Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha szerelmes vagy, az olyan, mintha bepisiltél volna: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét.
Én is beálltam a sorba, megtettem a Benfica X-et xD ez lesz az 55. meccs ugye? Akkor jönni fog 😄
Honda - The Power of Dreams
nekem mára csak benfica X van megtéve...
Benfica gyõzelem
PSV gyõzelem
Ide meg ez:
Mire hazaérek a suliból, remélem szép eredmények lesznek :-)
Honda - The Power of Dreams
Ha szerelmes vagy, az olyan, mintha bepisiltél volna: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét.
CSZK - Porto V
Dinamo Kijev - Man. City H
Twente - Zenit X
Szerintem az elsõ 3 meccs tuti az x-et meg hátha lemákolom egy 500-ast megér
ezerszer több esélyed lenne neten
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
pl adott hónapban 5kból fogadsz! most hónap végén kiutalod a felesleget és csak 5-kt hagysz bent 😄 ha elfogy akkor így jártál xD
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
az ujságban még a nevem se volt benne,szóval azóta is rejtély hogyan sorsoltak ki ^^
én tavalyi év tavaszán kezdtem el unibettel a dolgokat, mert guglin rátaláltam a politikai fogadásaikra. az bejött, vidultam rendesen hogy 10k-ra nyertem egy szerintem teljesen tuti fogadással 8,5k-t. Persze el is játszottam, de akkor volt kb az a stratégiám mint w77d-nek meg itt még 1-2 embernek, hogy a nap szerintem eséyleseit egyberaktam és felraktam rá 1000-2000ft-t. 3-4-es szorzók néha bejöttek, de persze mentem lefelé, mindig ugy hoztam vissza hogy a szerintem tutikra all-in ment amikor már elszomorodtam a bankon, és visszajött sok. Aztán elbuktam az egészet azon, hogy egy jégkorongmeccsen az utolsó percben megtettem hogy nem lesz több gól, és amint megkötöttem lett. Kegyetlenül elszomorodtam. Aztán szünet jött, 1-2 hét, majd hivtak telefonon, hogy uram, ön nyert 100eurót, mert a kitöltött kérdõivét kisorsoltuk. Azt sem tudtam micsináljak, de aztán játszottam sokat abból is, feleztük egy ismerõssel akivel közös volt a számla, azota már nem az. a 13k-val elvoltam pár hónapig, de nagyon sokat tanultam. Ha ez a nyeremény nincs ,sztem abbahagytam volna.
Azóta is buktam is nyertem is, de kb úgy vagyok hogy mindig ujra tudnám inditani ezt a minusz-plsuz dolgot, mert amit eddig elbuktam ,azon sokat tanultam. És amellett vagyok, hogy minél többet játszol, annál jobb leszel, meggondoltabb stb. Most is lofasz vagyok, de remélem fejlõdõképes. És nem maradok meg annál ami beigazolodottan rossz. Mint itt páran. Szóval játssz tovább sztem és hajrá 😊
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
te 1000ft-os tippmix? o_O
érdekes,erre mondják: hihetetlen de igaz !
akkor sok vendég siker született ,szóval lehet most papírforma szerint fognak alakulni az eredmények
1 oldalba belefér 3 évnyi hozzászólás 😄
na majd ha bajnokok lesznek elõjönnek a dukkerek xD
bö nyállal...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
benfica X rohadtul ajándék szagú <#nevetes1>#nevetes1>
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
akkor egybõl eltörpül az idei mérleged xD (vicceltem nyugi)