Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Ezt nem tudtam dekódolni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
A tipp adás és a jó tanácsok stb. teljesen más lap. Ne keverd már a kettõt! Félelmetes egy egyén vagy!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

-m+d
Shep
Egyébként én sem nyerek mindig ezt csak ti találtátok ki, nekem is vannak mínuszos napok.

#131099: erre választ kapsz a #131103-ban 😊

#131102: mint írta +-os a dolog,csak néha neki becsuszik a bukás is , nem mindenki tud mindig minden körülmények között nyerni 😄
tviktor91
tottenham tj megvan yee mar csak 5 cucc kell xD

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

Shep
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

OMG ha elolvastad volna mi a bajom akkor nem játszod a hülyét 😄

de remélem tartani is fogom magad az utolsó elõtti mondatodhoz 😄DDDDD

"majd privátban értekezünk"
ennyit a baráti jószándékodról 😄DD -> többek közt ezért is mondtam h ezen egy jót nevettem...
ha valóban segítõkész lennél simán beírnád ide is a tipped elõre , hogy a kedves közönség esetleg abból válogasson...
(de ugye tudjuk,hogy követed FRG példáját xD õ 10%ot kér a jó tippért te meg nemtudjuk mennyit kapsz ^^)
Shep
Bár Dean szerint rosszindulatból írtam az elõzõt is de azért hátha te nem hiszed el neki és megfogadod, hogy ha hosszabb ideig mínuszolás van akkor érdemes átgondolni a dolgokat és változtatni néhány dolgon, esetleg felállítani pár új szabályt a kiválasztással, téttel stb. kapcsolatban.

Shep
És akkor mi van? Na de tessék beírtam valamit és most az a gond elmész oda. Ezért nem írok be ide semmit!

Sniper majd privátban értekezünk

Na igen, de nyerni nem lehet mindig /ez csak neked megy, mint tudjuk/ 😄, de szerintem a többség elmondhatja, hogy inkább mínuszos program ez neki, ezért is mondom aki fogad, az hülye 😄, magamat is beleértve 😄

Shep
Nem, direkt azért írtam neki, hogy hátha vált és bukik vele egy csomót.(Úristen, kész) Nálad komoly gondok vannak!

de elég fõleg h jópáran ilyenkor már alszanak + van aki mixen fogad 😊
"baráti jószándékból."
ezen most jót nevettem 😊
Shep
30 perc nem elég? Én is most raktam meg. Amúgy meg nem érdekelsz 😊

mi kezdõdne már? 😄
csak kifejtettem egy nem tetszésem ebben sztem nincs semmi gond 😄
Shep
Az lehet de elõtte volt egy jó nagy bukód, bár azt írtad már a felét visszanyerted. Mondjuk engem nem izgat elvégre a te pénzed, én csak tettem egy javaslatot pusztán baráti jószándékból.

kezödik 😄 nah de tényleg shep tuti raksz Europa ligára mégha csak aproval is és csak gólokra de ird már be akkor mit DD segits nekem is 😄 had lássam a mester mit rak holnapi EL-re 😄

Dosika
ugyanitt 2,5 overre tettem 2,02ért. de meg nem várom, elmegyek aludni😊

mire megyek vele ,hogy most beírod ~ fél órával a kezdés elõtt???

mint mondtam az a baj,hogy mindenki írja a tippjét de te meg kussba vagy aztán jön pl. a brimginham gól zöldítés...

érted? csak pl. holnapra is sokan mondanak mindenfélét teszem fel te is beírhatnál valamit amire raksz is és nem az lenne,hogy mindenki meglepõdik például a psv vereségen aztán te vered a melled egy rangers gyõzelemmel 6.25ért 😊 ennyi
Csak úgy tûnik, de ha tudni akarod az elmúlt 1,5 hét +70K, amit kikértem, benn hagytam 10K, abból felmentem 40-re, ami most pá 😄

milyen megint? d ezen a bl fordulon igyis pluszban jöttem ki :d

benficat én is néztem...

Tigristank
😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Shep
Már megint bukni akarsz? 😊

Hát az túlzás 😄😄 Mert mindig becsúszik egy ilyen, mint a mai, és elmegy amit 1-2 hét alatt szedek össze 😄

Shep
Ja látom, kb 1,5 hónapja inkább csak a mínuszt termeli.

jaja
én egy ezrest rászánok a benficára xd
Shep
És milyen jól tették ha a cél az irodák gazdagítása volt.

Dean mesterünk örömére beírom hogy megraktam a Penarolt (most már biztos nem fognak nyerni ,hogy beírtam)

ezzel a módszerrel nyeri magát halálra 😄
azon gondolkodom kéne e aholnap EL-ra rakni :p

Másik szelóm meg schalke + totten gól volt, nem gondolnám, hogy elmeveteg tipp lett volna, mert szerintem marha sokan megtették...

Shep
Akkor rossz irányba váltottál 😊

Shep
Biztos megint a Banamákon 😊

Jelen esetben Everton gyõzelem kellett volna 😄😄 Csak ugye ahhoz gólt kellett volna lõni a 20 kapuralövésbõl 😄

Shep
Nem gondoltál még arra, hogy érdemes lenne kicsit változtatni a módszereden esetleg kicsit hanyagolni a gólokra való fogadást?

Vicc ez a foci.... mindig csak eljutok eddig, hogy aki fogad az hülye 😄 Mondjuk ennek nagy része nyeremény volt, szóval annyira nem üt földhöz, mintha nem nyeremény lett volna, de rohadtul vicc, hogy így megy el már megint, hogy 19 kapuralövésbõl nem bírnak gólt lõni 😄😄😄

banano? :d

-1500 ft 😞
40? 😮 baze :d akkor én nem is panaszkodhatok lol :d

bekaphatják... xd

Ilyen stattal leixelni bazd, hát ez komolyan vicc, na a mai nap -40K Hurrá... 😄

Grat az evertonnak is!!!

Shep
Kiestek de a bajnokságot majd megnyerik 😊

van valencia forum? 😄DDD
amugy egyik szemem sir másik nevet DD faszmo de talán simán beáldoztam volna 6.000ret hogy a milan kiessen a faszba 😄 söt többeti s :d szoval ÁLÉÉ ÁLÉÉ DD

Shep
Biztos megrakta hiszen ajándék volt.

Shep
Espoli - Imbabura S.C. MérkõzésRendes játékidõ Az Ön fogadása: Egyszeri, 1 1,90

w77d
gyerekek de szeretek eljátszadozni a vérre menõ küzdelem gondolatával.. ott látjátok nincs bunda, mindenki a legjobbat adja aztán elhullik... KÖVETELEM VISSAZ A GLADIÁTOR VIADALOKAT!!!

"milan továbbjut 100% arra is megy 5 deák ferenc"

Megtetted? Ha igen, akkor LOL!!! 😄DD

puskalövés? HÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁH ez hogy jött vajon 😄D:😄

w77d
háát ha pár nagymenõnek oda X kell, akkor nem is fogják összehozni, inkább szétlövik a kapust...