Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1-1 na még egy gólt 😊
remélem este nem nyer a milán 😊
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
szerintem itt a forumon senki nem tett egy almeria gyõzelemre. vagy igen ?
pont egy Real ellen ?
A szarnak is vannak különbözõ fokozatai 😄
mit számít a tabella inkább az egymás elleni meccsüket kellett volna megnézned ráadásul az almeria még nem nyert otthon valamikor már õk is szeretnének nyerni...
hát nem egy szar csapat csak utolsó 😄D😄:
Nem az Almeria jó hanem a Real gyenge. Ez azért nem mind1 szerintem
Alien nézz rá a tabellára 😊 és legközelebb tegyél Almeria gyõzelemre 😊))))
Azért az Almería nem egy kis szar csapat sztem, csak nem tudják befejezni a helyzeteiket..
Honda - The Power of Dreams
real húzzon bele, 3000et érne a gyõzelmük.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Simába ment rá a téma azért egy realnak nem kéne szenvednie egy ilyen csapat ellen
hát ja vki mondta itt ,de én meg mindig mondom a magamét h hendire sose , fõleg nem egy faxa kis almeira ellen 😄 bár én simaba se mertem volna bevállalni.. no hajrá 1.5 over! gyors 1 gólt aztán ferrari is reménykedet a 2.5 overhe xD
no most raktam a 1.5 overre még 😄 vagy bukok vagy jön most xD
CR beindulhatna már
bazd szopik a Real XXXD már elment a szelóm, szóval mind1, de ha még életben lenne most kezdenék ideges lenni XXXD
Jaja, nekem kell is a Real mind2 cs gól ill a barcán csak a barca rúg xDD
REAL hajrááá
REAL hajrááá
na real hendire aki rakott szívhat xD 😄DDD
ezaz!!!!
😄 de tudtam h lõnek a hazaiak egyet xD no hajrá 😄DDDDDDD megérdemelte a real xD szép gól 😊
no még1et akkor!
😄 de tudtam h lõnek a hazaiak egyet xD no hajrá 😄DDDDDDD megérdemelte a real xD szép gól 😊
no még1et akkor!
wáow 1-0
Banán komám segge alatt kezdhet izzadni a szék 😄😄😄😄😄😄
Na 1, csak nem REal 😄😄😄😄
egy real meccses streamet valaki küldjön nekem pls
Biztos azt látta gólnak, amit Ramos üres kapura fél méterrõl kihagyott 😄😄D😄😄:
MIlyen 1??? 😄
academica-benfica x lesz 😄😄
cak mert benfica zsinórban 40 lejátszott meccse nem x-elt most a 41.-en már jön az X😄😄
cak mert benfica zsinórban 40 lejátszott meccse nem x-elt most a 41.-en már jön az X😄😄
lesz 1 gól akkor levédem a szelót azt legalább nem bukok :S
Aha!
nem kell parázni az Almeria egy kis jelentéktelen csapat. Úgyis elfáradnak a következõ félidõ felénél akkor meg majd a Madrid jól megszórja õket 😊
nem értelek amúgy azért mert nagy csapatokra raksz nem feltétlenül kell jönni a hazai gólnak vagy overeknek stb...
Én utoljára mikor ilyen játékot láttam tõlük, akkor a végeredmény 0-0 lett 😄 a csodás Levante ellen 😄😄😄 Almeira kb hasonló szint 😄
Porto 2-0
Real Madrid kellene és a Barca
másik szelón milan gyõzelem😄
Real Madrid kellene és a Barca
másik szelón milan gyõzelem😄
Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor
Ejejj.. Nekem ha jön a real 1.5 over akkor -4 ha nem :S akkor -8
Úgy néz ki h. ma mellényúltunk.. bezzeg múltkor 😄D
Úgy néz ki h. ma mellényúltunk.. bezzeg múltkor 😄D
real 1.5 over már 1.5 xD
Én meg over 2,5-re tettem 22K-t 😄 Már úgy veszem oda 😄, ezek nem lõnek ma 3 gólt.... Szóval faxa votl a mai nap 😄 -35, -22 Hurrá 😄 Legközelebb negyedosztályra teszek az jön legalább 😄
pana félidõben 2-2 most meg 0-0 :S ott is 1 gólt hozzon már össze vki