Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a KHL. ma *5!
a pingvineket levette,biztos voltam benne,hogy így lesz,már csak az a kérdés elmegy-e?
ez így ajándék!
WuFraZselic
az oroszokra kellett volna, de negyed 7 óta megy a meccs 😊

eddig jól áll

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

A Kaszas
mirol van szo? kire kell rakni? spanyolokra nem raksz?

WuFraZselic
a szlovén válogatottból hiányozni fog a legjobb góllövõjük, Gajic, már el is kezdett csökkenni az oroszok oddsa, de még így is 2 felett van a legtöbb helyen
orosz továbbjutást is 1.8 körül eresztik, a +2 gólos hendi meg 1.58

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

A Kaszas
spanyol kupaba ki mire rak?

WuFraZselic
Traktor pipa

és igaz lett!<#vigyor4>
a finneknél én csak az espóban bíztam és még a villachban,na meg a cseszkében,de minek????
WuFraZselic
igen, a 2 svájciban (Fribourggal 3) eléggé bíztam, de finn hoki nekem nagyon ritkán jön, nem érzem a tippeket ott

bár tegnap elég papír nap volt, jött az espoo, lahti és tappara is, én meg 1 órát filóztam, hogy a 3 közül melyiket rakjam. mindegy, ez is teljesen jól hozott

biztos teleportálnak <#fejvakaras>

13-kor idegenben, 15-kor otthon? <#fejvakaras>
jaja,az 1,28 lehúzta,de így is szép!
a hokikat,ha megteszed még normálban rendes játékidõre,szuper lett volna!
nálam a Modo meg a Traktor nagyon x gyanús,a Vancouver meg nagyon szarul indult,a phili vereség jól jött az éjjel!
WuFraZselic
ezt ne kérdezd, én is csak olvastam a hiányzók névsorát

Skelleftea tényleg jól néz ki, akárcsak a Pingvinek és a Vancouver éjszakára

ibra miért eltiltott? az utóbbi meccsükön is ott volt, nem kapott pirosat, se sárgát

WuFraZselic
a Kazan nyerni fog, bár lement 1.26ra, annyiért 3esélybe nem szívesen tenném õket

Valencia gól 1.3ért szerintem jönni fog, bár egyes hírek szerint nem lesz Soldado. persze nem egy emberen kéne múljon a Valencia gólja, de mégiscsak egy alapember
Arsenal végre nyer egy bajnokit szerintem
Porto jó lehet, talán hendivel is 1.72ért
PSGnél nincs Ibra, Silva, Motta, Alex, nem lepõdnék meg, ha hosszabbításban dõlne el

spanyolok nyernek, és horvátok továbbjutnak, talán ez is mehetne egy szelvényre.

Mai rakható meccsek:
-Traktor h
-Real v
-Skeleftea v
mára hoki tippjeid vannak?

WuFraZselic
sajnos nem, ha nem jön valamelyik akkor 20.000re néhány száz forint jött volna 😊 de persze nem terveztem, hogy bármelyik is elmenjen, viszont tartom magam ahhoz, hogy 4nél több meccset csak kombiba teszek, pláne 5rongynál nagyobb tétnél

beírtam ami hátravolt még, azok elég jó oddsal bírtak. Fribourg is jött, 5600at dupláztam velük

nálam ma ez a favorit,ha nem módosítanak bele:
153 Pittsburgh - Toronto H 1,79
bizti 4/5 kombi volt,így még 1hibánál is hozott vna egy keveset
A Kaszas
az szép.te se kis pénzeket teszel fel.nekem is adhatnál 1 ilyen tuti tippet amire sok pénzt teszel.

mindkettõ ?
grat <#eljen>
neoncsöves
milyen bónusz? 3k-t befizetsz és adnak még 3k-t bónuszt igényelted te is ?
WuFraZselic
kösz

háát, hazai felé húz, most jó formában van a Traktor. de igazi háromesélyes meccs

grat!

traktor - metallurg magnyitogorszk meccsre mit mondasz?

WuFraZselic
csak jött, 20.000 > 82.000

w77d
hát ez annyira szar, hogy má nekem kellemetlen bammeg XD

Shep
Biztos zeg-zugos volt a kapu és könnyen becsúszott a korong 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

WuFraZselic
Zug 4-1rõl 4-4re leadja alig 12 perc alatt...

dave9004
91. percig élt a 800Ft-om a döntetlenen....
Shep
És nyer a nagyobb szorzó?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Beszarás ez a kupa, ennyi x nem létezik.

WuFraZselic
alakulok, Zürich 2-0 az 1. harmad végén, Zug 3-1. sok van még hátra, de ez eddig elég jól néz ki 😊

Shep
Na megint 0-0?

WuFraZselic
az a Davos az Fribourg akart lenni, felcseréltem a csapatokat 😄

WuFraZselic
scusi, nem olvastam végig. bár a Davos rendes játékidõben is jó lehet 2.10ért

Shep
Errõl jut eszembe én is bónusz miatt mentem vissza de mi az már, hogy csak 1,7 feletti szorzót enged megrakni, mondván hát a bónusz, hát elmentek ahova gondolom, majd én forgatom te ne akarjál már mindenáron minimum 1,7-et.

Shep
Én úgy érzem nyerni fog a magasabb szorzó.

WuFraZselic
Znojmo + hosszabbításos Davos gyõzelem

ez talán 2es odds is van

üdv!

visszatértem egy bónuszig bwinre, még 9ezret kéne megforgatnom hogy kivehessem a pénzt. Jelenleg 9800 áll a számlán, tudnátok valami jó min. 1,7 oddsal rendelkezõ meccset?

Na pont erre gondoltam én is. Tegnap boldog-boldogtalan a Bruinst tette én meg figyeltem ahogy viszik le az oddsot. Gondoltam ez érdekes lesz.Be is jött.
WuFraZselic
ne is mondd, tegnap a Bruins nagyon szenvedve nyert a Winnipeg ellen, még jó, hogy hosszabbításos gyõzelmet tettem

bezzeg az Ottawa 2.10ért habkönnyed gyõzelmet aratott

A Zürich-et és a Washingtont néztem én is, a Wash.-nal csak az az egy parám hogy odds módosított.
WuFraZselic
akkor mindketten szerencsések voltunk, azt hittem soha nem fognak gólt lõni a 2. félidõben... botrányosan gyenge meccs volt

viszont az esti meccs tuti X lesz, de legalábbis under 2.5. bár Algériánál 9 hiányzó van...

WuFraZselic
nekem a 4/5 nagytétesen Kosice, Zug , Zürich és Tappara van még hátra. a Tappara 2-0 a harmad végén, a Kosice most kezdõdött.

egy másik szelvényen van Espoo, Washington, St. Louis, Elefánt - Togo GG, Villach, és Juve meccsen 1. félidõ under 1.5

a Kosicén kívül mindegyik hoki hosszabbításos gyõzelemmel van téve

Shep
Nekem over volt 2.0-ért.

A Kaszas
nyertek 2 1re vagy nem?

szevasztok!!!Wufra vmi megérzésed hoki terén a mai napra??
Neked ezek nagyon szoktak menni.