Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cristiano Ronaldo (Öngól)
:ASD:AS😄:AS😄as
:ASD:AS😄:AS😄as
nagy tét?
relatív
de kis szorzó általában 1,20-2,10
nagyjából ez a gyakori
de átlag olyan 1,40-1,60
relatív
de kis szorzó általában 1,20-2,10
nagyjából ez a gyakori
de átlag olyan 1,40-1,60
Na vezet is a Granada 😄
Te jó ég ezek a Dél-afrikaiak milyen büntetõket rúgtak, ezt tuti gyakorolták, mert ilyen szarul nem lehet véletlenül rúgni 😄
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Én a bwin-n általában napi 2rongyot nyertem.Csak megszéditett az élõ fogadás és csúnya lett a vége.Minden nyerõm és pár forint elcsúszott.
Lehetséges hogy a szig. feltöltés miatt csinálták(kitakartam a számot elsõre de azóta már orvosoltam a problémát)?Az a baj hogy semmit nem válaszoltak a kérdésemre.
És õ akkor szerinted hogy reagált?
amúgy meg nem annyit buktál hanem csak 10k-t
amúgy meg nem annyit buktál hanem csak 10k-t
nem vagyok jós
de csak gólokra játszom
hazai v. vendég cs gólt szerez, ill. mind 2 cs gólt szerez
semmi más...
de csak gólokra játszom
hazai v. vendég cs gólt szerez, ill. mind 2 cs gólt szerez
semmi más...
nekem még sose volt semmi problémám a bwinnel
pedig rendszeresen kérek ki pénzt...
és itt játszom már nagyon régóta
pedig rendszeresen kérek ki pénzt...
és itt játszom már nagyon régóta
<#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele>
Jaja 😄
ilyenkor bezzeg nincs itt egy modi
de ha én rosszul írok egy csapatnevet vagy leírom a véleményemet egybõl itt terem, hogy megbüntessen<#levele>#levele>
de ha én rosszul írok egy csapatnevet vagy leírom a véleményemet egybõl itt terem, hogy megbüntessen<#levele>#levele>
-nem az esgére való hozzászólás-
sziasztok nektek mi a véleményetek errõl a betfair-es foci élõfogadás mikor elkezdõdik a meccs fogadunk az X lay-re azaz hogy nem lesz X és amikor megszületik az elsõ gól akkor az X-re is, lehet ebbõl nyereséget húzni??
Örömmel elengedem a haragot, a sérelmeket, mert ez szabaddá, könnyűvé és gondtalanná tesz.
Nyertem MU gyõzelemmel, de MU ma nem érdemelt gyõzelmet....
hernandez mit csinál már megint?
Én áltlában röpire fogadtam hogy melyik csapaté lesz a 10.pont vagy melyik jut el hamarabb a 15-ik ponthoz.És egy kis snooker is volt.
Rúni gól 😄
<#vigyor4>#vigyor4>
Az még 2 hét LOL
nekem is volt ilyen 34 ezres tétnél több mint 2-es szorzónál.indok az volt hogy késõn fogadtam😄 azt meg hogy a picsába ha elfogadta a rendszer. meccs vége felé arra nyomtam hogy lesz még min. 1 szöglet. ahogy elfogadta a rendszer már jött is.
BL csapatok spórolnak
Azért mekkora balfék banda ez az MU is ma 😄😄 Hernandez is mit akart most? :ASD:A😄A
így is el lehet költeni 60 ezret 😄
Ez a Frankfurt addig meddig még kiharcolja a Bl indulást
Tegnap feltöltöttem a szig.-t rendessen.Várok pár napot hogy mi lesz ezek után.De hogy válaszra se méltatnak az már nonszensz.Ráadásul a kiutalt pénzt se kaptam meg.
mivel a jogérvényesítés igen nehézkes vagy lehetetlen,azt csinálnak,amit akarnak
Van közte olyan ami már 4napos volt.A történethez hozzátartozik hogy kiutaltam egy összeget és a szem.ig. másolatát úgy töltöttem fel hogy kitakartam a számát.De kérdeztem tõlük hogy így okés?Mindig rendessen fogadtam,soha nem fogadtam egy meccsre ellentétesen.Van valakinek ötlete hogy miért van ez?
Akkor nem vagyok egyedül,volt két olyan alkalom amikor bejött egy a fogadás,eltelt utána kb. 2 óra és vissza adták a tétet a meccset pedig érvénytelenítették.De én kaptam egy levelet amiben az állt hogy elvileg valamit rosszul fogadtam meg és ezért érvénytelenítik a fogadást,miközben már többször is fogadtam,tuti hogy minden okés volt a fogadással.
Sziasztok.Van egy jó sztorim
A Bwin-n is szoktam fogadni.Már felraktam egy csomó pénzt.A utolsó felrakásomból nyertem egy keveset de még bõven bukásban vagyok.Erre tegnap visszavonták az utolsó pár nap nyereményeit és visszaadták a téteket.Eltúnt a számlámról majdnem 40e Ft.Már írtam nekik hogy mi a f.. van,de még nem kaptam választ.Csak az élõ fogadásokat vették vissza.
A Bwin-n is szoktam fogadni.Már felraktam egy csomó pénzt.A utolsó felrakásomból nyertem egy keveset de még bõven bukásban vagyok.Erre tegnap visszavonták az utolsó pár nap nyereményeit és visszaadták a téteket.Eltúnt a számlámról majdnem 40e Ft.Már írtam nekik hogy mi a f.. van,de még nem kaptam választ.Csak az élõ fogadásokat vették vissza.
Elment a világítás pályán...
megint kapufa LOOOL
Alap, hisz overen van az elsõ félidõ nekem....
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
MU mecsen 3 kapufa 15 perc alatt LOL 😄