Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

biztosan nagyon jól fizetett a 2/1,fõleg a kiállítás után,én kishitû voltam,azt gondoltam simán v lesz 3-4-ért!<#vigyor4>
FERNANDINHO1997
VÉGE
Eskisehirspor 2 - 1 Antalyaspor

A hazaiak már a 4' perctõl fogva emberhátrányban voltak, 0:1-rõl 2:1-re fordítottak. Félidõtõl csak ezt a végeredményt ordibálták a szurkolók, szóltam hogy rakjátok pontos végeredményre, 13,50-es oddsért szép is volt😊

39' <0 - 1> Ugur Inceman
63' <1 - 1> Erkan Zengin
76' <2 - 1> Erkan Zengin

FORRÁS: facebook/bethunter

Érdekes..😄DDDDDD

Effe88
+1

1. ugyan ez
2. szintén ugye, nekem már zöldíteni se lehet de persze mindenki más nyomhatja
3.na igen a tisztelt modi úr ugyeXD
4.jaja

Hát ja rakás szar lett a topik... Én spec azért nem írok már ide, mert:

1. Tippeket nem szeretek adni, mert utálom, ha miatta szop valaki még akkor is, ha senki nem kényszerítette tegye meg. + ha nem jön be, jön a fikázás.
2. nyert szelókat nem teszek be, mert jön a fikázás mi az ******* zöldítesz....
3. Csak úgy fecsegni nem lehet mert véletlen semmi bántó szándékból,- csak mert teszem azt úgy egyszerûbb leírni - elírsz egy csapatnevet, akkor jön a ban. Qrva anyázás az megy minden nap, az mehet 😄😄
4. A közösség is egy rakás fos... Régen jó arcok voltak, most meg a sok nagyokos 😄 Ott van pl Dragonyos milyen jól el lehetett vele dumálni :AD:AS😄AS:

Effe88
értem
de mondom nyugodtan lapozz vissza
régen nagyon jó topik volt

tippmix945
vagy hg váltás.<#hehe>

Azokról,akik személyeskednek,pocskondiáznak másokat,számon kérnek olyan dolgokat,melyekhez semmi közük,nem látják be hibájukat és a bukásért másokat hibáztatnak,stb.Engedd meg,hogy ne keressem vissza õket név szerint,ha érdekel megtalálod õket.Ezen téma folytatását én ezzel az üzenettel be is fejeztem,már én is unom,akkor hát még mások!<#vigyor4>
Ha lesz még sportfogadás itt,akkor majd visszatérek!
Effe88
kikrõl beszélsz?

Nem lapozok,nem látom értelmét,a múlttal nem megyünk semmire,várakozó álláspontra helyezkedek és ha nem lesz elmozdulás,akkor passzivitásba vonulok.Egyeseknek úgy látszik az a céljuk,a net személytelensége mögé bújva mások idõtöltését,sikerét tönkretegyék.Azt kívánom nekik,ennél nagyobb örömük sose legyen!
Effe88
régen jobb volt
nyugodtan lapozz vissza
mindenki írta a tippeket
én is
csak aztán jött a fikázás deantõl....
sajnos ez voltS:S:S:

kb 3-4 hónapja találtam ezt az oldalt,igen volt 4-5 ilyen ember,netesre is,kápésre is,de elfogytak és ha így folytatódik a jobbérzésûek keresnek másikat,ez meg kihal.
nem játszok régóta külföldi netesen,papíralapún meg kihagytam a módosítás miatt,de azt gondolom V lesz nem egy korábbi példa alapján.
tippmix945
ezt ne tõlem kérdezd,többen itt hagyták a topikot,mondjuk úgy,szinte mindenki.láthatod,hogy már a hg sem ír ide 😄 😄 😄

Régen milyen volt?Ha érdemi témák,értekezések,beszélgetések voltak,most miért nem lehet olyan?
Tigristank
Még most is 2-es odds körüli a vendég siker, nyugodtan megrakhatod, ha ennyire tutinak érzed. 😊)

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Igazad van nem tudom mert új vagyok.
Amit én sérelmeztem tõled az az,hogy leseggnyalóztál csak azért mert leírtam a véleményemet vmi-rõl illetve vki-rõl.Ennyi.
tippmix945
jó pár tag nevét fel lehetne még sorolni aki ugyanezt megteszi,vagy inkább csak tette

tippmix945
??????????????? én nem álltam bele senkibe te félnótás 😄 😄 😄
több mint 1 hónap után írok ide,erre látom mi megy és csak megemlítetttem 😄 😄 😄
régen nem ilyen volt a topik,bár te honnan tudnád(hacsak nem valamelyik régi tag alrege vagy)

törököknél ismét mûködik a koreográfia,esélyes H odds le,hazai csapat elején piros -csoda,hogy 11-es nincs- és már kész is a nagy szorzó,kupameccs,H-ra fogadókon kívül senkinek nem fáj!
ReszegKoldus
Nem, de érdekelne ki kicsoda 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

WuFraZselic többször tett már itt közzé olyan infókat,-amit mások idõ hiányában vagy egyéb ok miatt nem birtokoltak-melyek nagyban befolyásolták adott esemény kimenetelét és nagy többségben be is jöttek.Errõl az önzetlenségrõl kellene itt tanúbizonyságot tenni,segíteni egymást a nyerésben,adott estben örülni saját és más sikerének,akinek meg ez kimerítõ,az inkább pihenjen.
Effe88
a tieid😄?

ReszegKoldus
Legalább az alregek megmaradtak <#ravasz1><#hehe>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Nem vagyok seggnyaló te primitív állat,csak nem értem minek kell beleállni a másikba te csicska te.
szó nincs seggnyalásról,azt sem tudom ki õ,tippmix szempontjából nem is érdekes,de azt gondolom Te itt éled ki valamiféle fusztrációdat,ahelyett,hogy a tippmix lenne a témád,inkább személyeskedsz
Effe88
õ itt a menõ
tudod

tippmix945
erre kell visszajönnöm? kis seggnyaló rajongói klub alakul WuFraZselic körül????????
Istenem,hová fajult ez a topik is 😄 😄 😄

Szevasztok.
Most olvastam vissza mi is történt és mivel idõm sokszor nem engedi,hogy itt legyek ezért lehet nincs is sok beleszólásom de azért én is beírom a véleményem.: Teljes mértékben egyet értek mormogival abban,hogy ez a tippmixrõl kéne,hogy szóljon. Wufra itt az egyik kiemelkedõ személyiség ebben ugyanis mindig ír adott napi tippeket meglátásokat és persze ne felejtsük el,hogy elég jó arányban jönnek a tippjei.Tehát hajrá Wufra.
a nem bántó humor,poén,élcelõdés is beleférne,de ugye mindehhez normális észjárás kellene
igen,tippek,infók kellenének és csemegézzen mki kedvére,de fogadásáért vállalja a döntését,a bukásért ne mást hibáztasson
Effe88
arról igen
régen én is rengeteget segítettem, tippeket írtam be
de csak a basztatás jött miatta...

persze tudom,legszebb öröm a káröröm,mert nincs benne irigység!
persze,a tippmixrõl kellene,hogy szóljon,nem egymás cseszegetésérõl,mintha egy kívülállónak nem lenne mindegy,hogy vki mennyit nyer vagy veszít
Effe88
nagyon kihalt mostanában a topik...

WuFraZselic
tessék, remélem azért nyugodtan alszol

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

'ugyan igazán pénzem a +1.5ös orosz gyõzelmen van, tehát kikaphatnak 1 góllal, de egy 4/5ön továbbjutás kell"

persze a vesztes szelvény eltûnt,mint a kámfor.

Effe88
hát igen

na az egyik favoritomat máris lehúzták,már ily korán rendesen megtolhatták
23 San Jose - Phoenix H 1,98 -> 1,89
lehet nem élted még át azt az érzést,amikor a józan ész azt diktálja,hogy a meggyõzõdésed ellen fogadj,itt errõl van szó meglátásom szerint
nem értem mi a problémád,miért baj az,ha vki jól akar kijönni a fogadásából,módosították a pingvinek oddsát,várható volt,hogy nem jön a hazai,logikus volt a kármentés,ha utána számolsz és szerintem nem volt megtévesztõ a beírása
WuFraZselic
nem igazán van érdemi különbség a leírtak között... levédtem, de rossz szájízzel, mert biztosra vettem a gyõzelmüket

de ahogy látom mégis szükséges volt, mert hülyére verték õket

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

TAMÁS_19!!
Nem megbántásból kérdezem, de nem unod, hogy ide is meg napituti bloggerbe is mindig beírkálod az aznapi dolgaidat, csak mindig más szövegkörnyezetbe rakod?😊))
Régebben is már meg akartam kérdezni, de már nem tudok rajta nem nevetni😊

mert itt még azt írod , hogy "kicsit feleslegesnek érzem levédeni a Pingvinek meccset, de jobb a békesség
"

napitutin meg már azt, hogy "Porto vezet és Setubal piros, szerintem az megvan! a Pittsburghot meg levédtem X2re 10 ronggyal"

Tényleg nem megbántásból kérdeztem csak szerintem veled valami nem stimmel 😄DD Éd minden áldott nap eljátszod 😄

:.: Tamas :.:

WuFraZselic
ahhoz képest hogy aprókkal próbálkoztam, elég jó lett a nap 😊
kicsit feleslegesnek érzem levédeni a Pingvinek meccset, de jobb a békesség

150 HV 71 - Lulea H 1,88
218 Arsenal - West Ham H 1,40
227 Setúbal - Porto V 1,25

5.000 > 16.450

166 Pittsburgh - Toronto (hosszabbítással) H 1,45
165 MODO - Skelleftea (hosszabbítással) V 1,67
144 Internazionale szerez gólt H 1,25
134 Arsenal - West Ham H 1,40

3.000 > 12.715

180 Spanyolország jut tovább H 1,13
210 Valencia szerez gólt H 1,30
151 MODO - Skelleftea V 2,00

2.000 > 7.345

166 Pittsburgh - Toronto (hosszabbítással) H 1,45
151 *(1,5-0) Oroszország - Szlovénia H 1,58
134 Arsenal - West Ham H 1,40

4.000 > 12.830

218 Arsenal - West Ham H 1,40
212 Valencia - Real Madrid: Mindkét csapat szerez gólt H 1,46
180 Spanyolország jut tovább H 1,13
149 Bars Kazan - Metallurg Novokuznyeck H 1,26

3.500 > 12.730

166 Pittsburgh - Toronto (hosszabbítással) V 2.24
10.000 > 22.400

WuFraZselic
Traktor, Kazan, HV71, Skelleftea pipa

Porto, Arsenal gyõzelmek, Valencia-Real-Inter gólok kellenének még

WuFraZselic
hát +1.5el épp hogy jöttek az oroszok, ez a lényeg, de undorító volt a játékvezetés. kiejtették az oroszokat, mindegy, következõ körben veretem ezt a semmi szlovén válogatottat

WuFraZselic
hát nagyon nem akarják a német bírok az orosz gyõzelmet, legalább 15 kiállítást kaptak már, míg a szlovéneknek semmit nem fújnak le

akkor legyen x és orosz továbbjutás
WuFraZselic
ugyan igazán pénzem a +1.5ös orosz gyõzelmen van, tehát kikaphatnak 1 góllal, de egy 4/5ön továbbjutás kell

sok van még, majd lesz valami

jó lesz még az
WuFraZselic
hát, 10-5nél én is azt hittem, aztán egy 6-0ás rohamot nyomtak a szlovénok 😄