Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meccs elõtt fogadsz akkor jogosult vagy egy 3k-s ingyenfogadásra ami azt jelenti,hogy saját pénzbõl 3kért teszel valamire. ha jön akkor örülsz, ha elmegy akkor holnap írnak jóvá 3k-t az egyenlegeden... :S
Real madrid meccs over 1,5
1,16x
Élõben over 2,5-re tettem remélem jönni fog.
Harmadik szelóm is pipa
Dortmund gól
Real meccs mind2 csapat gól
2,14x
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
real nyerni fog meg dortmund is <#nevetes1>#nevetes1>
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Sahtar - Dortmund 1. félidõ (D)
Boca Juniors - Dep. Toluca (H)
Caracas - Fluminense (V)
Sparta Praha - Chelsea (V)
eredõ odds: 14,83665
Atletico MG - Sao Paulo (D)
Anzsi - Hannover (H)
Napoli - Plzen (H)
Atletico Madrid - Rubin (H)
Inter - Cluj (H)
Stuttgart - Genk (H)
eredõ odds: 23,11855
reméljük bejön a 2 szelvény
bet365 és sportingbet a két legjobb szerintem...
Már vagy 2hete szopat a bwin(Elvett nyeremény?felesleges levelezés)De tegnap kicsinált.Raktam hogy a Celtic 4,5 szögletnél többet rúg az elsõ félidõben:Be is jött de a számlámon meg azt írta hogy kevesebb lett.Ment a levél nekik de megint 2hét hogy válaszoljanak.
Tudnátok mondani egy megbízható oldalt?Tudom milyenek vannak de mást még nem használtam a bwin-n kivul.Elõre is köszi.