Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Honda - The Power of Dreams
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
KÖSZÖNÖM hogy FELADTAD Nalbandian, most nem utállak annyira 😄DDDD
Del Potro - Baghdatis 1 szettbe NE legyen TIE BREAK !!! hajráááááá <#sir>#sir><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Ez fogadás érvénytelenített, akkor az 1.0 igaz??? Mint bwinnél a "Törölve"..
bet365 ön az van a fogadásomra írva, hogy "Érvénytelenített"
Van még esély??? 30k * 1,25 😊))
vagy 3-2 vagy 1-1 vagy 1-0
majd estefel megpróbálok összehozni vmit, bár addig lehet késõ lesz :S
Sry, akkor 3-1 lett 😄
A mocsok Florida leX 😞 kül jó lett volna.. 😄
Madrid meg nemtom. Otthon 1-1 lett :S
Barca kosárra 1x fogadtam 1,11-ért, és majdnem megszívatott..
én megraktam maradék 680ft-al mondom ugyis nyerni fog 😄
erre 0-6 :XDDDD
061 1 Atl. Madrid – Real Madrid A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz 1.40 V
046 1 Barcelona – Maccabi TA 1.23 H -> kosár
056 1 Sporting CP – Penafiel 1.18 H
@2,53
2000 —> 5079
Vélemény?
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Ki mit tesz ?
Én mára csak az esti orákban lévö mecsekre teszek , a nap folyamán semmi normális nem lessz :S
Vizsgaidõszakot azért szeretni, mert kihagy 3 napot, és 1200 új üzenet van 😄 Mert nagyon sokat otthon vannak, és írják asok üzit (én is xDD)
Internetes Fogadások, Tippmix
(1201 új üzenet)
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
HÁT NEM FELADTA EZ A CSICSKA???????<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer> kurva annyát... 4.0 volt az ellenfélre basszus.. Na mind1 -30k.. van még 5k, abból kell valamit kezdeni..:@
Szedje össze magát mert ez így nem állapot......<#falbav>#falbav><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer>
Hajráá Soderling R.
Juan Martin Del Potro elsõ szettben ne legyen Tie break!!!!
ÁMEN 😄
😞(
NY Rangers under 5.5 se jött be -10k
Ma semmi jó nincs, szal faxa..
Hivatalos oldalon meg nem találtam semmilyen részletezést, lehet, hogy csak késõbb rakják fel. :S
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Valahogy szerintetek meg lehet reklamálni, hogy mégse 64:57-kor volt a gól, hanem 64:59 után? Ha igen akkor hogy?:S
Na mind 1. Most bánom igazán hogy nem bírtam elaludni egy fél órája.
Most már csak az éjjeli NHL meccsek hozhatnak valamennyit vissza belõle:S
Nfl ben is gondolkodok, de annyira eltérõek a vélemények, minden esetre a packers nagyon jó.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
meg fent ki van téve három szín, klikk rá aztán nem kell írogatni :]
64:57-kor gól?????!!!!!!???:@:@:@
Ennyi prioslapot a meccsen😄 Perunak 1, Argentínának 4😄 Elsõ piroslap Argentina 3,5-ért?! xD