Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSV a köv gólszerzõ
7,00 -> 12,25 😛
PSV-t fújják le MOST!!!!
Honda - The Power of Dreams
Detroit
Montreal
Leverkusen
Villarreal
Benfica
Twente
X:
PSV-Lille
hajrá
Honda - The Power of Dreams
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...
2.5over a három találkozóra most 3as szorzót ad ki!
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Hivatás az Életért!
bjbkkjjknjknnnnnnnnnnnnnnnnnnnnjjjjjjjjjjjjjjjnkjbbbbbbbbbbbbbhbkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkgctc[[[7{8]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]][njnkjklmkmlkmlmlk
bjbkkjjknjknnnnnnnnnnnnnnnnnnnnjjjjjjjjjjjjjjjnkjbbbbbbbbbbbbbhbkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkgctc[[[7{8]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]][njnkjklmkmlkmlmlk
Sporting Gijón-Zaragoza
Rennes-Lens
Sochaux-Montpellier
Espanyol-Real Sociedad
Arles-Brest
Valenciennes-Lorient
St.Etienne-Nice
Monaco-Caen
Melyiket érdemes megtenni
én az ilynre csak siman 100ft-os alaptétet tudtam volna rakni max 😞
és nem 4*7000 hanem 7*4000 😄DD (akkor meg 25k-t nyertem volna kb)
dragon.: azt hittem h nyert 😄
durva igy becumizni 100k-t 😞
PSV LILLE V 3.7
500ból 16600
eza tuti ezt kell
és ezt mostmár mindig eljátszuk és útólag meg jöhet a "megmondtuk,hogy iksz lesz " szöveg 😄
*szpartak-basel h gól
*villareal-napoli h gól(V 4m.n.k.gólt)
leverkusen-metalist v gól(v 2m.n.l.gólt)
Tippmixre meg egyértelmû napi tuti
VFB Stuttgart-Benfica X<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#idiota>#idiota><#banplz>#banplz>
028 HV 71 - Frölunda H 1,60
045 Leverkusen - Metalist Harkiv H 1.33
055 Liverpool - Sparta Praha Liverpool jut tovább H 1.22
057 PSV - Lille PSV jut tovább H 1.27
064 Dinamo Kijev - Besiktas H 1.60
Odds:5,27539712
Tét: 500Ft
Várható nyeremény: 2637Ft
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
hajrá napoli XD
bocs, ha zavar:S😞
de ez bennem maradt tegnapról.😄😄 õszintén, szted nem vicces hogy 3olasz csapatból nagy eséllyel egy se fog tovább jutni?😄
Milan - Tottenham 0-1
Roma - Shakhtar 2-3
Inter - Bayern 0-1
3V
Így tovább olaszok😄
nah, de ami az angolokat illeti.. a VILÁG LEGERÕSEBB BAJNOKSÁGÁNAK mondom és lehet írkálni, de akkor is az a legerõsebb HÁNYSZOR BIZONYOSODJON be..
Arsenal - Barcelona 2-1
Köbenhavn - Chelsea 0-2
Marseille - Man.United 0-0
2GY, 1 D
Spanyolok meg..
remélem a pool égni fog gci egy csapat!!! + Prahat szeretem 😄
(csak megjegyeztem... 😄)
45 Leverkusen - Metalist Harkiv H 1.33
57 PSV (H) vagy Lille (V) jut tovább H 1.27
55 Liverpool (H) vagy Sparta Praha (V) jut tovább H 1.22
63 Villarreal (H) vagy Napoli (V) jut tovább H 1.61
66 Manchester City - Arisz H 1.17
6 R. Mello - M. Fish V 1.21
42 Caja Laboral - Unicaja Malaga H 1.21
Eredõ odds: 5.68326
Tét: 500 Ft
Várható nyeremény: 2840 Ft
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
En tuti nem rakom meg öket mindenesetre 1.25-ert..x2-be SE.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
@975 ilyet
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Wincsi me olyan biztos arsenal szerencsetlenkedese?