Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Barnabyka
Na jó ha senki akkor marad az én elképzelésem 😄
(ezt msot beírom) .. TORONTO!

Barnabyka
Egy NHL szakértõ van itt?😄..éjszakai meccsekrõl érdemes valamit tudni?(kéne egy kis ajánlat, hogy ne legyen uncsi felkelni) 😄

--------------------------------------

Dean remélem látod a zsenialitásomat így utólag a Debrecen miatt(fõleg, hogy a másik alternatíva az inter 1,5 over lett volna) 😄

Shep
Na a bamba Sao Paolo kapus kihagyta a büntetõt 😞

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hát erre nagy összeget azért ne tegyél, mármint, hogy nem bírom ki 😄

Shep
Gyere rakjál lóversenyre ott nem kell csak max. 5 percig izgulni esetleg egyes ír versenyeknél olyan 7-8-at 😊 de ha a hirtelen adrenalin löketek íve vagy akkor Sunland Park elsõ 5-6 futama tuti jó választás mert azok 1-3 furlong-osak ami azt jelenti, hogy pár 10mp az egész 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

nem bírod ki , 1 hete is azt mondtad ,hogy mostmár egy darabig szünetelteted a fogadást 😄
szomferi
á csak nem...vagy mégis? 😄
én a Bayernt pakolom mint állat, teljes a csapat, Müller, Gomez, Ribéry és Robben élete formájában van, tuti lehozzák a meccset otthon és idegenben is <#eljen><#eljen>

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

4-0 , 1-4

egyébként lorient meg emberhátrányban lõ két gólt a bordeauxnak 😄D 5:1
Én holnaptól max szurkolni járok ide! Majd kedden kapok bónuszt a múltkori befizetés miatt, azzal fogadok BL-re, amúgy egy darabig elegem volt ebbõl a szarból...

ne mond neki,hogy rakjon az arsenal overre 😄DD mármint az arsenal lõ gólt mert akkor 0-0 v 1-0 lesz 😄DDDD
bár múltkor is nyert velük úgy emlékszem, szóval arsenalra rakhat bátran
jAsOn VoOrHeEs
Ja és a mai második szelón, amit vitt az auxerre 1,5 over, rajta volt még a heerenveen 2,5+ is. Nézzétek meg a hollandoknál a 3 mai eredményt. <#zavart1>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

+1
rakom a bayernt és sztem az elsõ gólt is õk fogják lõni, de sztem mindenki álla leesne ha nyernének vagy 3-0ra 😄
a durva,hogy interre 1-0át éreztem mig realra 2-0ás pontos eredmény , kurva ritkán van ilyen és akkor se rakom meg xD
mind1
olaszoknál hajrá napoli...
holnap meg gogo celtic!!!444
szomferi
látod látod, kell neked a sinterre tenni 😄
majd holnap az Arsenalra, tuti nyernek vagy 3 góllal 😄
legalábbis szerintem

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

valaki elvette a disznóid 😄
azért tényleg durva inter mindig hozza a 2.5overt
két ford-val ezelõtt jött az under a milan ellen, most megint 1:0 az elején talált góllal
de engem az idegesít mikor vezet a csapat és fél óra mire egy szabadrugást elvégeznek, meg egybõl feküdnek a földre...
Shep
Na ez is megvan ,de ha ez a meccs nem volt megbeszélve, hogy 1-0 lesz akkor hulljon ki Roberto Carlos összes haja 😊

MrSpock
Bsszák meg..ennyire antifocit! Hajrá Bayern! Nem szeretem a németeket,de remélem szétalázzák ezt az intert!

Go Jeff Go!!!!

jAsOn VoOrHeEs

<#duhos2> 😄

Dúrva, hogy jó 1,5 hete csak bukok mind1 mit teszek, nincs ennek semmi értelme..... Ha over teszek nem jön, minap 3 kimenetelre tettem elvitte Utrecht a 89. percben, szal kimenetl se jön 😄 stb stb....

Na jobb lett volna nem lépek be sportingbetre 😄 Megmaradt volna az 5K-m, -20K a mai...

Azt várhatod egész 2. félidõben volt vagy 1 kapuralövésük, inkább csak fetrengenek 😄

Hát ez vicc 15 másodpercenként fetrengenek 1 percet..... D:😄

MrSpock
Kibaszott inter lõhetne már még egyet! Bár komolyan ellene szurkolok,inkább menjen el a mixem! De szánalmas hogy nem tudnak gólokat lóni,fõleg korai vezetés után.

Go Jeff Go!!!!

Inter húzza az idõt tipikus olasz szarháziak, remélem cagliari talál 1 gólt....

Barnabyka
fúú basszameg mit mûvelt a Cagliari.. O.o 😄DDD

Interes faxi egy 8 perc alatt lement a pályáról, mintha vezetnének 8-al 😄 Komolyan mondom bárcsak kapnának kettõ gólt, ha már nem bírnak lõni még1et...

Igen valóban láthatóan megváltozott. És a sokak számára unszimpatikus oldala (a színészkedés, nagyképûség) szinte már teljesen eltûnt, illetve afelé halad. Így tovább.😊

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...

jah Adebayor mélységbõl indult

Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor

Barnabyka
Ha ma nagyon küzdött akkor a múlthéten az espanyol ellen? 6v1-ben volt nem egyszer.. megváltozott a hozzállása Ronaldo-nak és nekem így nem csak a tudása miatt szimpatikus hanem a viselkedése miatt is (:

de miért vette el tõle a labdát? a legvégén cr volt lesen és nem adebayor 😊 szóval nem vett el semmi...
Egyetlen szépséghiba hogy Ronaldo lesen volt szóval nem vett el semmi

Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor

CR-tõl sikeresen elvett (õ is) egy gólt. Egyébként régen láttam ennyire küzdeni valakit a Realban, mint ma a CR-t. És nagyon szimpatikusan is játszott, igazán megérdemelt volna egy gólt. De nem baj a lényeg a gyõzelem.

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...

Borussia Dortmund - St. Pauli H
Chambéry Savoie HB - THW Kiel V
HC Dinamo Volgograd (W) - HC Leipzig (W) H
Real Madrid - Levante H
Albacete Balompié - Recreativo de Huelva hazai csapat gólt rúg Igen

Egy kis nyeremény, a hétközi tippmix bukás után. 😊

1200 Ft >> 4464 Ft

szomferi
jéé tényleg, el is felejtettem

szomferi
na, holnapra egy Udinese, Ajax, PSV, Arsenal és Barca gyõzelem kell

miért?
Ekkora egy köcsög nyomorék tetûládát mint ez az adebayor... Nem csak gyökér de egy nyomorék is...

1-0 utan mondtam ferrarinak h rakja a 2.5undert vmi 4es szorzó volt rá 😄
ez marad ez már...
jAsOn VoOrHeEs
Espanyol ellen kiállították múlt héten.

Shep
Inkább legyen gyorsan 3-0 aztán lehet 3-1 a 90+-ban. 😊

szomferi
félek hogy a Levante berámol egyet még a vége elõtt, és oda lesz a hendim <#whatever>

amúgy Casillas hova lett?

2 gól kéne a meccsre, szóval gyors legyen 1-1 h ne nyugodjon meg az inter aztán 2-1 , v szopnak és 1-2 ? na az durva lenne
majd a 92.ben nyugi 😄

Hát lehet mégse lesz meg az az inter over 1,5 😄😄

Shep
Ez a hülye Inter mit szórakozik, el fogják szúrni ha így folytatják.

dragon11
pontosan

HAJRÁ CAVANI😛

Shep
Eto'o ma sem fog gólt lõni 😞

deal...

Shep
Akkor legyen a Napoli 😊

inkább az inter legyen mint a milan -.- nah életemben nemgondoltam volna hogy ilyet irok xd

Shep
Én sem örülnék ha bajnokok lennének, voltak már elégszer de most nyerjenek 😊