Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
milyen kupát nyert még az arsenal? emirates cup?<#idiota>

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ittvan neh...én is mindig ilyet veszek :d

jaja most 1 hét szünet..

jajjj lemaradt!
hazai siker
ALl IN! 1.5os szorzó!
Shep
Szórd meg porcukorral

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Arsenal - Birmingham
ligakupa döntõ 😊
az idei 2. kupa gyõzelemmel kell ráhangolódni a barca elleni ütközetre

bazzz én azt hittem,hogy jövõhéten lesz a barca-arsenal 😮
közben két hét múlva 😞
kedden csak Chelsea-MU :S
az izesitett nem "szines" te tusko 😄😄😄 pl sós,vajas,sajtos a te esetedben valoszinüleg mivel édes ezért karamellás volt...kedvencem mellesleg :o igyhát ilyet kell venni alapbol nem utolag édesiteni :d

WuFraZselic
önts rá lekvárt

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

G man
xDDDD

bjbkkjjknjknnnnnnnnnnnnnnnnnnnnjjjjjjjjjjjjjjjnkjbbbbbbbbbbbbbhbkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkgctc[[[7{8]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]][njnkjklmkmlkmlmlk

G man
De az nem lesz edes..mert a mozis az edes,es nekem olyan kell.

bjbkkjjknjknnnnnnnnnnnnnnnnnnnnjjjjjjjjjjjjjjjnkjbbbbbbbbbbbbbhbkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkgctc[[[7{8]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]][njnkjklmkmlkmlmlk

Mennyi disznó jár ide, mindenki kukorica zabál.... Lehet ti vagytok az én szerencse malackáim? <#idiota><#idiota><#idiota>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mrikroban készíthetõ popcorn-t veszel
bedobod mikroba - kipattog - ételfestéket beszerzel - külön zacsikba elosztod és kedvednek megfelelõ színezéket öntesz a különféle zacsikba
végén összeöntöd mnt és láláááá kész xD
Shep
befújod festékszóróval

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ez nem is kérdés hogy nemlesz sima barca gyözelem(aztán kitudja,bizom benne)...már arsenal meccs elötti utolso 1-2 bajnokin is lehetett látni hogy valami nincs rendben aztán már valami nagyon nincs rendben...és szép nagy homokszem került a gépezetbe...arsenal meccs volt rá a bizonyiték...vagy inkább már az azelötti bajnoki meccs...ez egyértelmü...szoval én se várok olyan könnyü hazai sikert..nah de áléé áléé :o

G man
Hogy lehet otthon szines popcornt csinalni?

Shep
Egyébként szerintem nem lesz olyan sima az a Barca gyõzelem, bár ha addig még a fél Arsenal lesérül akkor igen 😊

Shep
Olyasmi 😊

aztán felébredtél...? :o

Effe88
10es oddszokat
😄😄
viccet félretéve szerintem változott
megkértem hogy ne írja már a bayernre hogy retek fõleg meccs elõtt és elnézést kért szerintem ez korrekt volt!!!

ott is kapufa volt már az elsõ percben Walcott révén 😄
Shep
Múltkor láttam lõtt egy gólt 😊

fenébe elfogyott a popcorn :d

Shep
Szét lesznek bombázva 8)

mit ígért a mester? (h ennyire nyálazol XD)

rockynho: igen alapul kell,csak azt is kell nézni h azaz idõhöz képest a két csapat mennyit változott 😄
utolsó szó ehhez még
ugye tavaly inter-bayern
tudjuk inter kurva jó volt köszönhetõ JM-nak!
nyertek 2-0ra,láttuk hogyan...
idén és fõleg az elmúlt két hétben az inter mit tud??? gólt lõni alig, antifocit játszani nagyon - bayern jobb? igen jobb
egyértelmû volt a vendég siker , legalább szerény személyem szerint 😊
nah nemmintha fabregas jo lenne akármire is amikor pályán van....xdddd

Shep
Hát necces de van rá esély.

BARCELONA ÁLÉÉÉÉ ÁLÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Az Arsenal Stoke City elleni gyõztes bajnoki mérkõzésén (1–0) a londoniak két játékosát, Cesc Fabregast és Theo Walcottot is sérülés miatt kellett lecserélni.

Faxa kilátások 😄

arra ott a kék osztriga XDDDDDDDD

hülyeségen vitatkoztok
mindkét félt meg lehet érteni, mert végülis nyert a bayern, de azért ez nem kimondotta na "gecire megmondtam" kijelentések istenitése, mivel nagyon necces volt. ha 0-3 lett volna leehtne isteniteni magatokat.

shep, sharks behúzza?😄

Shep
A topic mely közel hoz 😊

Effe88
nana
ha igaza van valakinek az én meglátásom szerint akkor természetesn bocsánatot kérek stb.
ez így fair meg tisztességes😊

Shep
Nem arra írtam de mindegy. 😊

nem is kell megmenteni 😛

no de én kiszálltam, holnapra vmi 400ft-os 4/3as kombival szállok harcba és kész
micsoda nap...effe és shep egymásra találnak 😄 történelmi pillanatok napja a mai 😄D

Rockynhooo
vagy pedig vegyünk alapul egy 5 évvel ezelõtti meccset és a mai találkozóhoz 😄 azt bírom a legjobban mikor annak neki kezdenek , teljesen más csapat más edzõ stb és akkor az a mérvadó hogy mi volt 2006ban 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Effe88
bevallom ez is igaz!!!

Effe88
igen tudom írtam is!

Shep
Na ugye, azért többnyire nem csipkelõdöm alaptalanul.

hát minden meccs végén ezt betolják a képedbe 😄
WuFraZselic
ettõl még igaza van/volt 😊

@929
te menthetetlen vagy, néha ezt érzem =/

a 2 kapufát beleszámolták a pontos lövésbe az alapján amit néztél? mert digisporton pl statisztikábaNEM számolták bele a KAPUT ELTALÁLÓ lövésekbe:d

Effe88
jogos
ebbe igazad van!

Shep
Ez az folytassad még 😊

tévedtem amikor nemrég aztmondtam az inter nemtud kapufát rugni 😄DD TUD! 😄DD nem is akárhogyan!!! 😄DDDDDDDDD
shep: nemár :xd

szomferi
én elõre beírtam hogy mit teszek, de aztán mégse tudtam megtenni, de úgyis elment volna a MU gólon és Arsenal hendin, de a Bayern jött volna simán 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

na mind1

Inter
44% labdabirtoklás
8 lövés
4 pontos lövés

Bayern
56% labdabirtoklás
11 lövés
6 pontos lövés

és ugye akkor most a szerencse 😊
internek 4 pontos lövésbõl 1se kapufa
bayernnek a 6ból 2 az 😄
szóval ezek alapján is tökre jogos a vendég siker minden szempontból
Shep
Mond, hogy nem volt igazam és bocsánatot kérek.

Effe88
ez a stílusa😊

dragon11
csakhogy a legutsó alkalmat felhozzam..