Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
folyamatosan teleoffolja a topikot azzal, hogy "akkor sem veszlek vissza msnre" és a szoksáso hülyeségével.. nálam betelt a pohár..
sry az offért.
ON:
szerintetek ma papír lesz?
nyer az ATletico, Villarreal, Real Madrid ?
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Villareal 0-1 H
Real Sociedad V
Atl Madrid H
real madrid V
Mallorca H
remélem jönnek a kötelezõ meccsek...
de azért túlzásokba nem kell esni😄😄
majd ha 100ezreket nyerek egy nap akkor jöhetnek az e fajta gratulációka😄😄 de az gyanítom nem ma lesz ha lesz egyeltalán😄😄
Kell még erre a
real madrid hendi
villareal
darts anderson
Honda - The Power of Dreams
büszke vagyok rád😛
am többiek, dean stb.. van 4ezrem újra bwinen..😞 segítenétek skacok? nem fogom elbszni megint elsõre.. szal csak értlemes meccsre raknám..
kösz elõre skacok
al tahaddi - al sowaihili
félidõ over 2.2ért rakni akarom erre felfüggesztik :S 2 perc és 0-1 -.-
na 2.5 overre megy akkor all in xD
követtem,itt is egy ideje semmi
hajrá porsmouth szép is lenne ha kihoznák ikszre
derby ne basssz már ki velem 😞
bezzeg a hull meccsen meg potyognak a gólók -.-
boron 1 gól meg derby gól lenne a perfect :S
ha nem jön egyikse akkor eddig az angol bajnokság ma 0-ra hozott kb (+100ftkb)
Derby v Millwall 0,5 gól fölött/alatt
Fölött(+0.5)2.30
Lehetséges nyeremény 325 HUF
1 fogadás @
250 HUF
hát hajrá xD
Lóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól
QPR nél is ez volt.. a várt csapat bekapott 1et, majd kiegyenlítettek, és KÉSZ..
Na mind1
QPR-Watford hajrááááá
Viszont a 8.5 eurom felvittem 16 felé, és a 8.5 feletti részt ki lehet venni. Szóval kiutaltam sportszámlámra ~2200 ft-ot meg még megvan a kaszinós is .d
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
"Ön egy azonnal nem kivehetõ bónuszt kapott 0,15 € értékben. Ahhoz, hogy kivehesse, teljesítenie kell a vonatkozó feltételeket (Eddig mindössze 4,00 € összeget forgatott meg a kötelezõen megforgatandó 19,00 € összegbõl)."
Ezért írtam, hogy nézze meg, neki mit kell csinálni a 8,5 euróra 😄
na hajrá cp még1 gól ill. boron 1 gól + derby gól / fél over
Getafe gól
1,98x
???
am ruletten mikor kaptam 1 eurot akkor amit felette nyertél azt kivehetted , itt nemvágom mivan :S
ahol nekem kéne 1 gól vagy hazai gól még mindig semmi 😞