Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Effe88
na bwin még mindig szar
ebbõl ma nem lesz fogadás😄😄

Effe88
mármint a clujtól?
én az ukránoktól i sokat várok
metalist és dnipro

I don't need it!
Shep
Én a románoktól is várok egy gólt, sõt talán még meglepetést is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Effe88
természetesen gólra rakok
de még ne tudom mi
szerintem majd élõbe követem
meglepikre számítók
pl. plzene gól meg hasonlók

Shep
Nem tudom de akármikor csinálják, valakinek mindig rosszul jön ezért szerintem nem is foglalkoznak vele, bár a csúcsidõre szerintem azért kész lesz.

EL-nél mire akarsz rakni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Effe88
nm
más kérdés miért nem éjjel csinálják ezeket
remélem az EL-meccsekig azért mûködõképes lesz az oldal

Shep
Kösz.

Effe88
nem
karbantartás van

Shep
bwin nektek bejön?

Effe88
prove it!

Effe88
nézd meg mindet
melyik a szimpi stb..

bwin,unibet,sportingbet,

Sziasztok! Melyik fogadóirodát ajánlanátok nekem? Elõre is köszi! 😊
Hozzá akartam még tenni a 196-os Német kézit V-be,de aztán szerencsére kihagytam,mert elvitte volna!
De sok pénzel rakhattad ezt a két meccset.
Effe88
képt!

Jött is szépen!50000-95480!
bakkerman
mára Chelsea-Inter gyõzelem? duplázósnak szerintem tökéletes,csak kérdés az,hogy ez a két gigász mennyire teszi oda magát már az elsõ meccsen,Chelsea idegenben nehogy berendezkedjen egy lájtos 0-0 vagy 1-1-re...az Inter meg olasz csapat révén nagy eséllyel telibeszarja az egész európa ligát...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

akkor a Porto nyerni fog esetleg, de az is eléggé szoros. Galata, Schalke pedig X lesz szvsz...abban nagyon benne van

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

mint írtam ez a tippsorod tuti nem jön! Nem létezik, hogy nyolcaddöntõben egy hazai csapat se nyerjen....
Bayern simán megveri az Arsenalt (szerintem)

Porto - Malaga X
Milan - Barca V
Galata - Schalke X

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

4 meccs alatt nem lett eddig 1 hazai gyõzelem sem..
azért szerintem az kizárható,hogy 1 hazai gyõzelem se legyen a nyolcaddöntõkben !
Barca sztem nem fog kikapni, szóval ennek fejében mégjobban bizakodom az arzi gyõzelmében 😄
a porto is jó lesz, de ott simán kinézem a malaga gyõzelmet épp úgy mint a döntetlent...
galata is full 3 esélyes, bár inkább 1X az

arsenal-bayern
porto-malaga
milan-barca
galata-schalke
A Kaszas
hát akkor bizony elmehetsz😄

w77d
asszem tényleg elmegyek egy luxus prostihoz, aztán hazafelé megállok a törzskocsmámnál... nna majd holnap újabb próba basszátok meg, de addig is Thug Life!!

Zenit - Liverpool meccset nem mertem megtenni

A Kaszas
szerintem opd le magad és igyál

w77d
az uzsipénzt dobálgatom fel tippmix szelókra, de látod nem megy XXD

w77d
7,14 szorzó jött volna... basszameg 5 percen múlt...

w77d
de gyerekek bammeg mind a kettõ BL meccs döntetlen? azé ez a nem mindegy...

VfB Stuttgart - Genk
2.5 over

Anzsi - HSV Hannover
a hannover veretlen az EL-ban, talán most kikap 😄

Zenit Szentpétervár - Liverpool
oroszoktól tartok egy picit, de remélem szép folyamat indult el a poolnál a wba vereséggel...

Ajax - Steaua Bukarest
talán hazai, de 1.5ért inkább kihagynám

BATE - Fenerbahce
szerintem a bate jó lehet egy gyõzelemre...

Leverkusen - Benfica
a benfica 22 mérkõzés óta veretlen....
a leverkusen remélem megszakítja e remek sorozatot

Napoli - Plzen
hazai

Sparta Praha - Chelsea
hazai csapat szerintem lõ 1 gólt, chelsea gyõzelemre 1.6ért nem tennék mert az 1-1et is kinézem a találkozóból, aztán lehet gála meccsen 1-4 lesz 😄

Atletico Madrid - Kazan
kazan az EL-ban veretlen ám az utolsó meccsen az inter felett aratott 3-0s gyõzelme óta az orosz bajnokságban -7mérkõzés óta- képtelen nyerni ! Szerintem most is kikapnak...

Basel - Dnipro
basel nyer

Mönchengladbach - Lazio
lazio az EL-ban veretlen volt, szerintem a németek megálljt parancsolnak nekik!

Newcastle - Metalist Kharkiv
illene nyernie az angoloknak

Tottenham - Lyon
az utóbbi 2 meccsén egyaránt 3-1es vereséget szenvedett a lyon a bajnokságban. Szerintem az angoloktól is hendikeppel kapnak ki.

6/4es kombira jó lehet!
6/5-s kombiranál , 1 hiba esetén a befizetés duplája biztosan visszajön. Teli találat esetén a befizetés 17 szerese jön vissza !
atl. hazai
napoli hazai
leverkusen hazai
anzsi (bátraknak)
gladbach (bátraknak mert a döntetlen eléggé esélyes)
tottenham
vagy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A Kaszas
te szarod a pénzt vagy apu pénzével játszol😄D

mennyi jöhetett volna? 😮
yeeeah eddig jól áll a szelvényem😊

Európa liga szerintem bukó lesz, de így is pluszban leszek 500 Ft-ot raktam fel keményen a 2 szelvényre

😄 😄 😄

weed: sajnálom, ismerõsöm shaktar x-t mondott is mu gyõzelmet 😄 a két nap alatt csak a mu gyõzelem ment el neki...
w77d
3-ra, 2 simán jött...

Na bekaphatja real meg mu is....

A Kaszas
100 rongyot felraktál 1 meccsre?😄 grat

w77d
egy százast most elvitt ez, hogy nem bírtak ki még 5 percet...

találtam egy neked való képet😛

😄😄A:SADASs

ritka az ilyen szeló 😄 ezt nagyon vártam, no így kb. visszajött a tegnapi lazio gólon bukott szelóm
a shaktar kurva régen ikszelt , ezt írtam is, bár a hétvégi dortmund vereség miatt én is ismételt vereséget vártam és max. vv-n ikszet...
w77d
tudtam bazdmeg tudtam

jó nagyban tolod...

w77d
látszik

most az én böngészõm szart be vagy ti se látjátok az ott van !!!44- alatti szöveget? 😄
ott van !!!!!!!!44

shaktar - dortmund over 2.5
5800 ft -> 10.035 ft

remélem ez már jó lesz 😄
real 1-1 marad ? undert vártam de nem elsõ félidei két gólt követõen....
élõben az overt simán nyomnám ..
Jaja most is gólvonalról mentett a real, mindent elpancserkodnak mindkét oldalon...

huh kapufa

óó fasza real marad 1-1 ez a szar meg 2-1 és bukta tippmix is meg online is..

w77d
bammeg kétszer találják el a kaput és mindkétszer gól XXD