Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sõt a vicc h a spurs 1 rohadt gólt nemtud verni!
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
teljesen megérdemelt gyõzelem volt, palermo nem érdemelt meg 1 pontot se
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
fél perc 1 gól elõny, õk támadnak!!!
hajrááá
Honda - The Power of Dreams
most 4.5 over + 2.5 over all in!!!
egyébként másik szelón meg anderlecht + fener gyõzelem kéne
na jönni látszik a 2.5over 😄
a vendég gól már jött is amit mondtam de azt nem raktuk meg 😄
ez már égés sztem...
mostmár 4-5 xDDD
márcsak 1 gól xDD
Honda - The Power of Dreams
ugye vágjátok h inter is 3-0ra ment meg emberelõnybe és a spurs ugy hozta fel szépen 😄
bilbao sztem 1et még vállal, atletico is lõ 1 gólt és kész 😄
atletico meccsen 2.5 over
fulham meg 3 perc alatt két büntetõt kapjon bazzz 😄DDDD
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Ez nincs valahol leírva hogy pontosan mi is van?
Next PC upgrade: 2022
MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION
amugy akkor nemrossz 😄 nagyon nem xd
Megelegednek most egy real gyözelemmel es ezzel +35-40el zarnam a ket napot,ami akar -2xx is lehetett volna.
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.