Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Elsõ ránézésre kb 150 euro értékben kell játszanod vele, de ez az én tippem..
KÖzbe Bristol a qrva anyátokat....:@
Honda - The Power of Dreams
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
nem lehet valahogy átteni sportfogadásra ?
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Fú Kaka tényleg jó ideje parkolópályán....
mondom almeira gólt is várok!
QPR - Bristol City
Scunthorpe - Watford
mostmár kéne a boro,derby,portsmouth meccsen is 1-1-1 gól
+derby,portsmouth gól mellé cp 1.5 over
szal ha egy helyen laktok akkor kivan zárva különben a bónuszok miatt sztem mindenki csinálná azt h apu,anyu nevével - számlaszámával beregél aztán mehet a buli 😄
ha öcsém is akarna magának egy számlát bwinre akkor azt lehet egy géprõl?
vagy ez hogy van?
csak mert nem akarom h zárolják az én számlám😄 :S
kösszi<#zavart2>#zavart2>
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Kis segítség kellene nekem. Kaptam bónuszt a Bwin-en befizetésre és most ugye meg kellene forgatnom. Így az lenne a kérdésem, hogy szerintetek mire lenne érdemes feltenni ami jó eséllyel jöhet? 5 ezer Ft-ról van szó amit egyszer egész összegben meg kell forgatnom aztán a felét 5* ennyi is van összesen nekem most tehát all-in 😊 Köszi
na ez a 2 szeló lett:
Estudiantes-Caja Laboral V 1,57
QPR-Bristol City H 1,48
St Mirren-Kilmarnock V 2,25
Mallorca-Hercules 2,5 gólnál kevesebb 1,81
3/4 200ft*4=4570
Estudiantes-Caja Laboral V 1,57
Mallorca-Hercules 2,5 góln. kev. 1,81
Getafe-Real Madrig 2-3 gól 2,13
200ft=1210
Örömmel elengedem a haragot, a sérelmeket, mert ez szabaddá, könnyűvé és gondtalanná tesz.
gpr elég szar formában van, én biztos nem tenném sima hazaiba.
áh ha bukok egy nap az annyira meg tud viselni... fõleg hogy néztem ki több meccset, pl granada nagy szorzóval, jött... pats hendi, simán jött, san diego jött, giants jött DE hendi miatt 1 kurva pont... áh, sokatakaraszarka, ja és a végén ment el azis:|:|:w:|
kéne még 2 gól xD
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB