Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
lenne egy olyan kérdésem hogy regeltem a bet365-re és tettem fel rá pénzt és a 100%-os bonuszt kihasználásra lennék kiváncsi hogy most megduplázta nekem amit feltettem pénzt ez oké de hogy hányszor kell megforgatni meg mennyit az egészet vagy csak a bonust??? jah és min hanyas odsz-n??
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
n mondom b*szhatom a 2.5overem 😄
erre gyors gólváltás...
esély visszajött ^^
hajrá!
Yeeeeeeeeeeee
na CC nyerd meg!!
Honda - The Power of Dreams
www.smart-bus.hu
2-3-4-5 éve a Roma-Lazio meccseken a Lazio nem egyszer okozott meglepetést, miközben a középmezõnyhöz tartoztak folyamatosan
na jönnek a játékosok, de mifaszért húzták el a meccs kezdését kb másfél órával <#nemtudom>#nemtudom>
gólt se lõttek
én meglepõdnék ha a bajnokesélyes otthonában pontot tudna rabolni!
én még a 2 gólós dortmund sikert sem zárom ki (2-0 v 3-1) a tippem
Tavaj oda vissza verte a Schalke, de legutóbbi összecsapásukat a Borussia nyerte, szerintem a Schalke nagyon oda fogja tenni magát.
-
Central Coast
10:00kor kellett volna kezdõdnie de még mindig nem megy, vki vmit errõl a meccsrõl? (2.5over van rajta)
Bursaspor 1,4
Gent 1,3
Sporting 1,25
@3,75
Szerintetek megér egy all int? xD
Honda - The Power of Dreams
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
megint 0 döntetlen az éjjel -.-
30 NY Rangers - New Jersey H 1.93
28 Atlanta - Calgary D 3.85
32 Toronto - Carolina D 3.80
29 Boston - Dallas D 3.85
Eredõ odds: 141.40473
Tét: 200 Ft
Max. nyeremény: 28280 Ft
Kombináció: 3/4 (4 alapfogadás)
de nem rakom meg, félreértés ne essék 😄
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
szerintem Dortmund rakható, vagy over is
am az academica meccsen a 0.5ovr sztem ajándék 1.25ért ugy h a hazai csapat emberelõnybe van?
academica piros -> all in 0.5over... 😄