Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a real 5hónapja van így, a barca évek alatt összeszokott.. elfogult voltam..
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Honda - The Power of Dreams
most is elhintenek egy 5ost? 😄
egy realfan..
Összes gól szám a között 10:00-19:59
ez lemaradt xD
nagyon tele lenne a déligyümölcsöm ha nem nyernének.
Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor
grat 😄
na barca 1-0 😄 megkellett volna tenni a félidõ 1.5 overt xD
am most megmondom h jövõhéten idegenben a real nem fog nyerni az atletico ellen 😄 sztem 2-1re kikap azt jön a ho...
szépen hozna 😄
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor
Almeria CF - Real Madrid -X2
Inter - Bologna -1X
Napoli - Fiorentina -1X
100.000--->162.000
Asszem fakye...na es ujbol bebizonyosodott hogy nincs "tuti" meccs xD Real meccsen egy kicsit az agyfasz kerülgetett 1.05-ös szorzoert.
Ja es az over 1.5 is jött a 12ezres szelon,de ahhoz kell meg egy marseille 1 vagy kettö.
bár ikszet várok,de eléggé szemezek a dnb hazaival is
persze a real a játék alapján örülhet ennek az egy pontnak is!
\" You\'ll never walk alone\" /// \"fix my problem with the blade...\"
ez most bebízonyosodott!
na ferrari meg én is picit idegesek lettünk mert majdnem meg volt a 2.5 over...
csak hát ugye ha így játszottak volna 0-0 nál mint 1-0 utan akkor már rég meglett volna...
vajon barca is játszik egy faxa 1-0át ?XD
X re játszani a 20. csapattal.<#idiota>#idiota><#guluszem1>#guluszem1>
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Szerintem a foci gólra pontosítok eredményre játszák és ha egy csapat kiesik az elsõ osztályból nem mondanám, hogy jó teljesítményt nyújt. De biztos én gondolom rosszul
over 1.5 is yeee
Barca meccsen csak a Barca szerezzen gólt, és akkor "csak" -2k a mai nap..
no de 1.5 over megvan 😄 hajrá ferrarinak a 2.5 over xD