Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
jó masszív[/spoiler]
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
bár ha döntetlen lenne legalábbis nem gól nélküli az megfelelne végülis...:d
BARCA ÁLÉÉ ÁLÉÉÉ
Schalke gól
Tottenham továbbjutás
ill
Schalke 1-0 H
Tottenham 1-0 H
Mára ennyi, az elsõ ami fontosabb lenne, de a 2. is jöhet xDD
Honda - The Power of Dreams
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
sálálááá
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
ezt az utalványt már beválltották 😄
na de gyors hívtam a lottózót , ott megvan még az újság csak remélem nem volt annyi esze senkinek,hogy a kódót kimásolja aztán beválltsa ^^
746PY - V7JWA - 17CL6 - VPWGF - R6ZK76
szóval szépen elmégy azt színlelve h rosszul érzed magad majd gyors beírod az üzeneted és kész.
vagy visszamégy miszerint meggyógyultál vagy otthon maradt xD
de mi a kód??? mert lehet ugyanaz a kód van minden újságban mint anno a forunawinnél , szóval elárulhatod 😄
egyébként meg legközelebb szólj azonnal mert ha ezt tudom tegnap akkor elmentem volna újságért délutan xD
intertõl idegenben félek
oké nyernie kéne az internek ha a bajnoki címet megszeretné szerezni de
hazai pályán is 0-1rõl 1-1 lett egy büntetõvel
a brescia meg a nápoly otthonából tudott pontot rabolni ,szóval nálam ez inkább hazai mint vendég de a szorzó miatt se merném megrakni az intert szóval kihagynám...
nem tudom , hogy ez mindegyik tegnapi számban benne volt e, vagy csak szerencsém volt 😄
azt hogy tudom így utolag megkapni? 😄
sehogy? 😞
banán: azért itt ne lovagolj az 5:0 és 0:0an pls!
mai napra milan meccsen a 2.5over szerintetek??? max mellé schalke 1-0as hendivel hazai de erõsen ikszet várok ott , szintén 1:1et és jön a ho.
199 *(1-0) Tottenham - Milan H 1.36
250 Brescia - Internazionale V 1.67
193 Schalke - Valencia: Schalke szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.25
Shakhtar Donetsk - AS Roma (Tipp) 1 1,88
FC Barcelona - Arsenal FC (under/over 2.5) (Under/Over) Over 1,40
Debreceni VSC - Paksi FC (Tipp) 1 1.54
5 > 20.26 euró

bjbkkjjknjknnnnnnnnnnnnnnnnnnnnjjjjjjjjjjjjjjjnkjbbbbbbbbbbbbbhbkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkgctc[[[7{8]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]][njnkjklmkmlkmlmlk
Am. a Tottenham tj.-t vagy az 1X-et én is egész faszának találom. Crouchék oda-vissza fogják kajáltatni a milánkát.😄DD
bjbkkjjknjknnnnnnnnnnnnnnnnnnnnjjjjjjjjjjjjjjjnkjbbbbbbbbbbbbbhbkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkgctc[[[7{8]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]][njnkjklmkmlkmlmlk
amugy tottenham kicsit elbizonytalantitott mégha milanba annyi hiányzo is lesz hogy csak na...föleg elözö PL meccsükkel bale se volt tul meggyözö meg az egész csapat nah de ez BL...mindegy majd meglátjuk...:o
w77d te semmit nem tanultál az elmult bukásaid alatt.
inkább adnád oda egy hajléktalannak, neked csak egy átlagos napi bukás lenne, neki meg felbecsülhetetlen élmény 100k.
esetleg valami stratégián nem gondolkodtál? vagy csak pakoljunk egybe sok nagyot aztán vagy bejön vagy nem?
ha hetente összeraknál 1,5-ös szorzót, 2 kisebb meccsbõl, vagy 3-ból, 1x dnb gól ideoda stb, és arra mindig feltennél 200k-t, nem lenne jó heti 100k nyeremény? vagy ha 500-at is tennél rá, heti 250? ilyesmi meg sem fordult a fejedben? miért akarsz mindig többszöröset nyerni?
amikor így beirom az aznapi tippjeim szoktam néha összesíteni,most elég szar voltam...

btw holnapi BL-re tettél valamit? :d
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
de sztem az 5.5over is jönni fog :S