Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
mára ezt raktam:

Udinese-Inter X2
Gijon-Atletico X2
4000 x 1.92

hajráhajrá

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

szomferi
és akkor a fõszelóm, most nagyon bízok a Milanban, remélem nem ok nélkül...

38 Real Madrid - Mallorca H 1.15
49 Milan - Cesena H 1.20

Eredõ odds: 1.38000
Tét: 14500 Ft
Várható nyeremény: 20010 Ft

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

szomferi
New York Jets - Pittsburgh Steelers

Örülhet a Steelers a Jetsnek? A pittsburghi játékosok nagyon szerettek volna otthon pályára lépni a fõcsoportdöntõn. Ezt az esélyt megkapták, és nemsokára bizonyíthatnak a Heinz Fielden. Azonban jól jártak-e egy feltüzelt Patriotsot verõ csapattal? Szinte mindenki a New Englandet várta a Superbowl-ba, sokan úgy gondolták ez Bradyék szezonja lett. Aztán jött a Jets és tetszetõs játékkal valamint óriási védelmi munkával kipottyantották a legnagyobb esélyest. A hazai pálya ettõl függetlenül megvan a vasgyáriaknak, de vajon mire lesz elég ez ellen a Jets ellen.

A Baltimore meccsen kevés pontra számítottam és igazi defense harcra, nos a 2 eladott labda és a buta pittsburghi hiba gyorsan megölte a tippemet. Persze ez is benne van minden meccsben, de most ismét a kevés pont felé hajlok. Hogy miért?

Fokozottan igaz erre a meccsre is, hogy a két legkeményebb defense fog pályára lépni. A Jets defensenek úgy gondolom már nem kell bizonyítania képességeit, miután egy Peyton Manning féle Coltsot és egy Tom Brady féle Patriots offenset semlegesített sokszor nagy sikerrel. Mindenki egészséges a védelemben. Darrele Revis-Cromartie páros fantasztikus teljesít a rövid, de fõleg a hosszú passzok levédésében. A linebacker sor és a defense fal kegyetlenül jó a futások ellen. Nagyon szépen sûrítik a folyosókat. Nem látszik a csapaton Jim Leohnard hiánya, aki a védelem feje volt sérüléséig. Nagyon szépen pótolja õt David Harris játéka. Igazi szikla a Jets defense, futásokat nagyon szépen olvassák és a passz elleni védekezésük is szinte meccsrõl-meccsre jobb. Amit még meg kell említenünk azok a blitz-variációk és a pass rush. Óriási segítséget nyújt az a védelemnek, ha többször is sikerül odaérni az irányítóhoz a pass rushereknek, elsõsorban itt Calvin Pacre és Shaun Ellisre gondolok. Nyomás alatt egyetlen irányító sem szeret játszani, és a Jets sikereinek eddigi kulcsa a védelemben, hogy Bradyt és Manninget is tudták siettetni nem egyszer.

A másik oldali defense sem egy egyszerû feladvány Sanchezék számára. Azt ugyan hozzá kell tennünk, hogy a tavaly rookie Mark Sanchez nagyon sokat fejlõdött a szezon alatt és kezd vezére lenni csapatának. Igazán jó irányítónak még nem nevezném, de egyre bíztatóbb a teljesítménye és ha fele olyan jól fog játszani, ahogy a Patriots ellen, akkor lesz esélye az offensenek. Azért is kell majd többet vállalni Sancheznek, mert a steelersi védõfalt sem egyszerû lábon megverni. Ligaelsõ a védelem a futások levédkezésében, õszintén szólva nem hiszem, hogy Greenenek és Tomlinssonnak sokszor lesz esélye valami nagyot húzni. A secondaryt mondanám inkább sebezhetõ pontnak. Ryan Clark és Polamalu párosát itt is meg kell emlíenünk. Nekik is erõsségük a playek olvasása, és képesek sokat hozzátenni a passz elleni támadások ellen. És akkor még nem is beszéltünk a szörnyrõl, James Harrisonról. Harrison 3szor sackelte Flaccot a múlt meccsen, nagy fegyvere lehet a Steelersnek ez a srác. Persze itt is kérdés, hogy mennyire tudnak majd odaérni Sanchezhez, de egy-két sackre szerintem most is lehet számítani a meccsen.

Nagyon jó mindkét defense és egy fõcsoport döntõ már teljesen más, mint egy elõdöntõ. Mindenkét csapattól összeszedett és gyönyörûen megkomponált játékot várok. A Rex Ryan féle defense szerintem bõven gondot fog okozni BigBenéknek, és fordítva is Sanchezék sem fogják olyan kellemesen érezni magukat a pályán. Szoros meccs két fantasztikus védelemmel és kevésbé jó támadóegységgel. Mendenhall képes lehet akár itt is TD-t futni, de sokat nem várok tõle. Roethlisberger-Ward-Wallace sem lesz szerintem túl termékeny. A túl oldalon nem sok éle lesza futásoknak. Viszont pályára lép volt csapata ellen Santonio Holmes, akit eléggé sokra tartok és a Jets egyik legveszélyesebb fegyverének. Dustin Keller okozhat még meglepetést, de a TE-ket szépen levédi általában a Steelers. Szó mi szó, nálam ez egy under és a végén az eddig jobb játékot mutató, jobb formában lévõ Jets vendéggyõzelme.

Tipp: 42.5 under

Odds: 1.5

Iroda: bet365

Tipp: New York Jets +3.5

Odds: 1.9

Green Bay Packers - Chicago Bears

Kell ennél nagyobb rangadó egy NFC fõcsoportdöntõn? Sajtfejûek a medvék ellen. Ezt a párosítást 1921 óta játszák és már 181szer találkozott egymással a két csapat. A Bears a tavalyi csalódást keltõ szezon után felállt és a fõcsoportdöntõig menetelt idén. Lesz-e innen tovább egy olyan ambíciódús csapat ellen, mint a Green Bay? Az ellen a Green Bay ellen lépnek pályára, amely csak az utolsó alapszaksz fordulóban tudta kvalifikálni magát a playoffra, kitalálhatjátok ki ellen. Igen, a Bears ellen. Sokan mondták akkor, hogy a Chicago nagy lehetõséget szalasztott el, hogy nem ütõtte ki legfõbb riválisát. Mit hoz a sors, a Packers nehezebb úton, de elverekedte magát a fõcsoportdöntõig és a nagy páros most a Superbowlért játszik egymással.

Nyer a Packers. De miért?

Több oldalról közelíteném meg ennek az állításnak az alátámasztását. Elõször is kiemelném, a Green Bay vezérét Aaron Rodgerst. Õ az a QB, akitõl minden védelem fél. Elképesztõen lát a pályán és rendkívül higgadt, másodpercek alatt képes a legjobb döntést választani. Higgadsága és alacsony vérmérséklete társaira is pozitív hatással van. Erõs keze van akár a hosszúpasszokra és rendkívül precíz a rövidpasszos játéknál is. Ez nem biztos, hogy olyan ütõs lenne egyedül, ezért is van nagyszerû elkapókkal körülvéve. Donald Driver és Greg Jennings a két nagyágyú még csöndben van a rájátszásban ( TD nélkül), de ha megnézzük Rodgers zsenialitása abban is rejlik, hogy két legkeresettebb elkapója nélkül is képes eredményesen játszani. 5 különbözõ játékosnak adott már TD passzt a rájátszásban és akkor ugye még Driveréket nem is említettük. Szét tudja szórni a labdát sok ember felé, és képes 6-7 elkapót (értsd bele a TE-ket és RB-eket is) is megjátszani egy meccs alatt. Ez az a tényezõ, amiért olyan eredményes a Packers, mégha túlsúlyban van is a passzjáték a playek hívásánál. Ugyanis a Packers futójátéka nem túl termékeny és nem túl eredményes. Azonban meg kell említenünk egy újonnan felfedezett srácot, James Starksot, akinek elsõ szezonja ez a Packersben és még csak 3 mérkõzésen lépett pályára, de már majdnem 200 yard fölött van a playoffban. Õ az akirõl sokat egyik csapat sem tud, és tehetséges játékával gondot okozhat a keményebb védelmeknek is. Kuhn próbálkozásai inkább a rövid yardos szituációknál kifizetõdõk, és mondhatjuk Rodgersrõl is, hogy mobilis irányító. Ezzel mindent el is mondtam a Green Bay rush playeirõl.

Másik nyomós érvem a sajtfejûek védelme. Mondhatni könnyen átlépett a Chicago a Seahawkson, nagy ellenállásba nem ütköztek a meccsen. Wild cat formáció, minden volt már a végén. Cutlerhez nem ért oda a Seattle és õ köszönte szépen, osztogatta a labdákat bõszen, az amugy sem acélos Seahawks secondaryébe. Teljesen más lesz ez a Green Bay védelem, mint a gyengécske Seahawksé. Jay Cutler nem egyszer fog a földön landolni, és nem egyszer fognak odaérni hozzá a linebacker sorból. Ki ne ismerné Clay Matthews-t a ProBaller linebackert. Már 3 sacknél jár a playoffban, és akkor még ott vannak Rajiék és Bishopék is. Lesz gondja a Bears QB-jának, mert az az offense fal amúgy sem túl biztonságos, hamar összeomlik a zseb és nagy védelmet nem fog nyújtani ezek ellen a srácok ellen. Valmiért úgy gondolom, hogy nem fog olyan soakt passzolni a Bears, mint a Seattle ellen. Minimum két nyomós érvem van rá: Charles Woodson és Tramon Williams elit CB-k személyében. Passz ellen nagyon jó ez a Packers defense, de a futásokkal gondjuk lehet. A rushoakt kevésbé jól védik le, és Matt Forte valamint Chester Taylor futásai veszélyesek lehetnek. Viszont csak futással nem hiszem, hogy legyõzhetõ a Green Bay. Cutler ha vállal, márpedig vállania kell majd, akkor könnyedén eladhatja a labdát, mert nem olyan bíztatóak az õ passzai, fõleg ha nyomás alatt lesz. Kõkemény az Green Bay védelem is és szerintem nehzen fogja feltörni a Chicago.

A Bearsrõl annyit még, hogy igazi erõsségük a védelmük. Amelyben olyan rutinos játékosk foglalnak helyet, mint Julius Peppers, vagy Brian Urlacher. Nekik talán ez az utolsó igazán nagy esélyük, hogy Superbowlt játszhassanak. Kellemetlen perceket okozhat a Bears védelme a Packersnek, de a rohamokat nem fogják bírni a meccs végéig. Márpedig, ha sikerül hamar leparancsolni Cutlerékat a pályáról, akkor eléggé el fognak fáradni a medvék védõi. Devin Hesterrõl annyit, hogy neki soha a büdös életbe nem fogják odapuntolni a labdát, idei elsõ meccsükön nagyon pórul járt a Packers, amikor Hester jó 50-rõl visszavitte nekik.

Nem lesz egy szép meccs, egy fair meccs, de miért is lenne az egyik ekkora rangadó. Óriási presztízs meccs és igazi rangadó hangulat. A közönség segíthet a medvéknek, félelmetes is a Soldier Field, de nem a Green Baynek, aki úgymond törzsvendég itt. Hiszen azt, hogy gyõz a tudásbeli különbség és nem jut be a Bears a Superbowlba, mert nem érdemelnék meg szerintem. Green Bay nálam a továbbjutó.

Tipp: Green Bay

Odds: 1.54

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

grebber
De biztos mindenki a Villarreal gyõzelmében.

Next PC upgrade: 2022

dragon11
<#eljen>

szomferi
250 Villarreal - Real Sociedad H 1.46
247 Real Madrid - Mallorca 1. félidõ eredménye H 1.34

Eredõ odds: 1.95640
Tét: 4000 Ft
Várható nyeremény: 7825 Ft

mára egy ilyen van

Barnabyka
NA jó én ma nem szenvedek, nem tetszik a kínálat..
Villareal-Real Madrid-Milan kombit megdobom, pont 2x odds aztán meglátjuk.

AlieN911
Udinese-Inter meccsen mind2 csapat vágjon 1-1 😄

Honda - The Power of Dreams

Barnabyka
Pedig ha még az atletico is 3-0ra verte otthon a mallorca-t akkor szerintem a real is kitömi õket, könnyed játékkal.

vkit kiütöttél 😄

real sima lehet az over de veszélyes még a 2.5 over is ott
Barnabyka
mondjuk nekem bõven elég ezek közül két meccs is és nekem a Sedan+Villareal kombi tûnik barátságosnak meg esetleg mellé még a Milan, de gondoltam érdeklõdök..és köszi mert így kettõ máris kiesett (:

(am. ez az azonos sorszámú duplaposztom, hogy sikerült be?) 😄

gladbach odavágn 6-3ra nyert, azért belõlük kinézem h képesek most is nyerni 😄
bari sztem X lesz
Effe88
hát hogy nem mindig a papírforma a nyerõ nem hittem volna

grebber
Mi komoly?

Barnabyka
Sokszor nem hittem volna az elmúlt idények alapján, hogy ilyet mondok de manapság már az Ajax meccsei lehetnek unalmas 0-0-al végzõdõek is.

Effe88
komoly?😊

Effe88
kb. ugyan ezeket néztem ki én is

grebber
Én így vagyok minden meccsel hiába a statisztika én is focizok és tudom mi a dörgés.Sajna nem mindig a papírforma a nyerõ.

Barnabyka
Twente-Groningen X
Udinese-Inter 2
Bari-Napoli 2
Frankfurt-Oberhausen 1
Mönchengladbach-Leverkulsen 2
Sedan-Metz 1
Getafe-Espanyol 2
Villareal-Real Socieda 1
Real Madrid-Mallorca over 3,5

Elég gyér a mai kínálat de ezek közül fogok szemezgetni mára..szerintetek?

kupára nemhogy all in-t de még aprót is veszélyes! ezek szeretnek ikszelni...
grebber
PSG-re mit mondotok mennyire biztos hogy gyõzni fog?Szeretnék rá egy mindent vagy semmit de sajnálnám nagyon ha elbuknál 😞

apafej megmondtam,hogy vendégek gólt lõnek ugye? 😄 (UNAM)
azt 3-3 lett XD
Shep
Carolina Hurricanes @ Pittsburgh Penguins – Money Line Pittsburgh Penguins @ 1.71 Won

Evan Dunham - Melvin Guillard
UFC - Fight Night 1x2 2 2 (0-1) 3.07

Cole Miller - Matt Wiman
UFC - Fight Night 1x2 2 2 (0-1) 2.40

Washington Wizards - Boston Celtics
hendikep 1 (+6.5) 1 (+6.5) (85-83) 1.92

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Éjszakai:

Elvileg minden meccs papír, de nem kell meglepõdni, ha valamelyik elmegy.ennyi.
grebber
Csak bejött valami:

Arsenal - Wigan H 1.20
Manchester Utd. - Birmingham H 1.20
Bayern München - Kaiserslautern H 1.19
Ausztrália (H) vagy Irak (V) jut tovább H 1.29
R. Nadal - B. Tomic H 1.01
Celtic - Aberdeen H 1.23
Irán (H) vagy Dél-Korea (V) jut tovább V 1.67
Barcelona - R. Santander H 1.05
Beira Mar - Porto V 1.36
Benfica - Nacional Madeira H 1.22
T. Robredo - R. Federer V 1.02

Attila8805
Igazság szerint nem a módosítgatással van baj csak harmadjára kérdezed meg hogy Vélemééééény?
Nem tudom hogy csak engem zavar-e de engem már egyre inkább.
Eleinte még sajnáltalak is hogy mindenki baszogat de már nem csodálkozom XD

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

dragon11
Te nem szoktál módosítani?😄

Attila8805
ez már a 3.szelód😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

dragon11
kösz!

ha megkérlek véleményeznéd ezt a szelót??

250 1 Villarreal - Real Sociedad 1.46 H
245 1 Real Madrid - Mallorca 1.15 H
223 1 Fiorentina - Lecce 1.45 H
228 1 Hertha BSC - Düsseldorf 1.50 H
225 1 Milan - Cesena 1.20 H
217 1 Venlo - PSV 1.23 V

@5,39

18/13. És mégis beletenyereltem a Regginába 😄
Mai tippsor: ( Gólos fogadás terén elég gyenge a mai nap)

Hertha BSC - Fortuna Düsseldorf
Szerez gólt az 1-es csapat?
Tipp: igen 1.14

AS Bari - SSC Napoli
Tipp: igen 1.48

Blackburn Rovers - West Bromwich
Tipp: igen 1.20

Getafe - Espanyol

Anderlecht - Standard Lieg
A 2-es csapat szerez gólt?
Tipp: igen 1.57

CD Tenerife - UD Las Palmas
Mindkét csapat szerez gólt?
Tipp: igen 1.72

A 2-es csapat szerez gólt?
Tipp: igen 1.45

FC Utrecht - Ajax
Tipp: igen 1.30
dragon11
Jó reggelt mindenkinek. Ismét egy jó nap legyen!😊

250 1 Villarreal – Real Sociedad 1.46 H
245 1 Real Madrid – Mallorca 1.15 H
223 1 Fiorentina – Lecce 1.45 H
228 1 Hertha BSC – Düsseldorf 1.50 H
225 1 Milan – Cesena 1.20 H -> Cesena otthonában kikaptak, így San Siroba vissza kell vágni!

@4,38

Egy ilyen jöhet ma Urak?😊

de ha 5-6-szor bejön az 100-150k és akkor ha utána elmegy akkor is mind1, de errõl szerintem felesleges vitatkozni
tviktor91
Csak azt is kalkulald bele hogy el is mehet...es el is fog.

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

Mindenki azt mondja, hogy a 200k-t kéne kivenni, de majd kiveszem apránként, mert így 1,20-1,25-ös szorzóra nem tok rátenni 100k-t xD
szomferi
*tenni

tviktor91
Epp ezt akartam irni

szomferi
szerintem inkább pont fordítva kéne 😄
teniszt nem tudok teói, szrt lassan fizet 😄

amúgy Wozni a Eurosporton van, nézem is a babámat 😄

Na telibe 250k-nál tartok!😄 Remélem gyorsan kiküldik az 50k-mat xD 200k meg marad bent😄
tviktor91
Wazzeg elkurtak a bobmacskak az under 46 omat...-.-.-.-.-baj baj 16k😞

hát kb az lenne a vége, vagy találnának valami okot ami miatt nem fizetik ki a pénzt 😄
rooney8
ha ezt megcsinálnátok örökre kitiltanának titeket minden oldalról 😄D

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

szorozd meg kb 80-100-al és kb kijön 1600-2000misi, de ha nem is kell ennyire felvinni, akkor is lenne legalább 500😄
w77d
na és képzeld el ha a kezedbe nyomok mondjuk 20misit, hogy mennyé fiam alkoss XXXD

Na éjjelre ezeket 3k-val 1,86-ért😄

szomfelri: rakd meg 5k-val te is amit én éjjelre😄

w77d: elgondolkodok még rajta, de ha 2,5k-ból csináltam 238k-t, akkor 238k-ból mennyit fogok csinálni?xD
w77d
nem vagyok milliárdos XD

dragon11
így is az vagy:F

w77d
házasodjunk össze!! a te tehetségeddel és az én anyagi tõkémmel mi milliárdosok leszünk nagyon hamar XXXXXXXXD

szomferi
õszintén: rohadj el te buzi 😄😄😄

holnap tolni kéne valamit 10k-val, egy duplázás jó lenne 😄