Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Van ez a bónusz hogy ha berakok 10 ezret akkor õk is adnak 10 ezret!
"Hogy a bónuszt kivehesse számlájáról, minimum 3x kell megforgatnia, legalább 1,5x, vagy magasabb nyereményszorzójú fogadásokon."
Tehát egy meccsnek kell 1,5x szorzónak lenni vagy lehet több meccs is aminek össz szorzója adja ki az 1.5-öt?
Next PC upgrade: 2022
Humoros lett volna ha az utolso elmegy nem?XDDD
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION
50,000Ft -> 157.000 Ft
MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION
Igaz az volt a szándékom hogy majd nyerek és mindig kiszedegetek belõle.De ehelyett görcsölök hogy legalább visszamenjen 5000FT (ennyivel kezdtem) fölé!
Next PC upgrade: 2022
Spurs mennyen 5k-val simába? Fater azt jósolta😄 0-1
Honda - The Power of Dreams
gogogogogogogo
de gecmonecces volt csezmeg 1,25ért...
na Franciák nyernek, akkor 16k ha buknak, akkor 0 xDD
mind2 szelomhoz az kell xDD
Honda - The Power of Dreams
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
joisten mi van itt
Bazz, 1-2-nél mondom még tuti jönni fog 1 Inter gól, de mielõtt megraktam volna, kimentem a konyhába, visszajövök, és már 3-2. 😄
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Egyebkent pedig inter x2 nagyon erik.Köszönöm murraynak h nem tudott egy szettet nyerni,ezzel elbaszott egy 6200-->62.000es szelot,amihez meg a hetközi arsenal 1x kellett volna ami mar tenyleg alap.
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...
😄😄
twente............
EZ ÍGY nagyon nem jo
245 Bordeaux - Nice H 1.62
250 Osasuna - Real Madrid V 1.28
190 Franciaország - Dánia H 1.57
236 Frankfurt - Mönchengladbach D 3.30
255 Espanyol - Villarreal H 2.35
City beindulhatna közben
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
bazz ami neked kell az ujabban jön 😄
barca hendi--- tegnap lille 😄
most meg sztem a twente is xD
WEST HAM TI IS BEHÚZHATNÁTOK!!