#csodalk><#wow1>

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

ki mit szól a tippeimhez???
Shep
Hát a kérdés, hogy melyik kapuba 😊

Shep
Ebben szerintem semmi meglepõ nincs. A nagyobb ligákban ez teljesen nyilvánvaló, nem lehet mindenféle ügyes szerek nélkül azt a folyamatos hajtást és toppon való játékot bírni. Persze van 1-2 olyan szerencsés adottságokkal bíró játékos aki tényleg nagyon gyorsan regenerálódik de a többieknek ugyanez nem adatott meg így nekik más módszerekhez kell folyamodniuk. Ami persze nem feltétlenül egyenlõ a doppinggal, mert ha ugye valami nincs rajta a tiltott szerek, hatóanyagok listáján akkor az ugye már nem dopping 😊

hát remélem ebböl lesz arsenal gól is -.-

Sziasztok mai tippjeim:
Spanyolország:Montenegró V 1,45
Románia-Horvátország H 1,23
Bursaspor-Kasimpasa H 1,28
Helmond-Veendam H 1,80
RKCWaalwijk-F.Sittard H 1,14
Triestina-Torino D 2,90
Valencia-Osasuna H 1,35
Huracan-Independient D 3,00
Eredõ Odds:55,01910
Várható nyeremény:11.005Ft
MEgjátszott tét 1* 200ft
Angol sajtóhírek szerint könnyen elképzelhetõ, hogy Wojciech Szczesny, az „ágyúsok" kapusa a United ellen mutatkozhat be a Premier League-ben, ugyanis Lukasz Fabianski lábsérüléssel küzd.

A VÁRHATÓ KEZDÕCSAPATOK
MU: Van der Sar – Rafael, Ferdinand, Vidics, Evra – Nani, Fletcher, Anderson, Pak – Rooney, Berbatov.

Arsenal: Szczesny – Sagna, Squillaci, Koscielny, Clichy – Rosicky, Song, Wilshere, Nasri – Arsavin, Samah.

adják az oranje-nak 😄

Mai szeló:

Bursaspor - Kasimpasa H 1,28
MU szerez gólt H 1,16
Valencia - Osasuna H 1,35
1500 -> 3005
Hopp-hopp 😄😄

A kerékpár és az atlétika után a spanyol labdarúgás is doppinggyanúba keveredett. Legalábbis a legfrissebb hírek szerint a csütörtökön õrizetbe vett orvos, Eufemiano Fuentes – akit azzal gyanúsítanak, hogy doppingszerekkel látott el spanyol sportolókat – azt mondta, ha mindent bevall, akkor elveszik a spanyol futballválogatott Európa-bajnoki és világbajnoki címét.

Sziasztok!
Holnapra ehhez mit szóltok?:
Burgdorf-Hannover - Flensburg V Férfi kézilabda
Füchse Berlin- Hamburg V Férfi Kézilabda
Parma - Fiorentina V Olasz Kupa
Queen of South - Striling H Skót kupa
Ross Country - Morton H Skót kupa

odss: 14,22

Írjatok ha van véleményetek!

Hajrá montenegro!!!!!
Majd a hétvégén 😉

cesc fábregas

átjött de lehet neked nem ment át h én mirõl beszéltem 😄D
MU még nem kapott ki a bajnokságban, ideje lesz elkezdeni ma 😄

hol irtam hogy lehetetlen de látom nemjött le miröl ugattam 😄

0-1 az lehetetlen lenne? 😄
am 1-2 ; 2-2es végeredményt várok!
aztán lehet ez sima 3-1 / 3-0 lesz 😞
de ha valaki már a cinkesebbet rakja meg arra hogy lönek gólt mármint ami rizikosabb akkor már miért nem a mindkettö lö-t hiszen a másik sokkal esélyesebb nyilván :d nah mindegy.. de látom mindenki bizik a sok gólos meccsben én hogy mindkettö csapat betalál...legyen is igy :d

Este nagyon hajrá ARSENAL!!!!
Szerintem 1-3 lesz a vége!!Félidõben pedig 0-1!!!
Jaja elég jól tolja a kis francia!! Góllövõt itt kihagyom, de Arsenal góllal szemezgetek, lehet nem is teszek mást mára, nem nagyon van választék....

egyértelmû!!!!!!!!!!!!! arsenal gól 1.5overt is pakolhatod bátran 😉
góllövõnek ha ajánlhatok valakit akkor Nasrira fogadj!
Shep
Mindkettõ fog lõni a kérdés csak az, hogy fog -e valamelyik többet, mint a másik.

limperatore
csináltam egy hasonlót de 3,5 gól alatt 😄 ott 6x kb

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Ágyúsok betalálnak ma srácok??? 1,4x ért dobálják, annyiért jó lenne...

Shep
Á ez akkor x lesz 😊 de ettõl gól még lehet.

Logika...hm...:d ;D

én nálam a végeredmény is hazai lenne szóval ahhoz meg kell a hazai gól 😄
effe leírta h miért hazai gól
andreash-t nemvágom 😄

am hazai 4 meccse nyeretlen míg vendég 7 meccse veretlen - ez a matt logika alapján hazai...
egymás ellen rég ikszeltek (7meccse) _ én logika alapján meg döntetlen

mind1 úgyse jön a hazai gól és bukok ez egyértelmû
lol :S
sportingbeten 1.4 volt de mostmár ott is 1.45 :S
Shep
Ezt a Triestina gólt miért hiszitek olyan biztosnak? (nem kötekedés, csak tényleg érdekel)

Triestina gól már 1.60 Dean! 😄😄
Asszem korán raktad 😄😄
(Nem azért mert nem fog jönni, hanem mert kisebb odds)
Shep
Már leírtam, úgyhogy paraszt leszek és azt mondom olvass vissza 😊 két vendég de egyáltalán nem tutik

DaemoonHunter
Szerintem baltimore tutibb, giants-ot én kihagytam, hallgatva az okosokra😄

Shep esti nfl-röl mit gondolsz??
Shep
Ilyenkor szokott aztán a vége egy nagy X lenni 😊

Az esti nfl meccsekröl mit gondoltok?
Baltimore és NY Giants behúzza simán nem???
"A tippmixesek már törölték is a sima hazait csak hendibe lehet megrakni 1,80ért!!! "

?? O.o

A bursaspor gyõzelmet rakjátok meg mert elég biztosnak tûnik!!
A tippmixesek már törölték is a sima hazait csak hendibe lehet megrakni 1,80ért!!!
20.45tõl ez szntem egéz jó! 😊 Hazai sikert várok, eddig 1 kivétellel megdobták a 24 gólt a dánok, és szntem most különösen jól szerepelnek este 😊

Dánia - Oroszország
Hány gólt szerez az 1. csapat?
Tipp: Több mint 23,5 1.70
komolyan baszki ez annyira nem is lehetetlen szeló 😮
😄😄:dadsadsadsasda 😄

limperatore
kellett mondani ezt a rulettet... egybõl elbasztam minden maradék pénzemet 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Shep
De egyszer majd megfordul, ha tovább folytatod. 😊