Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
mit csinálsz, stbstb
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
5-0 lett az odavago akkor meG? xD A cel az h rugjanak egy golt,es pihenjenek egyet,mert az nem igazan normalis hogy hetente 2-t jatszanak,ha meg jön a BL akkor 3-at is akar..
under 5.5 kell!
(+NYR,Florida,Minesota rendes játékidõs)
Na jó éjt mindenkinek
Honda - The Power of Dreams
gyözni akarás...már gyöztek 😄😄 lentebb is irtam miért kéne 110%on hajtaniak magukat full A keretes kezdö 11el sérüléseket kockáztatva beleadni semmit 😄 most komolyan az tényleg köpet szar aki emberelönybe nemtud golt rugni láttunk is rá pár példát de hány olyan csapatot látunk nap mint nap ami "a gyözni akarás legapróbb mozzanatát se nyújtja" LOL szerinte mnaponta vagy ötöt és itt a lényeg szoval ezzel indokolni hogy mekkora trágya fos...kicsit erös ...de azért Cool Story bro!! 😄D😄😊

a legszánalmasabb h szemeztem a betis sikerrel 1.5ért de eszembe jutott az odavágó mikor a barca az utolsó 10percbe rámolt be vagy 3at 😞
na bazdmeg ez a jó öreg magyar mentalitás 😄DDD
barca meg nem is erõlködik h legalább X-re hozza ami elég szégyen :S
egyszerûen szánalmas!
hol vannak a barca drukkerek?😄 most istenítsék a csapatukat h ennyire szarok 😄DD
3-1re kikapnak egy betistõl!
azért ez is a barcát minõsíti h ha megy a rotálás akkor kalap szart se ér a csapatuk a szokásos kezdõ 11en kívül!
ennyit a nagy barcáról,az az igazán jó csapat amelyik nem csak egyfajta felállással tud meccseket nyerni sztem , no meg mindig a gyõzelemre játszik!
barca most mit csinált? alig ment elõre,nem is tudott de a betis bár tudták h esélyük nincs atj-ra azért mentek elõre és nem ültek rá a 3-1re!
barca és inter egy köpet *****se ért!
egyik emberelõnyben nem képes még gólt lõni míg a másik meg a gyõzni akarás legapróbb mozzanatát se nyújtja :S <#levele>#levele><#levele>#levele>
Ilyenkor persze nem merek nagy tétet rakni. 😊
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
+
Szineszkedesert vagy serülesert 10 perc pihenö.Mert az mar nem vicces hogy percenkent összeesik valaki a vegefele hogy huzza az idöt,odarohan a mentöosztag lefujjak varazs sprevel a sebet es rögtön ,meggyogyul..aha a lofszt...ha serules van ha nincs,leviszik szepen a palyarol es 10 percig "apoljak" csak nyugodtan,hiaba hogy mar 3 perc mulva jol van,akkor is kötelezö lenne kint dekkolni.Ekkor mar meggondolja az ember hogy erdemes e 10 perc piros lapot kockaztatnia,vagy kibirja azt a fajdalmat a palyan is... a szineszkedöknek meg ezzel befellegzett.
-a 0-0-ás meccsek után mindkét csapatnak -6pont
-ha az elsõ fordulón egy csapat minimum 3 góllal jobban teljesített, akkor amennyiben a második fordulót elbukja, úgy 6pont levonás jár....
basszák meg ezt a néha játszok néha nem hozzáállást. akkor néha kapjanak pénzt néha nem. Én ilyet csinálnék a munkámban tudjátok mi lenne már? Az a minimum, hogy egy fillér nélkül és munka nélkül basznék egy mókust az erdõben mert más nincs....
netán 500ft? 😄😄
OSC Lille - AS Nancy Lorraine 1 1.40
Inter Milan - AC Cesena 1 1.20
Összesen: 2,10
Elég durva összeg ment rá. <#idiota>#idiota>
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
kurvaélet
csak azért mert kéne a 4.5over vicc bazdmeg persze kimarad :@@@@@@@@@@v
sok lehetõség nincs, de a Calgary tetszik
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
szal hajrá még 2 gólt pls :S
csak aztán nehogy belenyúlj abba is 😄😄
ivön brajter ten dö muuun muun muuun
amúgy azért tettem hendibe, mert elég sok gót lõ a csapat, és nem gondoltam, hogy gólt fog lõni a Cesena - ehhez hozzá tartozik a SAJÁT védelmemben 😄, hogy ha tudom, hogy Materazzi játszik, akkor nem teszek hendit (ugyanis Ranocchia nem léphetett pályára végül, mert az eredeti decemberi meccs idõpontjában, még Genoa játékos volt...)
na de mind1, ezt tiszta haszonból buktam, de van egy olyan érzésem hogy az éjszakai NHL meccsek közül megkínálok 1et 36al, és visszahozom a mait 😄
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Betis barca 2,5 over félidõrõl lemaradtam még a 20. percben.:S
Most meg a 88. percben 1,2-ért 14,4k-van a leeds arsenal 4,5 under.t tettem meg és jött is bár paráztam, amikor megláttam, hogy 4 perc lesz a hosszabbítás.😄

majd visszaöklendezi max 😄
én nem értem miért hendivel toltad õket, még ez a sima gyõzelem is necces volt az utolsó 10-15 percben 😄
olyan helyzetek voltak vendég oldalon hogy a hajam az égnek állt