Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
hát ja..
tegnapi -26 meg a mai -15,5 tettem volna a Reálra a 41,5 xDDD
Honda - The Power of Dreams
nem hogy te is a Realt pukkantottad volna meg ennyivel 😄
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
PSV -15,5k...
Atl Madridra rátettem utolsó 5k-mat élõben a félidõben,
5 -> 8,5k
kezdhetem elõröl az egészet....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
törölték😄😄szal a tétet visza adták de sajnálom igazából mert az õ balfaszságuk volt de valahogy még is rájöttek😄
megmondtam 😄 kikap az arsenal és a chelsea 3 pontos elõnyre tesz szert 😊 ajándék szorzó volt a hazaira 😄
rangers meg 0-0 , na erre nem számoltam
cesc fábregas
Tip-2 Odd-1.80
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
beroa-levski meccset néztem 2-2 volt erre 85.percben lõtt még egy gólt a levski de a fogadást nem zárták le és még lehetett fogadni meg raktam hogy vendég over 2,5 el is fogadta de már vége a meccsnek még se írta jóvá😄😄😄
mi lehetett rá jöttek????
fortuna-bilefeld v gól
*gijon-espanyol v gól
*auxerre-lens h gól
*lokeren-anderlecht v gól
utrecht-vitesse h gól
tienen-visé h gól
*heist-brüssels h gól
ried-austria v gól
indok: www.soccerway.com
necces nagyon arles idegenbe 15 meccsen eddig összesen 4 gólt rúgott😄😄😄
Arsenal gyõzelem 1.7
Psv gyõzelem 2.00
arsenal csak nyer már ma a Psv-nek meg kell a 3 pont
cesc fábregas
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ronaldo 1000x jobban focizik mint Messi , csak úgy megsugom. most 4-5 ember kicselezésérõl van szó öszintén ha Messirõl linkelsz nekem egy olyan videot ahol egy tényleg profi cselt betol it helybe befo*ok , mert messinek annyi a cselezés tudomány , hogy elhúzogatja az emberek között oszt én azt nem is nevezném cselnek , RONALDo meg azért minden féle cseleket tol bicikli , Zidane csel , Ronaldinho csel stb. ezek az igazi gyönyõrû cselek és az ilyenekért érdemes nézni egy meccset nem a sokpasszos játék meg ezek azok abba bele lehet únni mint a szemét. Most pl össze hasonlítanánk Messi és Ronaldo legszebb gólját azt is tuti Ronaldo nyerné , meg elmondom nektek , hogy ha a Barcát és a Realt össze hasonlítjuk mint csapat akkor lehet jobb a Barca , de mindekit azonos poszton vennénk 1v1-be 100% hogy a real nyerne sokkal nagyobb és jobb egyéniségek vannak a Realba.
Mára csak a PSV gyõzelem kell. utána kiderül h. lesz e valami estére...
Igen, messi félévente rúg szabadrúgást de az gól is. Õ nem sorfalba, meg fölé lövi 100 ból 97 szer.
Te mikor láttál utoljára olyat hogy passzolt? CR.
Te mikor láttál olyat hogy kicselezett 4-5 embert ?!
Egyáltalán hogy 1-2 ember mellet eltud menni olyat mikor láttál utoljára?
Hol csinált neked olyat CR mint pl. a real ellen messi, kicselez 5 embert ?
Bejön CR tegnap : 2 gólt kapnak, 1 normális támadás volt utána 😄DD
Míg nem jött be : 5 gól 1 kapott 😄DDD