Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ennyi 😄

19 Libertad 1 - 2 GÓL U. San Martin

15. perc GÓL Libertad 1 - 1 U. San Martin

Na ez lesz ajándék 😄 over 2,5 1.95x-ért 😄 (Mekkora lenne 1-1 maradna)

w77d
nna holnap váltok egy kis eurót, bepróbáljuke zt a milant...

Effe88
Benfcia X 😄😄😄
hát járj szerencsével😄😄

lájkolom 😄

mára éreztem a roma vereséget de fasza h az arsenal tj nem jött 😄
holnapra ezt rakom meg.:
189 *(1-0) Schalke - Valencia H 1.38
202 Tottenham - Milan: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.79
Eredõ odds: 2.47020

ha bejön akkor meg csütörtökön az egyetlen tuti-t 😄

220 Benfica - Paris SG D 3.40
Effe88
jó bendtner kihagyta,elõtte barca kapufa,messi lövése 10 méterrõl,barca kapufa stb....
mindegy mindig a végeredmény számít😄😄

szerintem aki látta a meccset senki nem mondaná ajándéknak az egyetlen ember a földön aki igen az bgreg :d

Tigristank
Jogos, csak ha én tettem volna meg ennyivel, akkor 1-1-nél kb. a szívroham jött volna rám + a végén, amikor Bendtner kihagyta, és nem mondanám ajándéknak a dolgot. 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Shep
Ja és 13 vagy hány év alatt nem sikerült ezt a hibát kijavítani. Az azért elárul valamit.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ne becsipve hozz meg ilyen döntéseket szerintem 😄

TUTI!!!!!!!!GARANTÁLOM!olyan rutintalan ez a tottenham nem fogja bírni a terhet biztos

Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)

Shep
Igen de pluszba kell írni még akkor valamit mert duplikált üzenet bla bla bla

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ASDAD:ASD:ASD:SA kéész 😄

w77d
és tényleg nagyon érzed??? fél misivel kéne megküldenem...

akkora faszságokat tudsz irogatni hogy az hihetetlen DDDDDDD de én már scak röhögök rajta bocs 😄 bár tudom nemérdekel 😄
"más ha 11-est nemkap meg meg más ha hátrányban..." IGEN tényleg más! ez a lényeg...de midnegy 😄
bgreg hát azért handy nemvolt ajándék föleg nem"nemvolt izgulnivalo" kategoria 😄
milan továbbjutás meg hát jovan...

nem csak rád értem de ti is azok vagytok,hogy nemtudjátok felfogni h a böngészõ visszagombjára is lehet nyomni és ott van a szöveg, vagy gyors másolod a szöveged (1másodperc +idõ)
Effe88
hihetetlen mindig ezen lovagoltok
mi lett volna ha...................
na ez már kurva unalmas bejött neki aztán csá

3.10

Tigristank
Hát, végülis jah, csak kár, hogy a 80 akárhányadik percben majdnem elment. 😄
És akkor kurva nagy ajándék lett volna Bendtnertõl. 😄D

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

w77d
mekkora szorzó??

Miért nem teszed inkább hendibe?

milan továbbjut 100% arra is megy 5 deák ferenc

w77d
nnnan lássuk mik lesznek hollnap valamit naggggyon szépen el fogok találni nagycímletekben

Ajándék volt nem érted? 😄 Semmit nem kellett izgulni 😄😄D:😄

Shep
Ajándék volt, nem érted? Na már megint a kilökés. De egy trágya ez a fórummotor.

nem volt egyértelmû?

Tigristank
És erre felraktál 100.000-et? 😊

Jaja BL meccsen ilyenért kiállítani valakit gáz szerintem is 😄 Angliában spec ezt nagy ívben letojták volna max hambizabáló phil dád adott volna lapot, de az egybõl pirosat 😄

w77d
miva? nem szeretsz központ lenni?? XXXXXXXD

hendikep 0-1

Tigristank
Mit raktál 1,7-ért?

w77d
egy picit pálinkáztam de ez nem változtat a tények állásán XXXXXD

Effe88
szerintem örülnek neki hogy nem szurkolsz nekik😄😄
a Bayernrõl is leszokhatnál lehet akkor beindulna a szekér a csapatnál😄😄😄

legalább döntõig van idõd reménykedni hogy hátha kiesnek egyszer<#eljen>

w77d
más, ha egy 11-est nem kap meg egy csapat és más, ha a játék végéig hátrányba basszák egy kis faszság miatt...

Shep
Itt mindenki rosszul lát, hogy nekem válaszolgat teljesen más témában?

lol a barca volt unszimpatikus?? megint betépve nézted a meccset? ebbe mi volt unszimpatikus?
ferrari :ott nálam is 😄 de vagy 7x 😄

Bát lehet sima gyõzelem kellett, ahhoz még belefért volna az a gól 😄

ok hiányzott elfogadom.DE NEM VOLT JOGOS A KIKÚRT KIÁLLÍTÁS HA EZT MEGMAGYARÁZOD LESZOPOM MAGAM

Utólag könnyû mindenre mondani, hogy ajándék, de Bentdner helyzeténél meg a szar is átment rajtad 6x 😄

w77d
nagyon unszimpatikusan játszott a barca ez tény. Régen még szurkoltam is nekik, ma már nem tenném. Mind1 következõ körben úgyis beégnek...

jajjmár weed :/ neirj hülyeségeket de komolyan már...most mivan? ez már rég eleve azután történt hogy nemkapott a barca tizenegyest hagyjukmár...de tényleg...ezvan..

Grat!

az a baj nem mert nem volt izgulni valóm bejött a 70ezer a maga módja szerint azt semmi több..1,7ért ajándék volt

w77d
igen hiányzott a 11 emberes védekezésnél és az esetleges kontráknál. Az a buta aki elhiszi, hogy a hátul folytatott játéknak semmi köze az esetleges támadóknak...

Shep
Nem errõl van szó de nem kezdem el neked magyarázni. Egyébként én kedvelem a Barcat.

😄😄 najovan nelegyetek nubok 😄D
amugy romábol mexxes tökre ugy néz ki miki rurk 😄😄😄😄😄

Azóta már biztos jó is volt neked 😄😄

Hát te céljaid ma hasonlóak lehettek az arsenal esetében 😄😄

iszonyat feeling shaktar meccs is...nagyok a szurkolok xd