Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Ki fog esni a Barca 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

jólvan ülj le, elég lesz már a hülyeségeidbõl!
22:45kor nyilatkozhatsz 😄
gyerekek már most érzem...ki kellet nyitnom az ablakot nehogy megfulladjak a BL feelingben...DDDDDDDDDDDDDD

G man
Na de hoooooogy azt is nézzed xD

bjbkkjjknjknnnnnnnnnnnnnnnnnnnnjjjjjjjjjjjjjjjnkjbbbbbbbbbbbbbhbkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkgctc[[[7{8]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]][njnkjklmkmlkmlmlk

azért mert jön a papírforma és kiesünk mért égetném el, ugyanúgy szeretem õket, megvertük a barcát itthon ez már nagy dolog volt, kb ennyi 😊
Csak nehogy neked kelljen a szelód égetni 😄😄D😄:

G man
Melyiket kezded majd elõbb elégetni a mai este után?😄DD

bjbkkjjknjknnnnnnnnnnnnnnnnnnnnjjjjjjjjjjjjjjjnkjbbbbbbbbbbbbbhbkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkgctc[[[7{8]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]][njnkjklmkmlkmlmlk

mind az enyém 😛
én szivesen olvasom az elemzéseket, de konkrétan ezt nem, mert olyan ember irta akiben nem bizok.

a tied?
arsenalos pénztárca? 😮 olyan kell nekem is ^^
lol 😄😄😄😄 részvétem ma este miatt :d 😄D

azért hajrá fiúk 😊 bármi is lesz

Én tettem egy ilyet 5K-val...

Barcelona v Arsenal 1
Shakhtar Donetsk v Roma Mindkét csapat rúg gólt

2.08x

dragon11
nyílván. Mi más lenne?<#nevetes1><#nevetes1>

senki nem mondta,hogy kötelezõ elolvasni ezeket 😊
néha ha ír vmi infot amit nem tudsz akkor max utánanézel h valóban ugy van-e... nekem néha jól jött h ezeket olvastam 😄
de mondom ezt nem kötelezõ elolvasni!
azért aki olvassa és érdekli az jelezze már xD mert saját magamnak nem fogom benyomatni ^^
sportfogadó iroda elemzését szerintem hülye aki komolyan veszi, nyilván az a céluk hogy nyertes tippeket adjanak

Oziris666
Valszeg az író is😄

Shep
Én meg azt hittem ,hogy az ilyen elemzéseket senki nem olvassa végig 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Oziris666
Nem is értem minek elemez vki aki még a játékosok posztját se tudja!
Abidal mióta jobbhátvéd?!?

Prince of Máté
Barca Real meccsen hány gólt tippeltek?
Szerintem érdemes megrakni h több mint 2,5 gól születik...

szar elemzés...ilyenre nemlehet adni amikor valaki meglepetésnek vette hogy shaktar idegenbe verte a romát 😄 elég egyértelmü volt...😄: Dinnentöl nem is olvasom inkább 😄

Barcelona - Arsenal

Bajnokok Ligája, nyolcaddöntõ, visszavágó, március 8., kedd, 20.45
Camp Nou
(Az elsõ mérkõzésen: Arsenal-Barcelona 2-1)

Már három héttel ezelõtt, a londoni Emirates stadionban eldönthette volna a továbbjutás sorsát a Barcelona, pontosabban Lionel Messi, de helyette kihagyott két-három olyan helyzetet, amibõl máskor négy-öt gólt szerez. Végül az argentin zseni csak adott egy gólpasszt David Villának, majd hibásan érvénytelenítették egy gólját is, de ezt követõen a katalánok ráültek az eredményre, és a saját filozófiájukkal ellentétes hozzáállásra jól rá is fizettek. A hajrában érkezett elõször Robin van Persie (mondhatni Victor Váldes, aki benézte a lövést a rövid sarkon), majd öt perccel késõbb egy fantasztikusan megkomponált kontratámadás végén Andrej Arsavin volt az, aki elõnyt szerzett az ágyúsoknak a visszavágóra. A Barca viszont még így is óriási favoritnak számít, hogy továbbjusson a támadófoci csúcstalálkozójáról, de ez már csak így fog menni, amíg az angolok be nem bizonyítják, hogy le tudják fékezni a megállíthatatlan hitt Messit, aki a tavalyi visszavágón egymaga négy gólt vágott nekik…

Igaz, akkor 2-2-es londoni elsõ felvonásról fordultak a felek, de a történelem homályába merülõ tény, hogy a barcelonai visszavágón elõször az Arsenal szerzett vezetést. Nos, Arséne Wenger csapata ezúttal már eleve elõnnyel érkezik, de kérdés, hogy Arsavin gólját az utókor katarzisnak vagy csupán provokációnak fogja tekinteni. Tavaly ugyanis kíméletlenül reagált hátrányból Pep Guardiola csapata, és nehéz elképzelni, hogy ne tennének így ma este is. Elnézve a londoni meccs óta lejátszott találkozóikat, mintha csak takaréklángon égtek volna, mint akik csak úgy számolják a napokat a várva várt visszavágóig. Tényleg a lehetõ legminimálisabb erõfeszítéssel hozták minden meccsüket, hogy frissek legyenek ezen az estén.

Azonban hiába minden törekvésük, így is lesznek hiányzóik, méghozzá fontos hiányzóik. A Piqué-Puyol világbajnok középhátvéd duó eltiltás, illetve sérülés miatt nem léphet pályára, ami azt jelenti, hogy e sorok írásakor még közel sem döntötte el Guardiola, hogy ki játsszon helyettük. Akik szóba jöhetnek: Gabriel Milito, aki hosszú sérülése után még nem jutott folyamatos játéklehetõséghez; Sergio Busquets, aki ugyan folyamatosan játszik, de egy sorral elõrébb, a középpályán; és Eric Abidal, aki jobbhátvédként hasznosabb, de idõnként középen is be szokott ugrani. Mindenesetre nem a legideálisabb helyzet, és az emberben óhatatlanul is felmerül, hogy nem bánják-e Yaya Touré elengedését, aki pontosan azt a feladatot oldotta meg kiválóan a 2009-es BL-döntõn, ami Busquetsre várhat ma este.

Persze, védekezhetnek azzal a Barcelona illetékesei, hogy a tavalyi visszavágón is hiányzott a védelem két oszlopa, és mégsem volt belõle gond. Ez igaz is, mint ahogy az is, hogy bárki is játszik, annyiban könnyebb dolga lesz, hogy a sérült Theo Walcottal nem kell találkoznia. Pedig az angol válogatott támadó eddig mindig problémákat okozott a katalán védelemnek gyorsaságával, ha pályára lépett. És ez még nem minden: Robin van Persie elutazott a csapattal, de egyáltalán nem biztos, hogy a sérülése elõtt kiváló formában játszó csatár pályára tud lépni. Jó hír viszont a vendégeknek, hogy a csapatkapitány Cesc Fábregas a jelek szerint felépült comb izom húzódásából, így a tavalyi visszavágóval ellentétben most bizonyíthat Barcelonában is a nevelõegyesülete ellen. További pozitívum a vendégcsapat számára, hogy az elsõ találkozó talán legjobb embere, a 19 éves Jack Wilshire is kiheverte kisebb sérülését. Az, hogy az egész csapat mennyire heverte ki a meglepõ vereséget a Ligakupa döntõ utolsó pillanataiban, már egészen más kérdés…

Mindenesetre Wenger fogadkozik, hogy az idei Arsenalnak több tartása van, mint a tavalyinak volt. A francia mester elismerte: „Jobban szeretünk támadni, de tudunk védekezni, ha kell,” majd hozzátette: „Engedjék meg, hogy emlékeztessem Önöket: az utóbbi 11 bajnokinkból heten nem kaptunk gólt, és összesen kevesebb találatot kaptunk, mint a védekezésérõl is ismert Manchester United.” Ilyen téren egyébként pluszt jelenthet a vendégek számára, hogy a jobbhátvéd posztján visszatérhet Bacary Sagna, aki eltiltás miatt hiányzott Londonban. A francia válogatott csendben szokta végezni a dolgát, de többnyire világklasszis teljesítményt nyújt, amire szüksége is lesz, akár Messivel, akár Villával, akár Pedróval, Iniestával vagy Xavival találja magát szemben. Az Arsenal védelme óriási bakit hozott össze a Ligakupa döntõjében; ma este már egyetlen ilyen megingás is elég lenne ahhoz, hogy kicsússzon a kezükbõl a továbbjutás. Sok szép védést láthattunk már a londoniak lengyel kapusától, Wojciech Szczesnytõl, de a 20 éves hálóõr tapasztalatáról sok mindent elárul, hogy legutóbb játszott életében elõször a BL-ben. Nem csoda hát, hogy sokan féltik az ágyúsokat a barcelonai bombáktól!
Shep
De szerinted sok más sem volt az 😊 Egyébként ez irónia volt semmi sértõ nem volt benne. Persze ha úgy fogod fel akkor vérig lehet sértõdni rajta.

+ elemzés XD

Sahtar Donyeck – Roma

Bajnokok Ligája, nyolcaddöntõ, visszavágó, március 8., kedd, 20.45, Donyeck
(Az elsõ mérkõzésen: Roma-Sahtar 2-3)

Az európai labdarúgókupák történetében eddig mindössze három olyan csapat volt, amely egy 3-2-es hazai vereség után idegenben kiharcolta a továbbjutást. Közel száz esetbõl mindössze háromszor sikerült a bravúr. A Romának most ezt a hajszálnyi reményt, esélyt kellene megragadnia Ukrajnában. A Sahtar Donyeck ugyanis az olasz fõvárosban meglepte a Farkasokat és elérte, hogy az egész kontinensen esélyesként tekintsenek rá a visszavágó elõtt. Az olasz falkát viszont ezúttal már nem Claudio Ranieri, hanem Vincenzo Montella (képünkön) vezeti harcba. Vele még veretlen a gárda, de tegyük gyorsan hozzá, hogy a Sahtar a Bolognánál, a Parmánál és a Leccénél is nagyobb játékerõt képvisel. Hogy mást ne mondjunk: több, mint három és félszeres a vendégsiker szorzója, márpedig a Roma csak gyõzelemmel juthat tovább.

A statisztika futballozni is tudna – és nem csak emlegetnénk – akkor a kétségkívül a vendégeket erõsítené. Vagy inkább a hazaiakat gyengítené... A Sahtar ugyanis eddig nem brillírozott az olasz riválisokkal szemben, mivel a BL-ben eddig két gyõzelem és hét vereség a mérleg (a másik sikert szintén a Roma ellen könyvelhette el a bányászcsapat). Persze ezt a donyecki csapatot vétek lenne összevetni bármelyik korábbival... Már csak azért is, mert ennyire jó brazilok – mondjuk Brandaót leszámítva – nem nagyon játszottak még korábban a klubnál.

A három héttel ezelõtt odavágón például minden gólt õk szereztek, sorrendben: Jadson, Douglas Costa és Luiz Adriano. Elõbbi a Sahtar történetének legjobb BL-gólszerzõje, utóbbi pedig már négy találatnál jár ebben a szezonban. És akkor még nem szóltunk Eduardo Da Silváról, aki az állampolgárságán (horvát) kívül semmiben sem lóg ki az imént említett játékosok közül, mivel õ is „szambaországban” sajátította el lövõtudományát. S ha mindezt a Roma hatékonyan alkalmazza, akkor esetleges góljával majdnem két és félszeres nyereményt dughat a rá fogadók zsebébe.

A hazai pályán tizenegy európai kupamérkõzés óta veretlen Sahtarnál Kucher és Fernandinho lesz a két hiányzó, a Romából eltiltás miatt hiányzik majd Ménez és Cassetti. Ott lehet viszont a pályán az a Francesco Totti, aki nem is olyan régen még együtt rúgta a bõrt Montellával.
demonsss
Nemtudom miért biztok ennyire az Arsenalba ?? még ha félidõ x-re tesztek dehogy arsenal gyõzelem meg Arsenal félidei vezetés elég valószínûtlen , de ez csak az én véleményem , de ha bejön akkor gratulálok

nem kezdõdik és nem is folytatódik! lehet poénkodni de sztem az a két sor kurvára nem volt poénos...
nem kell célozgatni a másikra fõleg nem így! ennyi 😊

am nekem már félidõ arsenal+shaktar van megtéve + single- arsenal tj.
Effe88
flém flém flém!!!!!!!!!!!

Effe88
jól van már akkor fogyatékos voltam nem olvastam😄😄mea culpa!!!😄😄

Shep
Nem reagáltam rá közvetlenül pont ezért. De befejezted végre? 😊 Csak tipp és szelvény!!!

+ 2 hete mindketten ki is hangsulyoztuk h azt rakjuk 😄DD + be is másoltam az akciót...
a bónuszos dologra term. nem értettem hogy offoltok, az a sportfogadás része.

ugy gondoltam kezdõdik megint a flémetek és gondoltam jelzem hogy nem kéne

Shep
Ok akkor vegyük ezentúl vér komolyra a figurát! Mostantól semmi komolytalankodás csak tipp, és szelvény semmi más!

emailben írták,de a fõoldalon is kivan téve 😄
szomferi
yes sir yes

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

kéééész 😄

dragon11
az a pali, viselkedj már..

Shep
Eddig is az volt. 😊 A bónuszok megtárgyalása a topic részét képezi.

ON

Shep
Fõoldalon is kint volt pedig. Érdemes figyelni, mert néha van normális akció is.

OMG az elsõ két sorra miért volt szükség??? miért kell utalgatni más személyekre... áááh
Effe88
hát akkor én vak vagyok😄😄 vagy csak nekem nem küldtek ilyesmi üzit😄😄

Shep
Pedig 2 hete is volt, akkor mondjuk bejött.

Effe88
értem
én errõl valahogy lemaradtam pedig én is unibeten nyomom😄😄

Shep
1500-ig visszaadták ha csak 1 hibád volt.

Shep
GB / Sthl 8th Mar / 14:10 5f Hcap Wheres Reiley Back 5,4

GB / Newc 8th Mar / 14:20 2m Nov Hrd Jukebox Melody Back 3,6

08 Mar 11 / 14:18 Single 1 2:30 Exeter – Win Semi Colon @ 3.00 Won

Effe88
😄😄 egyébként mi volt ez az unibetes 4es kombi???

Shep
Ha most valaki más lennék felkapnám a vizet és azt mondanám hogy már megint kötekedsz. Ja és egyébként is ha normálisan nem tudsz hozzászólni akkor inkább ne írjál semmit. Ne rombold a közösséget 😊

Hát singleben más a helyzet de kombiba a 4 az nekem már sok, ja de egyébként tényleg miért raktam pont õket? Az Ördög mûve volt biztos 😊

dragon11
oksa

Effe88
miért pint nápolyt raktál???
régen azért durvábban nyomtad volt ott minden 5 szörös sõt 10szeres odsz???
te sem vagy már a régi???😊