Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
sok fincsit lehet találni ilyen dél afrikai meccsek között
köszi
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Online a tippmaxot és a tippmixet lehet "vegyíteni"?
Tehát egy szelvényen mind a két félét rakni?
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
egy jóféle 2-2-nek de örülnék
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
A Barca simán fogja hozni hendivel ez tuti a legnagyobb nevek hiányoznak az arsenalból , Barca meg ezt tutira behúzza.
schalke - Valencia x ez elég tuti sztem , meg hogy a milan és a roma lõ gólt ennyi ez elég jó lesz 2k-val
amúgy szelót megtettem, 1000ft --> 5350ft
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Honda - The Power of Dreams
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
bjbkkjjknjknnnnnnnnnnnnnnnnnnnnjjjjjjjjjjjjjjjnkjbbbbbbbbbbbbbhbkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkgctc[[[7{8]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]][njnkjklmkmlkmlmlk
Írom a szerzõdést,és faxolom,aláírva visszaküldöd..Más nem kell.
1-2-nel shaktar tj van viszont!
bjbkkjjknjknnnnnnnnnnnnnnnnnnnnjjjjjjjjjjjjjjjnkjbbbbbbbbbbbbbhbkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkgctc[[[7{8]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]][njnkjklmkmlkmlmlk
Még egy kérdés Bwinnel kapcsolatban.
Ha unakaetsóm számlájáról utalok bwinre abba belekötnek?
2000x8=16000
3000x5=15000..
Így is biztosnak érzitek?
Hiszen itt mindenki a játék szenvedélynek él!!
mellesleg nem ezt mondtuk de hogy a roma két góllal nyerjen shaktar ellen idegenben egy igen figyelj...faszság...az meg hogy továbbjutnak csak kisebb faszság...de igen hozzászolhat és a te lovéd csak vázoltuk a "kilátásokat"....hajrá..
A MA HANALI.. 3NHL JÉGKORONG,NEM SOKAN GONDOLTÁK HOGY MIND A 3X
SZERINTEM HA EGYSZER MEGNÉZITEK AZ EGÉSZ HETI EREDMÉNYLISTÁT,TÖBB LESZ BENNE A 3SZORZÓ FELETTI,MINT 1,5-2.25 KÖZÖTTI NYERÉS..
TERMÉSZETESEN EZ AZ ÉN VÉLEMÉNYEM,ÉS MIVEL EZ EGY FÓRUM,MINDENKI HOZZÁSZÓLHAT..
lora sok sikert a bukáshoz :o
102 *(1-0) Sahtar Doneck - Roma H 1.22
193 Schalke - Valencia: Schalke szerez gólt: igen (H) 1.25
206 Tottenham (H) vagy Milan (V) jut tovább H 1.27
@2,517
Tét: 1000 Ft
Én ezt próbálom be utolsó tippmixes szelómnak... (ha elmegy leállok kicsit...)