Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha választanom kéne ÉN inkább barca handy-re tennék...
Sevilla helyett Barcelona 0-1 H ????
köszi még1x
192 1 Sevilla - Levante 1.38 H
138 1 Cottbus - Bielefeld 1.43 H
199 1 Genk - Kortrijk 1.35 H
163 1 Middlesbrough - Preston 1.55 H
169 1 Celtic - Aberdeen 1.23 H
148 1 Arsenal - Wigan 1.20 H
@6,09
-30k.. miért nem overre tettem 😄 wáááááááááá
Honda - The Power of Dreams
20k -> 30k 😊
Am. Valencia, Arsenal, Sevilla..én ezekben bízok..talán még a Dortmund, Celtic, Bayern (:
Tegnap az Azsia kupán nem jött be a J-J továbbjutás, az esélyesebb J ment tovább, így remélem ma is így lesz, és az I-I bõl csak Irán megy tovább... xD Statisztika<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
andros írta: [i]"megvannak az,,embereim":-)világszerte.-)
ezt viccesen irtam,de volt benne részigazság-amig kûlföldön fogadtam,összebratyóztam egy taggal,aki szerzõdést kötött egy bizonyos dascalossal(a görög fogadásguru)-miszerint ,ha adsz neki ezer eurót-1 év alatt megduplázott nyereményt ad vissza belõle minimum!..a,minek asszem egy nagyon kis %-át adod neki..
a pasi belement,5-7 éve dascalossal tippel,azóta házat,kocsit,lakást vett magának ebbõl..de nem akárhol hanem Milánóban,ki is költözött oda..
szal ameddig tartottuk a kapcsolatot foylamatosan értesitett a görög tippeirõl(barátok lévén),ám mivel az,,azonnal,hirtelen meggazdagodott"emberek táborába tartozom.egyik napról a másikra szeretnék(és fogok)milliókat nyerni,nincs tûrelmem 1 évet várni
az infót azért osztottam meg,mert eme Dascalosnak kiépitett csatornája(emberei)vannak a világ minden táján,ismeri a bundagayanús meccseket,infókat-azonnal jeleznek informátorai,ha egy adott országban felröppen egy tuti meccs..
õ általában 2,3 meccsekkel dolgozik egy szelvényen(nem többel),viszont kemény eurókat pakol fel
az oddsai viszont érdekesek..2 feletti oddsokat választ,ritkán 1,5-2 között,de alatta sohasem
szal ezt scak azért meséltem,mert irtad,hogy megvannak az,,embereim":-)
a hsv-frankfurt meccs hirét valóban nem a magyar sajtóban olvastam.-)"[i]
Walter Sobchek írta: @andros: "Igen igazad van a magyar média az össze-vissza szokott hazudozni.Átnéztem a Kotor honlapját meg montenegrói újságokat és ott írták,hogy nagyon nincs dohány a Kotornál és cirkusz van az elõzõ fordulóban a bajnokin 10 góllal kaptak ki egy hurkától és így megtettem a Vasas-t és jött,de sajnos rajta volt a Sopron ahol sehol sem írták,hogy a két amerikai légiost ki sem vitték ez meg is látszott és buktak is.
IGAZAD VAN AZ INFORMÁCIÓ AZ NAGYON FONTOS,DE NEM MINDEN.
Egyébként nekem 2002-ben volt egy fülesem,hogy a Haladás-Dunaferr hazai lesz 2,95-ért(akkor nagyon jó volt a Dunaferr)és kimentem Párkányba és felpergettem rá egy 50-est és lõn jött is 3:1-re utána kaptam egy infót,hogy a Sopron-Honvéd vendég lesz nosza már füstöltem is és aprítottam 2 kilóért a Honvédot várva 7 kilós nyereményt,de sajnos ez a bunda rosszul sült el,mert nyert a Sopron.
Az igazi bundát kevesen tudják,mert azért fizetni kell különben az egyik haverom kint spanyolban azt hallotta,hogy a spanyol 2 meccseit 100-120 millióért meg lehet venni és akinek van dohánya megvesz két meccset mondjuk 250 millió forintért legyen mindkett 0:0 és akkor összeköti azt hogy melyik csapat lõ gólt hazai vendég vagy egyik se ennek az oddsa kb 10 körül van tehát van 100-as szorzód és mehet a kasszához járulni.
Szerintem sok gazdag csinálja ezt,mert a sok csóró hülye világszerte szórja be a lét és abból marad mindenkinek fõleg sportfogadásszervezõnek,de csurog másoknak is akik nem tippelnek hanem szimpla befektetõk!!!!!"
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Manchester United - Birmingham
Gólt szerez a hazai csapat : Yes (Nyereményszorzók : 1,03)
Bayern München - Kaiserslautern
Gólt szerez a hazai csapat : Yes (Nyereményszorzók : 1,02)
Borussia Dortmund - Stuttgart
Gólt szerez a hazai csapat : Yes (Nyereményszorzók : 1,07)
Arsenal - Wigan
Milan - Cesena
Bari - Napoli
Gólt szerez a vendég csapat : Yes (Nyereményszorzók : 1,20)
Mivel tegnap hívott meg haver betclic-re és feltettem a Sochaux-ra az összess zsét amit nyitásként tettem rá vagy bejön vagy nem alapon ugyis visszaadják ha bukom.É mivel bejött tisztán nyertem 2500Ft-ot feltettem ezt a 2500FT-ot erre a szelvényre!
Next PC upgrade: 2022
Barcelona-Maccabi TA H 1.23
Milan-Bari H 1.25
Atl.Madrid-Real Madrid V 1.73
Pardubice-Litvinov H 1.58
Tét:500
Eredõ Odds 8.32115
Nyeremény 4.160
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
aggyad nekiiiiii
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
de am esélyes
jó éjt mindenkinek
Wolverhampton v Liverpool 1-es csapat 0.5 gól fölött/alatt
Fölött(+0.5)1.363
Aston Villa v Manchester City 1,5 gól fölött/alatt
Fölött(+1.5)1.25
Borussia Dortmund v VFB Stuttgart Mérkõzés nyereményszorzók
Borussia Dortmund1.50
Ausztrália v Irak 2-es csapat 0.5 gól fölött/alatt
Fölött(+0.5)1.666
Palermo v Brescia 1,5 gól fölött/alatt
Fölött(+1.5)1.222
Tét.: 1.000 HUF
Lehetséges nyeremény 5.208 HUF
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
hajrá elche
ha õk lövik akkor faxa nekem
ha hazai az is jó de nem annyira 😄 most raktam 4k-t a fél overre 1.8ért xD
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
\" You\'ll never walk alone\" /// \"fix my problem with the blade...\"