Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eskisehirspor 2 - 1 Antalyaspor
A hazaiak már a 4' perctõl fogva emberhátrányban voltak, 0:1-rõl 2:1-re fordítottak. Félidõtõl csak ezt a végeredményt ordibálták a szurkolók, szóltam hogy rakjátok pontos végeredményre, 13,50-es oddsért szép is volt😊
39' <0 - 1>0 - 1> Ugur Inceman
63' <1 - 1>1 - 1> Erkan Zengin
76' <2 - 1>2 - 1> Erkan Zengin
FORRÁS: facebook/bethunter
Érdekes..😄DDDDDD
1. ugyan ez
2. szintén ugye, nekem már zöldíteni se lehet de persze mindenki más nyomhatja
3.na igen a tisztelt modi úr ugyeXD
4.jaja
1. Tippeket nem szeretek adni, mert utálom, ha miatta szop valaki még akkor is, ha senki nem kényszerítette tegye meg. + ha nem jön be, jön a fikázás.
2. nyert szelókat nem teszek be, mert jön a fikázás mi az ******* zöldítesz....
3. Csak úgy fecsegni nem lehet mert véletlen semmi bántó szándékból,- csak mert teszem azt úgy egyszerûbb leírni - elírsz egy csapatnevet, akkor jön a ban. Qrva anyázás az megy minden nap, az mehet 😄😄
4. A közösség is egy rakás fos... Régen jó arcok voltak, most meg a sok nagyokos 😄 Ott van pl Dragonyos milyen jól el lehetett vele dumálni :AD:AS😄AS:
Ha lesz még sportfogadás itt,akkor majd visszatérek!
nyugodtan lapozz vissza
mindenki írta a tippeket
én is
csak aztán jött a fikázás deantõl....
sajnos ez voltS:S:S:
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Amit én sérelmeztem tõled az az,hogy leseggnyalóztál csak azért mert leírtam a véleményemet vmi-rõl illetve vki-rõl.Ennyi.
több mint 1 hónap után írok ide,erre látom mi megy és csak megemlítetttem 😄 😄 😄
régen nem ilyen volt a topik,bár te honnan tudnád(hacsak nem valamelyik régi tag alrege vagy)
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Istenem,hová fajult ez a topik is 😄 😄 😄
Most olvastam vissza mi is történt és mivel idõm sokszor nem engedi,hogy itt legyek ezért lehet nincs is sok beleszólásom de azért én is beírom a véleményem.: Teljes mértékben egyet értek mormogival abban,hogy ez a tippmixrõl kéne,hogy szóljon. Wufra itt az egyik kiemelkedõ személyiség ebben ugyanis mindig ír adott napi tippeket meglátásokat és persze ne felejtsük el,hogy elég jó arányban jönnek a tippjei.Tehát hajrá Wufra.
régen én is rengeteget segítettem, tippeket írtam be
de csak a basztatás jött miatta...
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
persze a vesztes szelvény eltûnt,mint a kámfor.
23 San Jose - Phoenix H 1,98 -> 1,89
de ahogy látom mégis szükséges volt, mert hülyére verték õket
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Régebben is már meg akartam kérdezni, de már nem tudok rajta nem nevetni😊
mert itt még azt írod , hogy "kicsit feleslegesnek érzem levédeni a Pingvinek meccset, de jobb a békesség
"
napitutin meg már azt, hogy "Porto vezet és Setubal piros, szerintem az megvan! a Pittsburghot meg levédtem X2re 10 ronggyal"
Tényleg nem megbántásból kérdeztem csak szerintem veled valami nem stimmel 😄DD Éd minden áldott nap eljátszod 😄
:.: Tamas :.:
kicsit feleslegesnek érzem levédeni a Pingvinek meccset, de jobb a békesség
150 HV 71 - Lulea H 1,88
218 Arsenal - West Ham H 1,40
227 Setúbal - Porto V 1,25
5.000 > 16.450
166 Pittsburgh - Toronto (hosszabbítással) H 1,45
165 MODO - Skelleftea (hosszabbítással) V 1,67
144 Internazionale szerez gólt H 1,25
134 Arsenal - West Ham H 1,40
3.000 > 12.715
180 Spanyolország jut tovább H 1,13
210 Valencia szerez gólt H 1,30
151 MODO - Skelleftea V 2,00
2.000 > 7.345
166 Pittsburgh - Toronto (hosszabbítással) H 1,45
151 *(1,5-0) Oroszország - Szlovénia H 1,58
134 Arsenal - West Ham H 1,40
4.000 > 12.830
218 Arsenal - West Ham H 1,40
212 Valencia - Real Madrid: Mindkét csapat szerez gólt H 1,46
180 Spanyolország jut tovább H 1,13
149 Bars Kazan - Metallurg Novokuznyeck H 1,26
3.500 > 12.730
166 Pittsburgh - Toronto (hosszabbítással) V 2.24
10.000 > 22.400
Porto, Arsenal gyõzelmek, Valencia-Real-Inter gólok kellenének még
sok van még, majd lesz valami