Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
szal azért mondom h elvileg neked akarta irni a pm-et tuti 😄
meg ti veszekedtetek nem én vele
mind1 kivi vok vissza ír-e bármit is 😄
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"Beni nem én vagyok fogd már fel azzal az eltorzult kocka fejeddel"😄😄
még több Petmot akarok és nem kell semmit kitrölni majd Dean ezentúl😄😄
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
NSH, DET
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
😄
am beköptelek mert megmondtalak h te állítottad XD , ok aztán más is...
csodálkozom h neked nem írt PM-et , vagy írt csak nem szóltál? 😄

Colorado Avalanche - Ottawa Senators H?
egyfolytában fogadni akar xD reggeltõl-estig <#nevetes1>#nevetes1>
jajj am petmo összekevert a sheppel 😄DDDDD
és kaptam tõle egy szép levelet (csak ugy nagyjából annyit,hogy én vagyok a fasz (közben ugye õ nem irt nekem vissza, meg 3 napja kapta a választ tõlem aztán most jutott eszébe h válaszoljon megint a PM-re)
129 V
155 D
185 H
180 D
135 H
200 --> 10000
132 H
174 V
181 H
800 --> 2400
kár ezért...
ja és én mindig vállalom amit írtam szal azt legközelebb ha van rá mód ne töröld ki
kösz
de már mondtam nem 1szer h offba átlehet menni és folytatni 😄
legalább petmo egy említést tett volna rá h ott folytassa de neeem... mind1 xD
ferrari megin nyert a braga overrel! (már ha megrakta
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
golyó is ilyen szelóval nyert csak õ meg nem írta be elõre sose!
most benni jött és sorra beírta a szelóit elõre és ezért miért kell bántani? mivan ha egyik szelója bejön? én pl. örültem egynémely szelójának mert volt benne valami (alapnak tökéletes)
ennyi erõvel ha golyó anno beírta volna elõre a szelóit akkor fikáztátok volna õt is?
mondjuk az egy dolog h 1000es szorzóra minek 1000ft-ot rakni hiszen ott elég bõven a 200ft-os tét is de az mellékes.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
utóbbi 7 egymás elleni meccsük is 7/7 a celticnek és 1 kivétellel mindig lõtt legalább 2 gólt!
hamilton otthon nyeretlen még, miért nem törhet meg a széria most? 😄
szó szó nem 1.25ér nem éri meg!
arsenal szitén 😄 elvileg sima gyõzelem lesz (de én a reaális esélyek alapján azt mondom h izzasztó lesz a gyõzelem kiharcolása szal az se éri meg 1.25ért
tehát a holnapi napra a két " tuti " 2-es szorzóért a schalke és a PSG gyõzelem -> 3.meccsnek meg talán a dortmund mehetne!
ezt kb most ugy mondom mint az EL-ban a két tutit 😄 ugye akkor is a 90.percben jött a gyõztes gól ^^
poénszeló vagy single legtutibbja a mainz gyõzelem!
felelõsséget nem vállalok semmi tippemért! ,tehát ha kikap a schalke vagy psg akkor ne jöjjön senki h én ezt meg azt mondtam.

Honda - The Power of Dreams
135 Arsenal - Stoke H 1.25
174 Espanyol - Barcelona V 1.22
244 Real Madrid - Sevilla H 1.18
Eredõ odds: 2.12341
Tét: 4000 Ft
Várható nyeremény: 8495 Ft
asszem ezt bevállalom két napra, utolsó mentsváram lesz, próbáltam úgy kiválogatni a meccseket 😄
braga nyer
twente 2.5 over
hsv 2.5 over
3as szorzó
twente elment volna szal nyertem volna megint 😄DDD
na mindjart összeírom holnapra mit tennék és most fogok is 😄 persze ilyenkor meg nem fog jönni tuti!
most vmi brutál jó formában vannak a roma idegenben meg csak 1 gyõzelmet számlál eddig..
sztem nyerhet a milan megint de egy ilyen derbin bármi megtörténhet ,szóval akár az X sem meglepõ! azért a vendégsikert én kizárnám
de jobb kihagyni és inkább nem fogani rá még akkor sem ha aztán bejött volna a tipp
Milan nyerhet a Roma ellen? jó szorzó van rá, nem tudom Tottiék mennyire verhetõk mostanában :/
Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor