Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de szerintem semleges pályán ill h csak egy meccs van bármimegtörténhet. szerintem hagyd ki. vagy döntetlen. :D
ha tenni kéne akkor én inkább a Baltimoret választanám de csak mert a szorzó jóval nagyobb :D (san franciscora 1.44et adnak kb.)
:D:D
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Mi azaz alreg ?
Hoppá a tippmix logóm is megjelent. :)
Egyébként a szelvényt feladtam. 200 => 9,125 ft.
1,66x
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Buffon - Barzagli - Marrone - Caseres - Lichti - Vidal - Pirlo - Pogba - Giaccherini - Giovinco - Matri
5 tuti kezdõ hiányzik, Bonucci, Chiellini, Marchisio, Asamoah, Vucinic,
Isla és Qualla formán kívül, Bendtner sérült, viszont Anelka a padon van.
Térjünk át inkább a mai bundákra! :D
most írjam be a tudományos modi topikba???:S:
nem értem amúgy + a képért semmit nem kapott
valamiért nagyon ránk szált Ferrari, ez a gabber-saviola...
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Siena - Inter V ( Siena totál gyenge, az Inter nyer idegenben )
Ajaccio - Lyon V ( Lyon utolszertné érni a PSG-t )
AC Milan - Udinese D ( Szerintem a Udinese tuti be rak 5 középpályást azt fix x lesz a vége :)) )
Leverkusen - Dortmund D ( A Dortmund 8-0 al kezdte a tavaszt, a Bayer-nek meg kiváló a védelme. Szerintem X )