Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most a 85. percben mentem el a budira...
szerintem én valami varázsló vagyok basszátok meg 😄
48 Bari - Internazionale: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.75 3 gól
1 D. Brands - I. Ljubicic V 1.34 0-2
5 J.I. Chela - C. Zampieri H 1.13 2-0
Eredõ odds: 2.64985
Tét: 1000 Ft
Várható nyeremény: 2650 Ft
na ezt már szeretem <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#vigyor>#vigyor>
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
0:0nál
mondom amilyen máker az inter megnyeri 0-1re
ezért raktam meg õket 😄 ahogy megraktam 0-1
ezt meg mondom,ha netán van olyan mákom h jön a 1.5over és X lesz akkor is +ba legyek xD

www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
alig hiszem el 😄
csípjetek meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44
mondom ilyen nincs,hogy szinte utolsó lehetõség és belövi 😄DD
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
www.smart-bus.hu
mondom 500at (750jöhet) rakok az interre mert megnyeri 1-0 :S
hát remélem jön még1 gól mert kibaszottul kéne
és ezek pont most tudnak ilyet tenni? :@
mit csinált már?
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
www.smart-bus.hu
Eto ill mind2 csapat gól.. me...:@
Honda - The Power of Dreams
www.smart-bus.hu
a bíró egy szar
jogos büntetõt nem ad a barinak!
eto elvégzi a szögletet a kijelölt részen kivül 😄
hulladék ez a bíró -.-
Maicon aki próbálkozik és kész, ha az inter fele annyira probálni elõremenni mint a bari már lenne gól :S félek h itt a 1.5over elmegy :@
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
inter nem akar
bari meg nem tud.